חברים יקרים מה שלומכם

lion 7

New member
חברים יקרים מה שלומכם

קודם כל זה נס שאתם כותבים כאן בשבח הבן ולחיזוק ולשיתוף גם בחויות היומיום , זה משמח שהפורום זורם וזורם עם הנשמות שרוצים לדבר ולכתוב את מה על ליבם .. זה בונה גם מאמינים אחרים כמונו , אולם בליבי יש עצב קטן על דמויות שחסרות כאן , עבדו קשה שהפורום ימריא , אולי אם נחזיר את הלמידה מהברית החדשה או לבחון את עצמנו בדמויות או מקומות כמו החידה הנחמדה ``מי הדמות`` , אינני חמדן וברוך ישוע שהפורום ממריא וממריא , למלח לייט ומיכאל אתם גם מאמינים בישוע ואתם חלק מהפאזל כאן , למאוהב וליעקב ולשאר החברים כאן בראש ובראשונה למקימת הבית או הכנסיה זו שיפרד , ישוע יברך אתכם על העמל שאתם הזעתם ותזיעו לשבח ולהלל האדון .. השבוע זה מסורת למאמיני הכנסיות המזרחיות הקופטית והיוניות האורטודוקסית שבהם נזכרים בשבוע יסורי הבן היותר יפה מכל בני אנוש , זה שאנו יום אחד נכרע מולו כולנו מאמינים ולא מאמינים מולו כאשר שמותינו (מקוה שכולם כך) רשומים בספר החיים אצלו ובחתימת רוח אלוהים רוח הקדש .. תשפכו את כל אשר על לבכם , אני מציע גם פינת תפילה לבקשות לאחרים ולנו .(כמובן עם הסודיות בשמות והניקים שזה מתבקש) ..

1ysrat

New member
../images/Emo24.gifחג שמח .....................

חג שמח לכל האחרים אחיות החוגגים השבוע את שבוע הגדול וחג פסחא רציתי ספר לך אני כל שנה מתרגשת מחדש בשבוע הגדולובחג פסחא בעיקר זה מתחיל חק מאוד ביום חמשי בסעודה אדון אחרונה של ישוע ביום שישי הוא מתחזק ואני אם דמות בעניים עד ביום שבת אחרי צהרים בלילה השימורים אני מתמלא אור ושמחה

קהילה מצויינת!

זה הזמן והמקום לומר לכל האורחים האנונימים בפורום לשתף אותנו חברי הקהילה! בכל העולה ברוחכם שאלות, תובנות, עדויות או סתם פרץ שמחה שתתבטא במלל זה יהיה ממש משמח לקרוא.. ישוע חי!

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifליון ידיד ואח יקר תודה על הרוח המעודדת

שאתה מפיץ תמיד
אכן זה פורום שצמח נגד כל הסיכויים, ועד שאתה אמרת לי פעם שהיו כמה נסיונות לפתות כזה פורום בעבר ולא צלחו אז הבנתי כמה המלחמה הרוחית היתה חזקה, ולכן אני מאמינה שיעודו של הפורום הזה לצמוח ולגעת בלבבות עוד ועוד אנשים בשם ישוע המשיח מנצרת-אמן. והנה..שרשור לבקשות תפילה נפתח, כולם מוזמנים להרים תפילה יחד
לייט בסביבה, עם סיבות טובות שמונעות ממנה לקחת חלק פעיל ממש בימים אלו אך אני מאמינה שתכף זה יגמר והיא תהיה שוב פה בחסד ישוע, עם כוח כפול ומכופל
לייטוש
מלח הציצה בחג ובירכה, הודיעה שעמוס לה מאוד ונעלמה לנו שוב, ואני מקווה שגם אצלה עניינים ירגעו ותחזור למלוא המרץ כמו פעם
מלוחהה
מיכאל חביב אלשעב, או שהתחתן או שירד מהארץ
מיכאל יקר אתה פשוט חסר.. אבל קח את הזמן מה לעשות זה לא בכח פה

למעלה