חברים יקרים...מומלץ לנעול מקשים

guy1974

New member
חברים יקרים...מומלץ לנעול מקשים

מקרה שקרה כך היה: היום בבוקר אני מגיע לעבודה קצת מוקדם מהרגיל (טאי-צי על הבוקר), פוגש אותי אחד מהעובדים (הבכירים יותר נקרא לו
) ופונה אליי בשאלה/אמירה:
: "התקשרת אלי ב-7:50 הבוקר?!" אני: "לא"
: "אז כנראה שעוד לא התרגלת לנוקיה החדש שקיבלת וכדיי לך לנעול את המקשים" אני: "מה זה באמת התקשר?"
: "כן, זה התקשר, עניתי ושמעתי כל מיני רעשים במשך כמה דקות ואח"כ ניתקתי..." חישוב קל בראש מעיד כי ב-7:50 נפרדתי מקוקי שלי שהיה ערני במיטה ועוצמת הדיבור שלנו היתה גבוהה והטלפון היה עליי. נו טוב, אם הטיול שהיה השבוע שהיינו בו יחד לא הספיק כדיי להבהיר לאנשים את זהותי אז סביר להניח שעכשיו יהיה קשה להם להתעלם...

Liroy25

New member
מזל שלא קיימתם יחסים מין באותו הרגע

כי לשמוע אותך גומר על הבוקר בהחלט היה מבהיר לו את הנקודה!

amet

New member
../images/Emo3.gif שלא תדע......

מה שהיה שם על הבוקר ועוד אני הוספתי ואמרתי "הנה האביר שלי, הבאת את הסוס הלבן" נראה לי שבגלל זה הוא נאשר קצת על הקו והגיד את זה "שמעתי רעשים" אני בטוח שהוא נהנה לא פחות מאיתנו

Liroy25

New member
"הבאתי את הסוס הלבן"?!

אז אתה אומר שאתם בקטע הקינקי של חיות וכאלה? או שזה שם החיבה של מוט ההילוכים?

amet

New member
תראה מי שהמליץ....

אז בזמנו על תוספות כאלו ואחרות זה היה אתה ולא אחר.....
אני רק מקווה שלא הלכתי רחוק מידיי

Liroy25

New member
תוספות זה תמיד טוב

(אגב, מתי המלצתי?) אבל חיות??? הלו!! על "צער בעלי חיים" לא שמעתם?!

old crow

New member
לירוי !!!

יש לך שערות על הרגל !!! תזהר שהם לא תתפסנה מעלה לתחת, שאם כך יקרה, יקירי, מהר תראה כיצד מאהביך בורחים והשנים עוברות....(עם התנצלות לאלקיוס - בערך 300 לפנה"ס). או אנסה לומר זאת בצורה אחרת: אולדוס הקסלי ("עולם חדש מופלא" - ספר חובה) שנולד לפני כמאה שנה, באחד מספריו, נדמה לי "סומא בעזה", מצייר את דמותה של אשה מהדור שקדם לו, דהיינו גברת ויקטוריאנית מכופתרת, ואומר שכמו רבות מבנות דורה היא ידעה להרחיב על מצבים מיניים אינטימיים ביותר מבלי לומר מילה אחת שאינה במקומה. די לחכימא בקלשון??????????

white star

New member
קודם כל תתחדש

מה אני היחידי שמברך אותך??נו שיהיה דבר שני הטלפון הבא תקנה עם פומית יחסוך חאב ראש ;)

למעלה