חברים יקרים, היום יום הולדתה של חני...שרשרו

יוכי68

New member
חברים יקרים, היום יום הולדתה של חני...שרשרו

ברכות................ אז לחני היקרה, מי יתן ותזכי להרבה שנים של נחת, חוויות חיוביות, שמחת חיים, בריאות איתנה ושפע כלכלי.........עד 120.

מאיוש י

New member
חני היקרה הרבה הרבה מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif

אושר ובריאות ושיתמלאו כל משאלות ליבך.

ארידל

New member
מזל טוב חני../images/Emo212.gif../images/Emo48.gif הרבה בריאות ואושר../images/Emo140.gif

חנהפ

Active member
../images/Emo140.gifמזל טוב ליום הולדך

עוד הרבה שנים מאושרות ועשיה מבורכת

cial 1

New member
מודה לך על הרכיתה ליאתה../images/Emo140.gif

אבל מבקשת ממך להיות פה עוד ועוד חני יופי של חברות.

nava17

New member
../images/Emo13.gifלחני ,

מזל טוב,הרבה אושר נחת ובריאות.

cial 1

New member
|הרבה.תודות למברכות שלי.יש.חתן.בלי כלה.../images/Emo51.gif

|אני מודה לכול היקירות כאן כול אחתהיא
למתכון הכי יקר ואמיתי ומתוקי כאן אופן האהדה. מאיוש המיוחדת
יוכי אהדתי לך כי את -
נתת לי כאן ארך והוא ממך הגדולה כאן איך לו.עוזבת הכול? ומיד כאן. ולחמודה שחמדה" את ליבי גולדה.
על היד והלחי חלילה היא לא חמדנית אני רצה אחריה כן כן גולדה את שם בכול תגובה מחמם הלב.
ואיך לא...רותי של כולם והיום גם שלי"
מרשה לי נכון את מאוד יחודית גם - בשאלה וגם בתגובת המלבבת כאן
ואתי הקסמת הרבה. ולחווה שאני עוד אכיר.
ולפרי ירוק וכול אחת כאן היא גדולה אין לי מילים
אתם מקירים אותי רק וירטואלית אבל הלב הוא שלי והוא אמיתי כן מציאותי. ואולי יבוא יום בקרוב. ואזכה להכיר במפגש את כול המלאכיות של הפורום אוכל כשר ומוכשר בעשירות של כול הבשלניות כאן ואשפיות של המטבח הכי עשיר מסביב לכול העולם גם הוירטואלי וגם המצאותי כי אנחנו כאן עם הרבה רגש ומרגש נכון אני גם רוצה להגיב לצוותמנהלי הפורום המקסים זה. שאני לא הכרתי והם למוןדבש. אני בטוחה שהם אנשים מיוחדים הרי בלי למוןדבש לא היה סדר כאן. מודה לכולם חני תמיד אהיה כאן למען כול שאלה בקשה וגם אקבל את המרשמים היפים שלכם. עם הרבה חן וכבוד הוא לי להיות כאן.

רותי410

New member
חני החמודה, מזל טוב וברכות

חמות ליום ההולדת, רוב בריאות, הנאה בחיים ושמחת חיים שתזכי תמיד רק לשמחות ולבשורות טובות עד מאה ועשרים
מרותי (התאריך הזה, דרך אגב, הוא גם התאריך של יום הנישואין של הורי) הרבה הצלחה
רותי

cial 1

New member
אורלושש 16 ../images/Emo51.gifעל הרכות../images/Emo24.gif

ראית ליזוש.. איך המקום הזה מכבד כול אחד ואחת אין הבדלים. ולא רק על הלחם לבדו לומר יש כאן צוות של בנות הם הטובה האחות החברה הידידה הקרובה וגם הרחוקה כולם מקבלים כאן במה ואהדה . יש גם הומור. וכמובן הכול כשר למהדרין רוצה לשאול מיד תקבלי תגובה מהלב. על הכול פה יש מקום גם לחשוב ולעזור מה ניתן להכין בבית גם מדבר הכי קטן נותנים לך העשרה ב-ע והשראה וכאן את תבקשי תקבי גם ברכה מכאן היא מבורכת מי למעלה וכאן שואלת אני לשלום הילד כי הבנתי משהו? וגם לשלום כולם אצלך. ולא שחכתי אותך גם אצלצל. חני מודה לך על הברכה זה כן מחמם הלב.

cial 1

New member
NAVA17 ../images/Emo51.gif../images/Emo168.gif

נכון זו פעם שנייה מודה לך פעם בשם חווה כי היה בי התרגשות רבה ועכשיו בשם שלך כאן NAVA הנווה בנשים ומותב מאוחר מאשר בכל לי רק היה בעיה קטנה בהתחבות לגלישה הכול עבר. לילה טוב לך לכולם כאן ואני עדיין ערנית? חני

cial 1

New member
חנהפ מודה לך גם היחודית שלהפורום../images/Emo24.gif

איך לא חנה . הרי זה גם שמי ואני נכון . עם בעיה גדולה מאוהבת באות -י- יוד אבל זה גם שמי ולחנה יש באמת שפע של שמות וכינויים. תודה לך על הרכות לך לכולם הרבה בריאות ימים טובים כאן בכול בית שלכם ובכלל בכול פינה חני

cial 1

New member
יוכי68 ואנימודה לך על השרשור.../images/Emo168.gif../images/Emo65.gif|בל

חייב קצת הומור שלי אתם תקבלו את העוגה שאני מכינה. ואולי אני אעתיק מאתר כול שהוא? וכך יהיה לי קל יותר מה לעבוד קשה השקעה. ואולי אני אקנה ואקשט אותה והיא תראה כמו עוגה בומבסית. אני חושבת על הקמבו למעלה סופגניה לא בא בחשבון את כול המן של השכנות אספתיולצערי גם נשמתי? מה עושים. נו טוב אני הכנתי משהוא אבל זה לשבת. כך אני אהיה עם הנכד היקר שלי. והוא יקשקש לי בעוגה אני לא אתן לו עד שאני אצלם לכם את העוגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגה כי כך נהוג . כי הוא התחיל צעד ראשון והעצדה לעוגה זה ממריץ כמו לגדולים . ואחל גם לשכנים מה לעשות לעבוד זה הקייף טוב רצתי גם להצחיק קצת. כי כך הוא חג לי מודה לך יוכי התפארת למקום זה. יהיה תמונה לעוגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגה
על 3 עומד המקום לכול המברכים

shokolate

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב ליומהולדתך../images/Emo65.gif

עד 120 אושר ובריאות ועוד הרבה מתכונים טובים וטעימים בהצלחה

למעלה