חברים יקרים! יש אלוהים!

חברים יקרים! יש אלוהים!

אולי אתם זוכרים, שהתחלתי לכתוב על אזור היהודי הישן של פשט, כדי שיתחדש, אבל ישמר ערך היהודי שלו...אנשים רבים חשבו, שנפלתי על הראש, כל העסק עבוד... בשמחה גדולה מבסרת לכם, שהחליטו להפסיק את הריסות המבנים, על כל האזור החריזו כאזור שמור, ומתכננים מחדש את תכנית הבינוי...חמישה חודשים של כתיבה מתמשכת, שלא ירדתי להם מהורידים, והצלחתי לשגעה עוד כמה אנשים לא לקבל את עובדה שהכל נהרס. כמובן, זו רק התחלה... כתבתי מאמר אחד בקשר לשיכום האזור, אבל עובדת על מאמרים נוספים. עכשיו מחפשת ספר, שכתבו על האזור בשם: ZSIDO BUDAPEST אם, יש בינכם משהו, שיש לו הספר, הייתי מאוד שמחה לקנות אותו...

ברק 188

New member
אם יש אלוהים מהו עושה בהונגריה

שיבוא לעשות קצת סדר פה, בכל מקרה אווה הרצון שלך הוא שנצח כל הכבוד ובהצלחה.

B T1

New member
../images/Emo8.gifאם יש אלוהים,

לדבר אליו מהונגריה זו שיחת חוץ, בזמן שלדבר איתו מארצנו, היא שיחה מקומית בלבד. ותחשבו על זה....

טומי*

New member
אווה כל הכבוד לך....../images/Emo45.gif

בסופו של יום אולי עוד תבצעי את הפרויקט שם

עב

New member
קשה להשיג את הספר בהונגרית

קראתי את הספר, ממש מעולה! נמצא בספריות באנגלית וגם אפשר לרכוש אותו. קרובה שלי הייתה בבודפשט בחודש מאי וניסתה בחנויות ספרים כולל יד שניה ואמרו לה שפשוט אזל ואין! וכמובן
כל הכבוד לך!!!!

תודה לכולכם! טוב שיש חברים...

היום קיבלתי מייל, שהספר נמצא. מחר אקבל אותו. ב: DOB UTCA יש משיגנה, שפתחה את SPINOZA - בית קפה, עם גלריה, והצגות...אישה מקסימה הקימה, שחזרה להונגריה מהולנד, שכוונותיה זהים משלי, בקשר לאזור.

עב

New member
אז אולי תבקשי עוד עותק?

הקרובה שלי כיתתה רגליים בכל העיר ולא מצאה את הספר בהונגרית אלא רק באנגלית!

../images/Emo9.gif הוא לא חנות ספרים...חבר, שיש לו

את הספר, ומוכן לתת לי, לפחות לקרא.. שמעתי, שמוצלח להזמין דרך האינטרנט, אבל כרגע אין לי זמן להמתין...

עב

New member
אז יש לך חבר נהדר

כי באינטרנט ובכלל כבר אי אפשר להשיג את הספר בהונגרית. בחנויות אמרו שגם אין טעם לפנות להוצאה כי פשוט אין! הספר באנגלית מצוין ונותן תיאור חי מאוד של ההתפחות החברתית, כלכלית וההשפעה על הארכיטקטורה. בטוח שתהני...

לפי דעתי, תמיד יש טעם לפנות להוצאה

כי רק בדרך לחץ עליהם אפשר להגיע למצב, שידפיסו מהדורה חדשה. עכשיו שדפדפתי לראשונה את הספרים (2 כרחים), ברור לי, שבכל בית כדאי שיהיה הספר הזה...פשוט פנטסטי כמות האינפורמציה, שאפשר לקבל מהם. מפני להוצאת הספר אחראי עיריית בודפשט המרכזי, ממחר יקבלו ממני מכתבים....אולי אכתוב כך, שאבקש חתימת אנשים, שמעוניינים לרכוש את הספר...

למעלה