חברים יקרים חוזרת לעבוד...

שרית7

New member
חברים יקרים חוזרת לעבוד...

לפני שהלויה תצא... (שלי אני מתכוונת...) שיהיה לכולנו שבוע טוב ומלא בשורות טובות. נשיקות לכולם

היי שרית../images/Emo24.gif

כיף לראותך שוב פה! ממש באסה בלעדיין בסופי שבוע... שיהיה לך אחלה שבוע אגב, בדקת כבר מסרים?

שרית7

New member
הי

בדקתי מסרים הצלחתי לקרוא את כולם אבל לא זכרתי איך להגיב אני כנראה לוקחת הערב את המחשב מבן דודי היקר סוף סוף ומקווה שהכל יחזור לתפקד כמו מקודם ושאכן הוא זכר לשמור את הכל עחרת הלך עליי... אני אצטרך לסרוק הכל מחדש בעסה... יש עוד כל כך הרבה דברים להעלות שאין פה. כתבות ותמונות אין סוף. אני מקווה שאני אזכור איך סורקים מי שקורה את זה מבין שאני מכה רצינית... כבר כמה חודשים שלא היה לי מחשב בבית...

../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

סוף סוף
כעת ניתן לשלוח גם לשרית מסרים
וואי שרית את הורגת אותי!!! אני אגיד לך מה ההבדל בינינו, ולמה אני כביכול "גאון מחשבים" מבחינתך: מה שקורה זה שאני רואה כפתור, לא משנה מה רשום עליו, אני פשוט מרגיש שאני חייב ללחוץ עליו, לא משנה מה יקרה! לעומת זאת את רואה כפתור, ומפחדת ללחוץ עליו שלא תהרסי את המחשב...(את יודעת כמה פעמים המחשב שלי התפגר?! איך לדעתך למדתי לתקן מחשבים שהתפגרו?!) הסוד הוא פשוט ללחוץ על כל כפתור שרואים, ככה לומדים..
טוב אני מצרף תמונה כדי שתדעי איך לענות למסרים, אני רוצה שתחזירי לי מסר

לגבי הלוויה,

אז ככה: קודם כל, שריתוש, טוב שכתבת "שלי", לרגע תהיתי איך מטיסים אותך לפריס להלוויה של הראיס (לא עלתה לי שום לוויה אחרת בראש, סורי). ואת- שתבדלי לחיים ארוכים כמו שאומרים אצלנו- אין לך מה לדאוג! הרי י-ד-ו-ע שהפורום שלנו כולל אנשים אלימים משהו, ששולחים מכתבים נזעמים ואף מתקיפים שחקנים תמימים ברחוב (איפה ערן לחזק את דבריי?), אז אם מישהו בעבודה יעשה לך בעיות, רק תצייצי- כולנו נבוא לתמוך בך כ-מ-ו ש-א-נ-ח-נ-ו י-ו-ד-ע-י-ם................................. אני מקוה שלא יצוץ פה איזה מטומטם שיחשוב שזה רציני...זה פשוט עלול לעלות לנו בעוד פרסום באיזה מוסף...

שרית7

New member
את מצחיקה אותי!!!

אתם רואים אני לא יכולה להתאפק. עשיתי הפסקה קלה ואני רואה מה חדש ויש.

אני מכור לפורום

שאני בבית אני נכנס המון לפורום, שאני בבית... את לא יודעת כמה קשה זה להיות בצבא בלי הפורום
(למרות שיש לי הפתעה בשבילכם, עוד השבוע תראו אותה...
)

כבר אמרתי לך שאת קורעת אותי../images/Emo6.gif

אני אוהב את הראש שלך
ועדיין קשה לי להאמין שכתבו עליינו בגלל השטות הזאת...

למעלה