חברים יקרים-כל הכבוד לכולכם.

sayar3

New member
חברים יקרים-כל הכבוד לכולכם.../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

תותחים אחד אחד. ואם יורשה לי-אז מילה אישית. באמת שכולם תותחים פה.בחיי....אבל יש רק אחד ויחיד ששרד את המשחק הזה 6 שנים כמעט וסיים אותו בפיסגה-לירן!!! הבנאדם מוכתר על ידי כאסטרטג מספר אחת בין כל השחקנים. יהיו שיגידו עליו דברים רעים,שהוא חרא,שהוא מדבר הרבה,שאין לו כושר ביטוי,שהוא וולגרי,שהוא לא יודע לשחק......טוב ,אז אולי כל זה נכון ואולי לא,אבל בשורה התחתונה מסתכלים על עובדות.והעובדה היא שפשוט מאוד-הוא ניצח את השרת.!!!! אז קבל ממני הצדעה אישית (אני איש צבא...אין מה לעשות חחחח),אני מחזיק ממך אחי. לדעתי ביומיים שנשארו יש עוד יעד אחד להשיג-ואני מאמין שהוא בר השגה: ברשימת המדינות המובילות בכמות האדמה מתנוסס עדיין דגל ערבי בראש הרשימה...... אז יש 2 אופציות-אם זה שחקן ישראלי צריך לשנות את הדגל דחוף ואם זה שחקן ערבי צריך לחסל בדחיפות. אז יאללה חברים -העבודה עדיין לא הסתיימה-תנו מאמץ אחרון ולצלם את המסך לספר ההסטוריה.

fireforge

New member
אני חרא ? חחחחחח

אחי לא היינו מגיעים לניצחון הזה תחלאס אם אתה ואולג לא הייתם נשארים איתי אחרי התקיפה של האיחוד על TS ו BO רוב הסיכויים ששחר חדש לא היה מתקיים בכלל והיינו פורשים מזמן חח :) ולא היינו מכירים את שאר חברי האיחוד שלא הפסיקו לעזור במלחמות

BoInG007

New member
איפה נעלבת לא זכור לי שיש מלחמה

יאללה תצא קצת הביתה

למעלה