חברים יקרים היום זה קרה

חברים יקרים היום זה קרה

בשעה 3:40 בבוקר נולד לנו בן במישקל 3.6 קילו אם קלאב פוט לפי דברי הרופאים לא רציני וכבר היום התינוק גובס ברגל אחת ממש מיסכן כל היום בכה ולא היפסיק לשניה.מאז שרגלו גובסה אנחנו מאושרים מאוד. אז שוב תודה לכל מי שתמך בנו עד כה. אסתי וגלבוע

מזל טוב ושמחה על הבשורה בקשר לק"פ

תגדלו אותו בכיף
. מיכל

מזל טוב לכם

ובאשר למקלחת: אני הייתי רוחצת אותו על שולחן האוכל מרופד בשתי מגבות. לידי מכינה שתי קערות אחת עם מי סבון והשניה עם מיים בלבד ורוחצת את נטע בעזרת חתיכות גדולות של צמר גפן טבול במיים או במי סבון. קראתי לשיטה הזו - "מקלחת צרפתית". חשוב לדאוג שהחדר יהיה חם. נטע אהב מאד את המקלחות הללו ואוהב גם היום מקלחות ואמבטיות -כיאה לבן מזל דגים. בהצלחה ומזל טוב אורנית

ilana k

New member
הסתדרנו עם הרחיצה בקלי קלות

פשוט תשימו על הגבס שקית ותתפסו עם גומיה עבה (גומיה לשיער למשל). ואז תשיבו את הילד ב"דפני" כאשר אחד מכן רוחץ את הילד והשני מחזיק את הרגל (או רגליים) למעלה.

Adoushi

New member
הרבה מזל טוב

איפה אתם מטופלים? באיזה בית חולים? לגבי השאלה שלך, אני מעתיק את הטיפ הנ"ל מהאתר של כדור (מומלץ לבקר בו בקפדנות עכשיו): - אמבטיות- כן זה קצת סיפור ובעצם זו לא באמת אמבטיה. קנינו משטח החתלה אטום למים, שמנו עליו מגבת וכך, על המיטה, סחטנו על אושרי מים ממטליות מגבת מיוחדות, הוא די אהב את זה. כדאי לדאוג למטליות רכות ולהשתמש במטלית שונה לגוף ולפנים. יש הורים שעושים גם "כמעט אמבטיה" בכיור ו/או מכסים את הגבס עם ניילונים. בהצלחה

רחליקה1

New member
בשעה טובה, שיהיה מזל טוב

ושתגדלו אותו בנחת. שמחה לשמוע על "קלות" הק"פ. בהצלחה, אין אושר גדול מזה. רחלי אלון ומתנתן.

אודונים

New member
איזה התרגשות

איזה כיף לכם שיהיה לכם מזל טוב קחו הכל בקלות ופרופורציה לחיים תשנו בכל הזדמנות אל תבזבזו את הזמן- הוא ישן תשנו גם אתם לגבי מקלחות: בהתחלה באמת רק ניגבנו ואחרי בערך חודש היינו שמים שקית ניילון ומקלחים באמת אבל אז צריך ארבע ידיים, אי אפשר לקלח לבד שוב ברכות שחר

מזל טוב!!!!!!!!!!

זה בן ראשון, לא???? התינוק בכה בגלל שהגבס רטוב עדיין, אך ברגע שזה יתייבש, אני מבטיחה לך שיפסיק, חשוב שיהיה מתחת למנורה החמה שם כך הגבס יתייבש יותר מהר שיהיו רק דברים טובים ו.... מחכים לתמונות!!!! אורית

שוב תודה לכולם

אנחנו בנתיים מטופלים בסורוקה אצל םרופסור וייזל הבעיה היא שהוא לא שייך למכבי ומכבי רוצים שנטפל בקופה עצמה מה כדאי לעשות בכדי להישאר בסורוקה ?

להתעק עם קופ"ח, לאיים בעזיבת הקופה

ופשוט להתעקש ולהגיע לדרגים הגבוהים בקופה כלל שיידרש. מורט עצבים אבל אפקטיבי (מנסיון). בהצלחה. מיכל

למעלה