חברים יקרים, התקדמתי.

muskito

New member
חברים יקרים, התקדמתי.

(לפחות כך זה נראה כרגע). חוברתי היום בשעה טובה ומוצלחת לאינטרנט בכבלים של מת"ב במקום ה- ADSL ה"מיושן" שהיה לי... זהו, נקווה שיהיה בסדר.

coolel

New member
למה כן?

צריך סיבה מיוחדת לעבור ממשהו למשהו אחר. מה עשית עם המודם?

muskito

New member
ת´כלס? אם לא הייתי מקבל מבצע

הצטרפות אטרקטיבי, לא בטוח שהייתי עושה את זה. פרט לכך, תחשוב על זה - במחיר אותה חבילה שאתה משלם לבזק, אתה מקבל חבילה טובה יותר דרך הכבלים (0.5/64 ב- ADSL לעומת 0.75/96 בכבלים). זה למה כן.

muskito

New member
סליחה - שכחתי לענות על זה...

הודעתי לבזק שאני מעוניין להתנתק. התקשרו אלי ממחלקת "שימור לקוחות" או "ניתוקים" או כל שם אחר שתרצה לקרוא לזה שיעביר את משמעות "הבנו שיש לנו מתחרה וצריך למנוע מלקוחות לנטוש", ושאלו למה אני מעוניין להתנתק. הסברתי להם את העניינים והם מצידם הציעו שהם יקפיאו לי את השירות למשך 4 חודשים תמורת 30 ש"ח בלבד (יוצא 7.5 ש"ח לחודש) במקום לנתק סופית, כך שאם אתחרט, אני אוכל לחזור ללא דמי התקנה וללא שום חיוב. הסכמתי, כך שהמודם אצלי (לא פעיל אמנם), אבל עדיין מקשט לי את המדף. לאחר 4 חודשים (או לפני), ברגע שאחליט שאני כבר לא מעוניין בהחזרת השירות - אני מודיע להם, ואז באמת יסירו את השירות מהקו ויבואו לקחת את המודם (הוא בהחכרה ולא קנוי). וזו דר"א סיבה למה לא לקנות מודם ADSL. מה הייתי עושה איתו אם הייתי קונה אותו?

dov98

New member
לפי החשבון שלי

אתה כבר שלמת אותו לאחר 20 חודש, ואין לך אותו. תמיד תוכל למכור אותו בלוחות הפורום, 300 ש"ח יהיה מחיר סביר.

muskito

New member
איזה חשבון עשית? מי אמר שהיה לי

את המודם ל- 20 חודש? ואף אחד לא היה קונה בייחוד שהוא משומש וכבר ללא אחריות...

dov98

New member
אני אומר לך שהיה לך אותו יותר../images/Emo13.gif

מי כמוני יודע!

muskito

New member
אז אני אומר לך שלא...

אתה כנראה לא עוקב אחרי מספיק טוב... אל תשכח שהיה לי ISDN רוב הזמן ורק בתקופות ביניים נהיה לי פתאום ADSL...

dov98

New member
נכון, שכחתי ../images/Emo13.gif אז אתה מהבודדים

שהרוויחו מהADSL באמת.
אבל שלמת קנס מעבר, לא?

muskito

New member
קנס מעבר?! אני נראה לך אחד שישלם

קנס?? הצחקת אותי. וכן, אני אחד מאלו שבאמת הרוויחו מה- ADSL..

dov98

New member
מי שמתנתק מADSL היום

משלם דמי ניתוק מISDN , אם זכור לי טוב, כ300 ש"ח.

coolel

New member
מה?

גם מי שלא היה לו ISDN לפני כן??? גם מי שלא בתקופת התחייבות?

dov98

New member
טעות שלי

מי שמתנתק מISDN ועובר לADSL משלם את הקנס. הם מכנים את זה דמי ניתוק.

muskito

New member
זה עוד אחת מהשיטות לגזול כסף.

הם גילו שלקוחות ISDN שהיוו נתח שוק גדול בגלל ISDN-NET ההסטורית, היום בזק בינלאומי, שהכניסה את הטכנולוגיה בפריצה עצומה לשוק, עולים על העובדה שפחות משתלם ISDN ויותר שווה ADSL. לכן, הם לא רוצים להפסיק כסף מהדבר הזה, אז הם מצאו שיטה חדשה לגבות כסף. אבל - צריך לבוא בעמדת מיקוח - היום אפשר - ולהציב אולטימטום - או שתוותרו לי על דמי ההתקנה/ניתוק/WHATEVER, או שאני פונה לטכנולוגיה השניה - הכבלים, שמהווה אלטרנטיבה מצויינת כיום בשוק שלנו.

למעלה