חברים יקרים:הישרדות 4

• פותח הנושא NadY
  • פורסם בתאריך

NadY

New member
Help!Help!Help

טוב שלום שלום לכככככככככל הנוכחים והנוכחות אני צופה אומנם בתוכנית אבל אין לי כוח לראות את העונה השלישית שאני יודע כבר מי זה זכה .. הרס הכל בכל אופן, מישהו דיבר פה על העונה ה 4 ושהוא מוריד סרטים\פרקים... מאיפה מאיפה מאיפה מאיפה מאיפה מורידים מורידים מורידים מורידים פרקים פרקים פרקים פרקים ???

zeg

New member
חברים יקרים:הישרדות 4 ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

גם אחרי שניסיתי לפענח את העניין מהודעות קודמות, עדין לא מובן לי כלום. איך אתם זוכים לראות את הישרדות 4 ומה דרוש לשם כך. אני חייב לומר שכמו כולם אני מניח, גם אני מת לראות את העונה הבאה במקביל לארצות הברית כדי לא לגלות שוב(כמו העונה הזו
) מי זכה עוד לפני שזה מגיע. אנא, הקרינו מחוכמתכם

מילאן

New member
לא מבין אותך

אני חושב שההנאה בצפייה ב"הישרדות" היא לראות את יחסי האנוש המתפתחים בין חברי קבוצה שלא מכירים זה את זה, ולאו דווקא לראות מי מנצח. התוכנית לא מעניינת אותי פחות מאשר "הישרדות 2" שם לא ידעתי מי יינצח.

Boran

New member
mIRC../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif

כל מי שרוצה להוריד הישרדות 4- זה כ"כ כיף להיות מסוגל ממש להיכנס לאתר של בי בי סי ולראות פרטים על הפרק האחרון- אפשר דרך מירק, למי שיודע ולמי שלא הנה הסבר קצר: תורידו מירק מהאתר www.mirc.com תתחברו לשרת (סרבר) של דאלנט, כנסו לחדר survivor-central# שם יש כל מיני בוטים שמזמינים אתכם לחטט להם במחשב. הם מציגים הודעות עם פרטים עליהם, מה שיש בהם וכו´, וגם טריגרים. כתבו את הטריגר והבוט יזמין אתכם לשיחה.אחרי שהופיע הסימן [\] אתם יכולים לחטט במחשב ולבקש את הקבצים שאתם רוצים באמצעות הפקודות: dir- מראה לכם את כל מה שיש בתיקייה הנוכחית שם תיקייה cd- מכניס אתכם לתיקייה הזו. פעמיים נקודה ייעלה אתכם לתיקייה למעלה שם קובץ get- מבקש את הקובץ מהבוט.שימו לב, לבוטים יש מקסימום שליחות להן הם מסוגלים באותו זמן, ולכן יש רשימת המתנה, לרוב גם היא מוגבלת במקומות. ברוב המקרים תכנסו לרשימת המתנה, נשאר רק לחכות שיגיע תורכם לקבל את הקובץ שביקשתם! זה הכל נראה לי, אם מישהו שמתמצא במירק רואה ששכחתי משהו שיוסיף, אם יש למישהו בעיה שיודיע לי, מספר אייסיקיו 22699530, אני אנסה לעזור לו

NadY

New member
again (help help help

טוב נגיד שאני לא מבין בתוכנת המירק יש איזה אתר שאפשר להוריד ממנו... או מקום כלשהו כזה ?

למעלה