חברים יקרים - עזרתם נחוצה

genotip

New member
חברים יקרים - עזרתם נחוצה ../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

למי שקרה עיתונים/ראה חדשות ביומיים האחרונים (למי שלא - יוכל לקרוא ב YNET או בכל עיתון חדשותי אחר) ראה כתבה על אישה שקפצה אל מותה מקומה 18 בבאר שבע. אותה אישה הייתה חברה לחיים של חבר קרוב שלי. עקב כך נכנסה המשפחה (שחיים ללא אב) למצב כללי קשה עוד יותר מבעבר. תעזרו לי, לעזור להם לפני כשבועיים פנה אליי לקוח שמעוניין לבנות אתר הכרויות. פניתי כבר לאחד מהחבר'ה בפורום במטרה שיתכנת את האתר, אבל עכשיו הכל שונה. נזכרתי הבוקר שבעבר נבנתה פה מערכת שכזאת, אך בנייתה אף פעם לא הסתיימה. הבקשה שלי אליכם פשוטה מאוד, אך דורשת את הסכמתם של כל המעורבים בעניין. אני מעוניין להוריד ללקוח את המחיר באופן משמעותי בכדי לגרום לו להקדים את הפרוייקט. במידה וזה יעניין אותו, לתת למתכנת מהפורום להתאים את המערכת לדרישותיו (בגלל שאני לא יכול לבקש מאף אחד לעבוד ללא תשלום - אותו מתכנת יקבל תשלום על זה). את העיצוב כמובן אני יעשה. התשלום עבור העבודה מהלקוח יועבר למשפחה באופן אנונימי. אני מבקש מכם להבין את המצב שבו נמצאים רבים מהאנשים החיים במדינה הזאת, ומבקש מכם מכל הלב לתת הסכמתכם לעניין. תודה.

מבחינתי אין בעיה

בתנאי שהקבצים האלו משמשים אך ורק לאתר הזה, ולא מומוחזרים לאחר מכן... כשתקבל אישור מכולם אני אעביר לך את הקבצים. קח בחשבון שחצי מהם VBS וחצי JS, כך שזה לא יהיה ממש נוח לעבודה...

yuval k

New member
אישור ממני - יש.

האדמין של האתר הזה גמור (למעט דף קטן לעריכת טבלאות עזר, שאפשר להסתדר גם בלעדיו
).

claimbing

New member
../images/Emo45.gifמבחינתי גם אין בעייה

כאילו מה כבר עשיתי איזה לוגין..

genotip

New member
הקבצים מיועדים אך ורק לאתר הנ"ל ../images/Emo70.gif

בבוודאי שאין כוונה למחזר אותם. תודה על ההיענות
- בהחלט מעריך את זה. עוד מישהו?

צריך אישור עוד מערן, xy ונעץ.

אוהד וטומאשיין כבר לא כותבים פה, אז נניח שהם מאשרים

אוריקס

New member
אני מרשה לכם להגיד

שאני חבר בפורום הזה. זה מספיק, כבר כולם ירוויחו. אמתצריך משו תגיד.

למעלה