חברים יקרים...התגעגעתי אליכם |רמקול

ע י ן

New member
חברים יקרים...התגעגעתי אליכם |רמקול

איפה אתם ?!
חיכיתי כל היום לסופו..שכבר אפגוש בכם חבריי....
אייכם ?

ע י ן

New member
יונתנו?יעלי?עלמה?קרן?אור?אוהבת?

בלונדה?יערית?מעוף?ארל'ה?ג'וני?היען ה3?סביב השעון?רות? איפה אתם
אני ממש מתגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעת
ג ע ג ע ג ע

כן, קצת חלש פה לאחרונה

דווקא מוזר. חלק מן האנשים פה באים מפורומים שבהם כל שעה עובר דף. כנראה שכובד הדברים שעולים כאן מעט קצת את גלגלי הפורום.

אוף! אני שונא שגיעות כתיב (שלי)

ועוד יותר אני שונא כשאנשים מתקנים שגיעות כשברור מה היתה הכוונה המקורית. ובכל זאת אני רוצה לשלוח מיד תיקון בכל פעם שאני רואה שגיעת כתיב שלי (ויש לא מעט, בזכות הדיסלקציה הקלילה שלי). לרוב אני נמנע כי אני מתאר לעצמי שכולם יבינו.

*יערית

New member
שגיאות איש../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

גם אצלי זו היתה שגיעת כתיב של פעם והיום זה שגיאת כתיב

ח ד

New member
לא נורע

זה בסדר. לא מפריע בכלל. ונכון, זה פורום עם נושא כבד, וזה בהחלט מסביר את האיטיות. כמה אפשר להתעסק בבעיות, ובקשיים, ובקריעות, ובפיצולים, ובאקסים. וגם זה בסדר מבחינתי. אנחנו רק שבועיים באוויר. אם בא לך להחליף נושא ולהתאוורר קצת, הנה לינק מעניין שנתקלתי בו בשבועות האחרונים. נכון שזה לא בדיחה, למעשה, בכלל כלל וכלל לא מצחיק, אבל בכל זאת, אחר: http://www.ratical.org/ratville/CAH/RRiraqWar.html#fn9 אם אתה מתעניין בדברים כאלה, יש לך מה לקרוא הערב. ואם לא, חלומות פז.

blonda3

New member
געגעגעגע../images/Emo113.gif../images/Emo6.gifהגעתי.....

אל תהיו בלחץ, יש ימים כאלו, לכל פורום יש את הדינמיקה שלו.... לפעמים אנחננו בפורום אחר, לפעמים בצ'ט(ג"ג), לפעמים קוראים, לפעמים עייפים.... לי יש כאן לפחות שני שרשורים שלא הספקתי לקרוא .... לא לדאוג... סבלנות.

גם אני פה מדי פעם...

הרבה עבודה, מעט כוח. אני נכנסת מדי פעם לראות מה קורה. יום טוב לכולם.

למעלה