סוף סוף הפכנו לפורום :]
T TheImpactBoy New member 26/10/06 #4 חברים יקרים, הפורום נפתח! בשעה טובה. שיהיה רק בהצלחה לכולם. שנצליח ליצור פורום מלא אינפורציה, הנאה ועניין. אביעד.
חברים יקרים, הפורום נפתח! בשעה טובה. שיהיה רק בהצלחה לכולם. שנצליח ליצור פורום מלא אינפורציה, הנאה ועניין. אביעד.
S Shusho New member 27/10/06 #6 טוב נו :] מזלטוב! תהנה מהאופציות הבלתי נגמרות שיש לפורומים ולקומונות לא!
L lacona coil New member 27/10/06 #7 באמת הגיעה הזמן!! למרות שאין לי מושג מה ההדל בין קומונה לפורום אולי מישהו יכול להסביר לי
B box 5 New member 27/10/06 #8 יההה =] מזל טוב לכוווווווולם =] ושאלה... כל הטאגליינס אבד עכשיו? של הניתוחים? אי אפשר להעביר את ההודעות מהקומונה לפה איכשהו?
יההה =] מזל טוב לכוווווווולם =] ושאלה... כל הטאגליינס אבד עכשיו? של הניתוחים? אי אפשר להעביר את ההודעות מהקומונה לפה איכשהו?
T The Young Amyrlin New member 27/10/06 #11 אי אפשר להעביר הודעות לפה, אבל אפשר לקשר לשם. אבל כן אפשר להעביר את הניתוחים כמאמרים.
V Vampiria in a night New member 27/10/06 #9 מזל טוב!!!!!! ../images/Emo140.gif סופסוף!!! אז... שיהיה לנו בהצלחה. ובעיקר לאביעד! בקרוב.. גם אני אהיה כחולה ואז הכל יהיה מצויין בהצלחה יקירי
מזל טוב!!!!!! ../images/Emo140.gif סופסוף!!! אז... שיהיה לנו בהצלחה. ובעיקר לאביעד! בקרוב.. גם אני אהיה כחולה ואז הכל יהיה מצויין בהצלחה יקירי
פ פונצית גירל האמיתית New member 27/10/06 #14 מזללל טוב../images/Emo24.gif../images/Emo72.gif *מתלהבת* הו, ראיתי את הקומונה מהימים הראשונים, ובכלל לא חשבתי שאי פעם תהיה לפורום כל הכבוד לנו (סורי על הדיליי לא היה לי אינרטנט ביומיים האחרונים :/)
מזללל טוב../images/Emo24.gif../images/Emo72.gif *מתלהבת* הו, ראיתי את הקומונה מהימים הראשונים, ובכלל לא חשבתי שאי פעם תהיה לפורום כל הכבוד לנו (סורי על הדיליי לא היה לי אינרטנט ביומיים האחרונים :/)
V Vampiria in a night New member 28/10/06 #32 את משמ חוצפנית אני חייבת לציין הייתה לך בעיה עם הקומונה???
פ פונצית גירל האמיתית New member 1/11/06 #35 ../images/Emo6.gif לא. אבל היו רגעים שהיא הייתה נראת ממש ז"ל
R R e d u n d a n t New member 27/10/06 #15 מזל טוב! ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif ובהצלחה! אולי אני אקפוץ לבקר מדי פעם.