חברים יקרים מאוד,שאלה לי קטנה,איך

חברים יקרים מאוד,שאלה לי קטנה,איך

קוראים לביצוע של סי לשיר pretenders - Hymn To Her? מחכה לתשובה,תודה

מה הקשר ../images/Emo13.gif? שאלתי איך קוראים לביצו

לביצוע של סי לשיר הזה,יענו,איך היא קראה לו בעברית..

ט י נ ה

New member
הלוואי שהייתי מבצעת שיר זה

הי תומוש ... טוב בנתיים דירנו טלפונית וקבענו ליום ד´ פגישת עבודה אבל בעיקרון לגבי שאלתך השיר הזה הוא מופלא ואחת השירים שליוו אותי מהרגע שיצא אל אוויר העולם השמעתי אותו כל ערב ב 103 כששידרתי שם נרשם ... אולי תהיה הפתעה בתמונע ... ארגב יש לך או למישהו בפורום קשרים או רעיון עם מי אני יכולה לעשות גירסת ראפ חדשה על הבמה לשיר גראפיטי תל אביב ? אני לא מתמצאת בכל הראפרים החדשים אבל יודעת שיש בינהם חדברה מדהימים אשמח לקבל מספרי טלפון והמלצות ... רותה לצרף אלי מספר שכאלו ולעשות את גראפיטי מחדש בתמונע באוקטובר

actress

New member
תנסי את נמרוד רשף לפי דעתי ראפר

מדהים
ואני חושבת שבגלל שתומש עובד באזור שלו למרות שנימי נימי עזב את ערוץ 6 הוא מופיע עם שן זהב ועוד חבר´ה בכמה מקומות שלא שומעים עליהם הראו בגיא פינס

Hymn to her-

HYMN TO HER LET ME INSIDE YOU INTO YOUR ROOM I´VE HEARD IT´S LINED WITH THE THINGS YOU DON´T SHOW LAY ME BESIDE YOU DOWN ON THE FLOOR I´VE BEEN YOUR LOVER FROM THE WOMB TO THE TOMB I DRESS AS YOUR DAUGHTER WHEN THE MOON BECOMES ROUND YOU BE MY MOTHER WHEN EVERYTHING´S GONE AND SHE WILL ALWAYS CARRY ON SOMETHING IS LOST BUT SOMETHING IS FOUND THEY WILL KEEP ON SPEAKING HER NAME SOMETHINGS CHANGE SOME STAY THE SAME KEEP BECKONING TO ME FROM BEHIND THAT CLOSED DOOR THE MAID AND THE MOTHER AND THE CRONE THAT´S GROWN OLD I HEAR YOUR VOICE COMING OUT OF THAT HOLE I LISTEN TO YOU AND I WANT SOME MORE I LISTEN TO YOU AND I WANT SOME MORE AND SHE WILL ALWAYS CARRY ON SOMETHING IS LOST BUT SOMETHING IS FOUND THEY WILL KEEP ON SPEAKING HER NAME SOME THINGS CHANGE SOME STAY THE SAME מוקדש בראש ובראשונה לשיא(סי),ואח"כ,כמובן,לכם,חברים יקרים סי,תפתיעי אותנו בתמונע? אם את רוצההה אני מגיע גם מהצד השני של העולם או לפחות,צידו השני של האולם כדי לשיר את הקולות זה הזמן לציין שאני גם שר
אהמ אהמ חחחחח יאללה דארלינג אוהב המון,לילה טוב

סבלימינל

אם מזכירים את המילה ראפ בישראל, אז יש רק מישהו אחד שיכול להתאים. הבנאדם יורה מילים כמו תותח, הוא גםכותב מדהים, והוא די מצליח. לדעתי השילוב שלך עם סבלימינל, הצל, מומי לוי, סיוון המדהימה שלהם ביחד עם צ´רלי וג´ו המדהימים שלך יכול להיות מקסים. אני אנסה להשיג לך את המספר, והיי אני רוצה אחוזים על השידוך הזה לדעתי יש כאן פוטנציאל היסטרי.

actress

New member
יש אותם בבידור ובמה ומי אלה?

אני לא מתעניינת חוץ מסי כמובן בשום מוזיקה ובעניין הראפרים אני מכירה את מוקי שבק"ס או שהם נפרדו כבר אין לי מושג ונימי נים שזה נמרוד רשף כל השאר לא מוכר לי, רק התענינתי בזכות נימי נים שהכניס לאופנה את הג´ינס הרחב ואני בעקבותיו..

למעלה