חברים יקרים, בוקר נפלא ויום טוב לכולכם

יוכי68

New member
חברים יקרים, בוקר נפלא ויום טוב לכולכם../images/Emo26.gif

כל בוקר אני מתחבטת בשאלה מה להכין לילדים. בביה"ס עדיין לא החלה ההזנה ואנו ההורים נאלצים להיות יצירתיים ולספק לילדים מאכל נוסף ומעניין (כי כולם מסתכלים מה הבאת
) כזה שלא יימרח, ייהרס, וכדו' ולהשתדל שיהיה בריא....לא בטוח שהילדים רוצים בזה חחח מה הכנתי עד כה: פנקייק שמכינים באמת ברגע.מכינה בבוקר.....ניתן להכין בתוספת פירות רכים או מעדני פירות למיניהם. הכנתי "שניצל תירס" מדומה ומהיר גם הבוקר. הכנתי בוריק - עלה סיגר ובפנים ביצה......טיגון במעט שמן הכנתי תפו"א וביצה קשה ומלפפון בצד מה אתם יכולים להציעעעעעעעע????????
 

יוכי68

New member
פנקייק של בוקר...מהר מהרררר

פנקייק ברגע.../יוכי בקערה מערבבים בעזרת מטרף: 2 ביצים שלמות מעט שמן כף סוכר מעט תמצית וניל כוס חלב/כוס מים לפרווה כוס קמח תופח מתקבלת תערובת לא דלילה ולא סמיכה מידי במחבת טפלון שמים מעט מאוד שמן או מורחים בחמאה/מחמאה ויוצקים כף מהבלילה ומטגנים קלות...הופכים ומטגנים......זמן קצר. אפשר להוסיף לתערובת פירות מרוסקים כמו תפוח עץ, בננות, אפרסקים.........להוסיף קמח במידת הצורך. אפשר להכין עם מעדנים כמו שהציעה פירגה........פשוט להוסיף מעדן לפי הטעם הנבחר וכמובן להוריד מכמות הנוזלים במתכון.
 

Rebeccan

New member
הגרון ........ ברוגז איתי ../images/Emo10.gif

חום, יומיים במיטה אבל הגרון ....... בעעעעעעעע
 

Rebeccan

New member
תודה

מחר אני צריכה לדבר כמה שעות וניסיתי לחזור הביתה מוקדם במוסך התעכבתי ובהמשך היום - שוטר דביל (סליחה) עצר אותי ולא שעה לתחנוניי
 

יוכי68

New member
והנה "שניצל תירס" ברגע.......

שניצל תירס ברגע...../יוכי חצי קופסת שימורי תירס חצי כוס קמח תופח מעט שמן ככף ביצה אחת מעט מלח ופלפל למי שאוהב מומלץ להוסיף בצל מטוגן/טרי קצוץ מערבבים את הכל ביחד ויוצרים עיסה דביקה. בעזרת כף יוצקים למחבת טפלון עם מעט שמן ומסדרים לצורה אליפטית או עגולה. מטגנים קלות משני הצדדים ומוכןןןןןןן. מתקבלים כ 4 - 6 שניצלים בינוניים ושמנמנים.
 

רותי410

New member
יוכי, אין עלייך!!!

בוקר טוב יוכי, ובכלל כולם. אני לא מפסיקה להתפעל מהחריצות ומהיכולות שלכם. לא נעים לי רק לקרוא ולאמץ (פה ושם) מתכונים, אבל אני ממש לא בשלנית ואין לי הרבה מה לתרום, לצערי. אולי פעם.... (גם אין לי מצלמה דיגיטלית כדי לגרות לכם את התיאבון, כי אני טובעת בים האפשרויות וממש לא יודעת איזו מצלמה לקנות), בקיצור, אני מברכת על פתיחתו של פורום נהדר כזה, ממש כיף פה. ויוכי, איזו חריצות ויצירתיות. את יכולה לכתוב ספר בישול שייקרא "מטעמי שאריות בציק", או משהו כזה. בקיצור, תבורכו כולכם, ושבת שלום וחודש טוב לכם
 

יוכי68

New member
תודה לך רותי וברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ואין אדם שלא יכול לתרום..........אנחנו לא מוותרים לך......כל דבר ולו הקטן ביותר מתקבל בברכה.
 

רותי410

New member
איזה עידוד!!!

טוב, עשית לי חשק!! מתישהו אני אשלח מתכון, ואז אני לא אכנס לפורום במשך הרבה זמן מפחד שעשיתי פדיחה, וכדי שלא תהרגו אותי, כי בטוח הוא לא יצא משהו. אבל אתגרת אותי ואני אנסה
 

רותי410

New member
ניסיתי משהו היום

יוכי, כתבתי לך תגובה בנוסח של "הצחקת אותי!!! אני צריכה להתכונן שבוע לפני שאני מכינה משהו", ושלחתי אותה בחלון נפרד (שאני לא בדיוק מבינה מה זה. פשוט לא רציתי להתקרב יותר מדי לשוליים השמאליים), אבל אני לא רואה את התגובה, וטוב שכך, כי אתגרת אותי ואז חיפשתי משהו קל באינטרנט. מצאתי ב"על השולחן" מתכון של שולמית ליבנה לעוגיות מלוחות. המתכון נראה הזוי לגמרי, אז החלטתי ששווה לנסות אותו. והנה המתכון 1 כוס יין לבן 1 כוס שמן 1 כף שטוחה מלח 200 גרם שומשום (ניתן להוסיף פרג או קצח, כל אחד לפי טעמו) 3 כוסות קמח לשים את כל החומרים לבצק אחיד, מחלקים לשניים ומרדדים כל חלק על נייר אפייה למלבן בעובי 0.5 ס"מ. בסכין או בגלגלת של פיצה יוצרים צורות. אפשר ליצור משולשים כמו המשולשים של אוסם. מכניסים לתבנית ואופים בחום של 180 מעלות במשך 15 דקות. עשיתי ויצא לא רע. (כשתהיה לי מצלמה יגיעו גם תמונות, למרות שאני יודעת שהן לא יהיו מרהיבות כמו התמונות שלכן) האמת שאני מחפשת מתכון לעוגיות מלוחות לאזכרה של אמא שלי שתהיה בעוד שבועיים, אבל נראה לי שאנסה את העוגיות המלוחות של מאיוש, הן נראות יותר טוב. נקווה שיצליח לי.
 

יוכי68

New member
רותי, כל הכבוד../images/Emo24.gif

רותי, כל הכבוד על הזריזות ואכן מתכון "הזוי" במקצת ואולי רק בגלל היין שמחליף את המים. נסי את המתכון של מאיוש, ניסיתי ויצא מעולה. המשיכי לעשות חייל ואל תתביישי לצלם זו מיומנות שנרכשת תוך כדי תרגול.
 

מאיוש י

New member
רותי אני גאה בך לא להתייאש../images/Emo106.gif

אף פעם לא לוותר ועם הזמן את עוד תפתיעי אפילו את עצמך
 

רותי410

New member
תודה רבה לכל המחזקות

עשיתן לי את היום. ונתתן לי חשק להמשיך. טוב, לא צריך להגזים, לא היום, נתחיל מיום ראשון. היום צריך להכין אוכל לשבת. שיהיה לכולם חודש טוב
 
למעלה