חברים יקרים! אני צריך עצה ממכם/ן

חברים יקרים! אני צריך עצה ממכם/ן

זה דחוף לי בבקשה..ותודה למגיבים!..אז ככה:קודם כדי שלא יהיה אי נעימות לחבר שלי שהכינוי אריאל בראל הוא שלו ולא שלי.אני משתמש לו בו שאני צריך...אז כדי לימנוע אי נעימויות איתו..אני אומר לכם..אז ככה:אני בחור ישיבה בן 20וחצי עוד מעט ..ונכנסתי לצ`ט תפוז חרדים ..את האמת אני יגיד לכם אני יודע שזה מקום מושחט ואין מה לעשות שם.אך קרה ונכנסתי לשם.ממש בכונה לדבר עם מישהו/י בן/ת גילי כדי לישמוע קצת חוות דעת מהאחרים ..אני התחלתי לישמוע הצעות ורציתי לישמוע איך אנשים רצינים שגם נכנסו נקרא לזה טעות.רק לדבר או להעביר שיעמום.ובקיצר זה מה שרציתי לישמוע קצת מאחרים איך זה בשידוכים..וכ`ו..גם מה ``שטוב`` שהם אנונימים! אז נכנסתי ושאלתי אם יש מישהו/י על רמה שגם לא מבין מה מקומו שם..וקיבלתי הודעה ממשהי שגם בסביבות גילי חרדית משיחה ממנה הבנתי שהיא באמת רצינית ובמקרה כמוני! אז דיברנו ודיברנו והיא היתה צריכה לזוז אז החלטנו להחליף מספרים ולדבר..התקשרתי ודיברנו..ודיברנו מתוך שיחיתי איתה הבנתי שאכן עד כמה שאפשר לדעת משיחה..יש לי פה ``עסק`` עם בחורה טובה ורצינית.שגם בשידוכים וכבר יצאה עם לכמה פגישות בעבר!ובאמת הכל נראה פחות או יותר.מתאים.משכנע..

המשך.,...

וסיכמנו שנדבר ב7 וחצי..אמרתי לה שזה לא שייך שנמשיך לדבר יחד..כי שום דבר טוב לא יבוא מזה..אז סיכמנו שאני יתקשר ונחליף פרטים ונברר אחד על השני כמו בכל שידוך נורמלי..ואם זה אכן יראה טוב נצא לפגישה.! עכשיו אני במערבולת של התלבטויות..חרטה אפי` שזה קרה..ואני לא יודע מה לעשות..להעביר פרטים..שזה אומר להיחשף!!! ולהריץ את זה הלאה.!או שלא ונסגור את זה כאן.וזהו! כי קצת מפריע לי שזה התחיל..מזה התחיל..בסהכ` קיבלתי משם נקרא לזה עידכון שיש בחורה טובה שגרה במקום פלוני בעיר פלונית..השאלה היא מה אני עושה?מה אתם ההיתם עושים במקומי??!תודה רבה למגיבים!

יונתנטן

New member
אמממם

אני מציע לשאול את רב השכונה שלך... זה שידוכים לא צחוק.. דעתי בכל אופן זה כן להיחשף הרי דיברתם כבר בפון.. אולי היא האחת שלך.. או שעדיף קודם להיפגש לפני חשיפת פרטים, ובפגישה לחשוף הכול..

היפ הופ1

New member
לדעתי

כדי שתחשפו פרטים אחד לשני כי כבר דיברת איתה בפלאפון אתה מכיר אותה פחות או יותר (חוץ מאיך שהיא ניראת) ואתה כבר גדול ואתה יכול לקחת אחריות על כל דבר שיקרה.. אבל אם לי זה היה קורה אני לא היתי חושפת אותי כי אני קטנה אני כולה בת 17.. ואתה בעצם מתחיל את החיים שלך .. זה מה שאני חושבת..שמחתי לעזור

למעלה