חברים יקרים ושקטים

RomiVais

New member
חברים יקרים ושקטים ../images/Emo8.gif ../images/Emo24.gif

מה שלומכם? הכל טוב? אשמח לשמוע, ובעצם לקרוא עידכונים מכולכם!! שיהיה לכם לילה טוב וסוף שבוע נפלא ביותר אוהבת, רומי

סיאמית

New member
רומי´לה!!!

אני יודעת שרואים אותי פחות אבל כמו שהתבכיינתי הרגע לחברה באימייל... אני ממש סובלת מהעייפות!!! זה לא מצחיק בכלל... אני נרדמת כל יום במכונית שלי בהפסקת צהריים כמו איזו הומלסית!!! החבר´ה שעובדים איתי יודעים שאם אני לא חוזרת תוך שעה מההפסקה, הם חייבים להתקשר אלי לפלאפון כי אחרת אני אתעורר בחניה הנטושה בבוקר שלמחרת. אני משתדלת לקרוא בעבודה את מה שאתם כותבים אבל לענות משם אני לא יכולה
... בכל מקרה אתם בלב שלי כל הזמן ואני מקווה שאחרי השליש הראשון של ההריון אני אהיה עם קצת יותר אנרגיות. הכל בסדר איתי ועם ~א~ שלי. השבוע היינו באולטרסאונד ביחד וזו היתה חוויה מרגשת עבור שנינו
עוד שבועיים בערך - שקיפות עורפית וצריך להחליט בנוגע לבדיקת מי שפיר. אנחנו נורא מתלבטים... זהו להפעם יקיריי... סוף שבוע נפלא לכולם! נשיקות לתינוקות שכבר נולדו וגם לאלו שמחכים בסבלנות להוולד!

אורית...2

New member
סיאמוש !!!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

זה טבעי וזה נורמלי !! וכשתתעוררי ,
אני בטוחה תחזרי לעדכן אותנו .... (את לא שוכחת שזה גם הבייבי שלנו....
) תתני ליטוף לבטן שלך ממני...
היום הוציאו את נועם מ"האקווריום" והיא כבר אוכלת... עכשיו אני נוסעת להביא את
אלי ... ביי ...

RomiVais

New member
אוריתוש - איזה אושר!! ../images/Emo13.gif

אני מבינה שנועם כבר ממש בסדר וזה משמח אותי מאוד!!! קחי
ענק ו
לנועם מרומי

סיאמית

New member
רק שתדעי לך...

שנועם זה שם י-פ-י-פ-ה!!! נשיקות לה על צאתה מהאקוואריום!!!

RomiVais

New member
היי סיאמית....... ../images/Emo24.gif

אני מבינה אותך לחלוטין, בטח לא נעים בכלל להיות כל כך עייפה, אבל ממה שהבנתי, זה נורמלי בחודשים הראשונים, אז פשוט אל תילחמי בזה, ותנוחי כמה שרק אפשר!!! פה כמובן מתגעגעים אליך, אך עדיף שתנוחי ותכתבי פחות!!
לכתוב כאן תמיד יש זמן מאוחר יותר!!
למה את לא יכולה לכתוב לנו מהעבודה? אם זה בגלל התקלה שהיתה פה בזמנו - זה היה רק בגלל סימנים כלשהם - אותיות בלבד אפשר!!! גם את בלב שלנו כל הזמן יקירתי, ואני ממש ממש שמחה לשמוע את העידכונים שלך. טוב לדעת שאת ו~א~ בסדר!!!
שיהיה לך ולכולם סוף שבוע נפלא ביותר!! ד"ש ל~א~... רומי

סיאמית

New member
תודה יקירתי ../images/Emo23.gif

הכל מצויין בינתיים (טפו!!!) הבעייה עם לכתוב מהעבודה היא שאני לא יכולה אפילו לכתוב עם פסיקים או נקודות!!! זה נורא מבלבל... שטויות... גם ככה השעות שאני בעבודה הן השעות הכי עייפות שלי
אני אשתדל לכתוב פה לפחות יום כן יום לא (אם אני לא ארדם מייד כשאני מגיעה מהעבודה). חלמתי בלילה שיש לי חתולה מדברת, קטנה ולבנה... ובכלל, יש לי חלומות כל כך מוזרים בשבועות האחרונים, יותר מוזרים מהרגיל. תמיד חלמתי המון ותמיד חלומות מלאים בהתרחשויות ביזאריות לחלוטין... ~א~ התחיל לזכור את החלומות שלו רק מאז שאנחנו ביחד כי בבקרים אני שואלת אותו תמיד אם הוא חלם ומה הוא חלם

RomiVais

New member
איזה יופי!! אין כמו חלומות, לא? ../images/Emo8.gif

אני בעצמי בזמן האחרון לא כל כך זוכרת חלומות שלי, אבל כשאני כן זוכרת - זה כיף (בעיקר לזכור חלומות נעימים)
החלומות שלך, גם אם מעט מוזרים, נשמעים חביבים ביותר, לא מהמוזרים הלא נעימים - אז תהני מהם... וד"ש לחתולה המדברת!!
שיהיה לך ערב נפלא ביותר וחלומות פז לך ול~א~ רומי

Navva

New member
אז ככה - עידכונים

רומי אני כותבת בעיקבות הבקשה שלך לעידכונים. מה שלומך? כיצד את מעסיקה את עצמך? מהמצב בעיר הדרומית? ע"פ החדשות האחרונות כנראה שתהייו מרכז תקשורת למספר ימים מהלילה. האם את מגיעה לפעמים לאזור המרכז? עלה במוחי רעיון רק שהוא לא מעשי מבחינתי בחודשיים הקרובים. אולי נפגש חברי הפרום (רק מי שרוצה ומרגיש מוכן). פרום אחר שאני חברה בו נפגש פעם במס´ חודשים (לא משהו קבוע). קבלי זאת כרעיון. סיאמית העייפות תחלוף לה. הסקירה הראשונה היא דבר קסום. גופיף בגודל של כ 5ס"מ, וניתן לראות בו את כל המערכות, אדם מיניטורי. זה שלב שעדיין ניתן לראות אותו בשלמותו. אח"כ הוא/היא גדלים וב US רואים רק חלקים. אבל עד אז... אורית אני שמחה לשמוע שנעם יצאה מהאקוריום. כמה זמן היא צריכה להישאר עוד בבי"ח? האמא כבר שוחררה הביתה? אצלי הכל בסדר: מחר הוא התאריך המשוער ללידה. אבל רק משוער. אם האדון לא יחליט לראות את זיו העולם במהלך הסופ"ש הנוכחי, אז אני צריכה להתייצב במרפאה ביום א´ בבוקר לבדיקה. וחוזר חלילה כל 3 ימים. יותר משבועיים אני לא אשאר במצב הזה. אם הוא לא ירצה לצאת אז ... יראו לו את הדרך החוצה. הכנתי את הציוד שאני צריכה לקחת לבי"ח, מסודר על שולחן, רק עוד לא ארזתי. הבעיה העיקרית היא שאמא שלי חולה (צינון כבד) כבר כמעט שבועיים, היא שולחת מדי פעם את אבא שלי אבל גם הוא כבר גילה היום סימני שפעת. כנ"ל האבא של בעלי שיחייה. כאשר יהייו חדשות אני העדכן, יכול להייות שלא מייד. אנא גלו הבנה. שבת שלום לכולם. נאוה

RomiVais

New member
אהלן נאוה ../images/Emo24.gif

אז ככה, שלומי מצויין, תודה!!!
אני בינתיים מעבירה את הזמן איך שאפשר ומנסה לנצל את הזמן הפנוי בצורות הטובות ביותר. אם זה אמא/קריאה/מחשב/בית....... ולא חסרים דברים - אף פעם לא משעמם!!
אני עדיין מחפשת עבודה ומקווה שזה ייפתר אוטוטו!!
סליחה על הבורות, אבל למה התכוונת שנהיה (אילת) מרכז תקשורת למספר ימים? לא שמעתי על זה דבר..... בטח כרגיל, נהיה האחרונים לשמוע
אני אכן מגיעה מדי פעם למרכז ורעיון המפגש עלה בעבר. יש לי מעט הסתייגויות רק מהבחינה שיש חברים שאולי לא ירצו "לחשוף" את עצמם. אולם, אם תהיה נכונות - אפשר לארגן משהו - בכיף!!!! אני בטח ובטח שאשמח להכיר את כולכם! אלא אם כן יהיה לי מזל ואני אתחיל לעבוד - רק אז אני לא אוכל לנסוע אלא אם נתכנן מראש - אחרת אין לי שום בעיה להגיע למרכז - אני מאוד אוהבת נסיעות!!
אם זה בינתיים לא מעשי מבחינתך, אפשר גם לדחות את זה מעט אבל לזכור את זה כאופציה לעתיד
איזה כיף!!! אוטוטו הלידה.....
פתאום עברה בי שימחה גדולה - מקווה שלא חצוף מצידי - אבל אני בטוחה שעוד כמה פה יסכימו איתי שאנחנו מרגישים חלק מ"המשפחה"
שיהיה בהצלחה, ואין בעיה - תמשיכי לעדכן אותנו כשתוכלי - נתאזר בסבלנות - מבטיחה!!
שיהיה לך המשך סוף שבוע נעים! קבלי המון
ו-
ממני, רומי

Dalia M

New member
../images/Emo50.gifנאווה יקרה../images/Emo25.gifבהצלחה../images/Emo45.gif

אנחנו מצפים איתך לבוא הזאטוט! אורנה, בתי, ילדה לפני מספר שבועות את בתה בניתוח קיסרי (כי שכבה במצג עכוז וההיפוכים לא הצליחו) והיה קל, מהיר, לא הפריע להנקה. סתם לספר לך מנסיוני העכשווי. אני מחזיקה לך
ידיים טובות ומאחלת להורים לצאת מהצינון כדי שיוכלו להנות
מהקטנטן! דליה

Navva

New member
../images/Emo51.gif לעל המתעניינים והמברכים

רומי: 1. אני מקווה שתמצאי עבודה במהירות. 2. באשר לתקשורת, התכוונתי לספינת הנשק שנתפסה ע"י חיל הים והובאה לבסיס חיל הים באילת. בטח עיתונאים רבים יגיעו לאלת. הודיעו שתהייה מחר מסיבת עיתונאים באילת. 3.באשר למפגש "עוד חזון למועד". יהייה מספיק זמן "לבשל" את האנשים. דליה טוב שאת יכולה לתמוך בחברה של ביתך. שבוע טוב לכולם נאוה

RomiVais

New member
נאוה, נראה לי שלא יהיה חסר אקשן ../images/Emo8.gif

אחרי שקראתי את ההודעה שלך אתמול, ישר התעדכנתי באינטרנט. לצערי אני לא תמיד קוראת עיתונים כי זה מבאס לפעמים ואני מעדיפה
תמידי על פני ולא
לגבי המפגש, אני בטוחה שנארגן משהו ממש שווה, עם זמן - אף אחד לא הולך לשום מקום
שיהיה לך שבוע נפלא ביותר, רומי

סיאמית

New member
תודה נאווה´לה! ../images/Emo39.gif

יכול להיות בכלל שממש בשניות אלו את יולדת לך להנאתך... אם כן - אני מחזיקה אצבעות!!! היום פתחתי תיק בטיפת חלב וגם שקלו אותי ובעצם עליתי בערך קילו-קילו וחצי... שניים גג!!! קבעתי תור לשקיפות עורפית עוד כשבועיים ועד אז אין לנו הרבה התעסקויות עם ההריון. העייפות עדיין נוראית אבל למדתי לחיות "מסביב" לה. שמתי לב שיש כל מני "חלונות" במשך היום בשביל לעשות את כל מה שאני צריכה ו/או רוצה וככה אני שורדת לי. אני מקווה שכולם מרגישים כבר יותר טוב עם השפעות שלהם... ערב מצויין!

RomiVais

New member
סיאמית, אשמח להסבר קטנטן..... ../images/Emo39.gif

איזה בדיקה היא שקיפות עורפית? אולי אני מכירה את המונח הלועזי, אבל שקיפות עורפית לא שמעתי אף פעם....... אני שמחה לראות שאת מצליחה להסתדר עם העייפות, למרות שזה בטח לא קל בכלל, אבל זה אוטוטו יעבור (נכון?)
שיהיה לך ערב נפלא ביותר, רומי

סיאמית

New member
רומי´לה ../images/Emo23.gif

שקיפות עורפית היא בדיקה לאיתור תסמונת דאון אצל עוברים כבר בשבוע ה-10-14 להריון. עושים את זה באולטרסאונד ובעצם מודדים את העובי של העור בעורף של העובר. אם העובי הוא יותר מ3- סנטימטר... רע מאוד! הבדיקה הכי מדוייקת לאיתור פגמים מהסוג הזה היא בדיקת מי-שפיר שכנראה שגם אותה אעשה אבל בכל זאת אני מעוניינת גם בבדיקה הזו למקרה שאתחרט ואחליט בסוף שלא לעבור בדיקת מי שפיר כי יש בה סיכון של חצי אחוז להפלה. אני הולכת לישון!!!
נשיקות!

RomiVais

New member
תודה סיאמית!! ../images/Emo24.gif

שיהיה בהצלחה!!! ותנוחי הרבה. לילה טוב שיהיה לך וחלומות פז רומי

Dalia M

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo25.gifהיי כולם! אני כאן../images/Emo65.gif

רומילה וכולם אחרי הפסקה בלתי-רצונית, חזרתי
לפורום הבית שלי-שלנו!!! מה היה לי בינתיים? טוב אז ככה: שירה בת ה-7 שבועות יחד עם אורנה, אמה-בתי היו אצלי רוב הזמן כי גיל האבא שמר על כולנו ברצועת עזה, ועבשיו הם חזרו כולם לביתם בת"א (אני כידוע בחיפה! היו גם מסיבות השנה החדשה 2002 [קבלתם ממני דרך רומי ברכותי} ו"החג של החגים" בחיפה הביא הרבה מוסיקה טובה, שאת חלקה שמענו. אתמול בבנין האופרה של ת"א התקיים סימפוזיון רב-משתתפים בנושא "מיהוא ישראלי"וגם שם הייתי יום שלם
--------------------------------------------- בתי ספרה לי שידידה בת 29 אובחנה כחולת ט.נ והיא עדיין בשוק. אני מקווה שתסכים לשוחח אתי ואוכיח לה שזה לא סוף העולם,בהיותה חיפאית - אמליץ לה על ד"ר אריאל מילר,ועל הפורום שלנו. ------------------------------------------- נשיקות לכולכם ו........... אורית - נועם יפהפיה קטנה ונהדרת! שיהיה לה ולכלכם במשפחה רק טוב! שלכם
דליה

RomiVais

New member
היי דליה - טוב שאת כאן!! ../images/Emo65.gif

כל כך כיף לי "לשמוע" שאת מרגישה כמו ב
כאן!! זה ממש מחמם את ה-
!!! לגבי הידידה של הבת שלך, אני באמת מקווה שתרצה לדבר איתך, ושאולי תבוא אפילו לכאן, אבל אל תשכחי שלפעמים כל אחד צריך מעט זמן "להתאבל" עם עצמו. אני אומרת את זה כי זה תהליך שאיכשהו כולנו עוברים לא רק בהקשר של טרשת נפוצה, אלא כל מחלה/שינוי קיצוני אחר. אז אחרי שהיא תמצה את הזמן עם עצמה - דברי איתה ואין לי ספק שתוכלי לעזור לה לראות דברים אחרת!!!
והיא תמיד מוזמנת אלינו!! שיהיה לך שבוע נפלא ביותר, ואל תיעלמי לנו שוב, אוקיי?
רומי
נ.ב. מה קרה בסוף עם החשבון האחרון שפתחתי עבורך? והחשבון הנוכחי נוח והכל מסתדר?

Dalia M

New member
מי שקט ומה שקט!!! היום בלבד שלחתי 4

השמש זורחת, שבת בצהריים,ומנבאים
קור ושלג (לא באילת!!!) אז בטח זה יושיב אותנו מול הצג ו
נשתה
ונתחמם
ביחד! אגב, אור2 ואורית שגם היא מזוהה or2 הן אותה אחת? ביי לכרגע דליה

למעלה