חברים יקרים, יש לי שאלה אחת אליכם.

המפנק18

New member
חברים יקרים, יש לי שאלה אחת אליכם.

אני רוצה להפתיע את הבן שלי, חברים שלו רוצים ליסוע ואני רוצה לממן לו את הנסיעה לפני הגיוס לצה"ל. ארצה לדעת על איזה מלון תמליצו מבחינת מרחק הליכה, נוחיות ואסטטיות של המקום. PAMBOS MAGIC EURO NAPA APPARTMENT MARKIA TOURIST APPARTMENT אשמח לשמוע תגובות והמלצות. תודה מראש. דני

ilana98

New member
המלצה...

את האמת שאני לא ממש מכירה את המלונות שציינת אבל אני חזרתי לפני שלושה ימים ממלון אנטאה שזה מלון דירות טוב מאוד עם תנאים טובים מרחק הליכה של 2 דקות בדיוק ממרכז הבילויים... בחדר יש מטבחון עם כיריים וכלים לבישול מרפסת לכל חדר מזגן והמוןם בני נוער ששוהים במלון הזה... בקשר למרחק הליכה מהים אין אפשרות למצוא משהו שקרוב גם לים וגם למרכז הבילויים לכן עדיף שיהיה קרוב למרכז הבילויים

המפנק18

New member
לשמוע על המלונות עצמם, מי שנפש באחד מהם.

או גם מישהו ששמע או ביקר שם חברים. למקד אותך ספציפית? אני ארצה שהמקום יהיה במיקום טוב, ושיהיה בסיסי ונקי. החשוב יותר הוא המיקום כי לפי הבנתי כל הבתי-דירות באיזור הזה אותו הדבר פחות או יותר.

המפנק18

New member
ושאלה נוספת, אולי קצת לא רלוונטית לכל אחד.

מכיוון שכל אחד והוצאותיו אבל רציתי לדעת עם כמה כסף אני אצטרך לשלוח אותו? לא כולל הנופש עצמו כמובן, "הביזבוזים". שוב תודה.

orper 69

New member
כנס נשמה

בוא אני יגיד לך ככה...מבחינת ביזבוז זה כל אחד לעצמו ואי אפשר לתת בדיוק... אבל אני הלכתי עם 2500 שקל לשמה וחייתי כמו מלך....=] אז אם רוצים להיות לארג'יים עד הסוף תן לו 3000 שקל....והוא מסודר מסודר...=] ובית דירות...? שלח אותו לפמבוס מג'יק....אני הייתי שמה...אחלה מלוןןןןןן קרוב מטר מהסקוור....הייתי מתקלח שומע את המוזיקה מהדנאס בר ליד.....אחלה מקום אחלה אנשים....ושלא ישלם על המזגן...=] דבר איתי אני יגיד לך איך לקמבן מזגן בחינם=] בקיצור רק שיהנה...פמבוס מג'יק 2007 אוו יוו יוו.....חח

למעלה