חברים יקרים מפגש בדרך

חברים יקרים מפגש בדרך../images/Emo124.gif

רגע לפני סיום הקיץ
אתם מוזמנים להרים כוסית לכבוד הסתיו העומד בפתח...
ערב שבת 29 באוגוסט בשעה 20.00 כולם ,אבל כולם מוזמנים לקחת חלק במפגש ,ובלי תרוצים,יש מספיק זמן להתארגן. כל הפרטים הטכנים במסרים פרטיים. אז קדימה סמנו
נ.ב. (יוסי) יועץ יקר, ההזמנה היא לכל חברי הפורום ההנהלה ובני/ות זוגם/ן ואני רואה בך חלק בלתי נפרד מהחבילה המורכבת,סמן
.......

פרח 11

New member
איזה יופי של תאריך

זה בדיוק יום הנישואין שלי ושל בעלי

dafgol

New member
../images/Emo49.gif יקירתי ../images/Emo48.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

rolan

New member
../images/Emo45.gif אנחנו כבר מכירים את הדרך ../images/Emo8.gif

*יערית

New member
רעיון מיצויין../images/Emo140.gif

עניתי לך במסר...וכמובן שהרעיון קוסם ביותר{במיוחד שאני סומכת על אוהי עם המרלו
}

b4icu

New member
גם אני?

שלום יונה לבנה אשתדל לבוא, בנוגע ל-R אין לי מושג. כרגע זה שביר ביותר.

yaeli4

New member
גם אני ורגיעון באים, איזה כיף../images/Emo140.gif

מאוד משמח. כוסית לסוף הקיץ ולדירה החדשה של יונה לבנה וכמובן, לכבוד כל אחד ואחד מהאנשים פה. יונה, כתבי מה להביא בתחום האוכל. אני עוד בהתאוששות. אבל עד יום שישי הבא, אני אשנס מותניים ושרוולים וקדימה למטבח.

תרגעי,הרשימה תצא רק בשבוע הבא

את יכולה להמשיך לנוח ולאסוף כוחות. אבא'לה כמה שאני מתרגשת
קדימה להתפקד כולם.....

עלמה 3

New member
מתפקדת ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מעכשיו את מתרגשת ?????????
יאלללללללללללללללללה חגיגה

dafgol

New member
מק../images/Emo78.gif

מקווה שנוכל להגיע
אשמח לקבל עוד פרטים יונתי יקירתי

דפנוש,איזה עוד פרטים חסרים לך?

שלחתי לך מסר ,מקווה שהגיע..... הפרטים המדוייקים יגיעו בתחילת השבוע.

dafgol

New member
עכשיו כבר לא חסר לי כלום ../images/Emo13.gif

חוץ משינה טובה
....בר בדרך לשן חדשה וכל כך סובל ואני כבר לא יודעת מה לעשות....וניסיתי הכל...הוא בוכה וצורח ואני נשברתי ובוכה יחד איתו... אוףףףףףףףףףףףףףףףף זהו...הייתי חייבת להוציא...

דפנל'ה, גזר טרי מאד עוזר

פשוט תני לו ביד גזר ,ותהיי בסביבה כדי שלא ינגוס ביסים גדולים,זה מאד עוזר ,ואל תתפלאי אם תצוץ לו השן היום
מומלץ יותר מכל גומי מעצבן או גלגל ג'לי.

אחשל

New member
../images/Emo45.gif אבל...

זה תלוי איפה יתקיים... וגם שאלת קיטבג - עם/בלי ילדים?

blonda3

New member
יונתי היקרה../images/Emo24.gif

אם המפגש יתקיים אצלך הרי שהנסיעה ממני אלייך היא כשעתיים לכל צד-נכון? אז כבר 4 שעות של ביביסיטר לפני שראיתי אותך=80 שקל..... ואז-איך שאני מכירה את עצמי כל הערב מדברת....וקשה להתנתק יושבת בין 4-5 שעות...אז עוד100 שקל.... נראה לך הגיוני? אז כשהיה מפגש פורום בגירושין שהתקיים בקיסריה..שזה גן רחוק הציעו לנו לבוא עם הילדים למי שהיתה בעייה ולהשכיב אותם לישון שם באחד החדרים בבית. אני בסוף לא באתי, לא זוכרת למה, אולי הייתי עיפה מידי מכדי לנהוג את הדרך לשם.... חלק מהחבר'ה שם גם ירדו לים... וישבו שם עד הבוקר..... אבל-קחי את האפשרות הזאת בחשבון נכון שאין לנו סבלנות להיות עם הילדים עד השעות הקטנות -אבל בד"כ הם נשפכים מעיפות.....

למעלה