חברים יקרים. קוראת נאמנה בפורום ומאוד נהנית

gilipi

New member
חברים יקרים. קוראת נאמנה בפורום ומאוד נהנית

מכל התובנות שמקבלת. שאלה לי אליכם אולי תוכלו לעזור לי.האם יש דרך להתנתק מהכבלים (לי יש יס) ולראות רק ערוצים 10 , 1 ו- 2 ??? יודעת שיש צלחת לווין אבל קולטים שם המוני ערוצים זרים מיותרים לי ובנוסף הם ללא תירגום מה שלא יעיל לילדים. ונראה לי שזה גם לא זול במיוחד. מעוניינת רק בערוצים הללו וזהו. הבנתי שאמר שיהיה פעם צלחת שתעלה עלות חד פעמית של 400 ש"ח ואז יהיה ניתן לראות רק את הערוצים הללו אבל זה עוד לא יצא נכון? אני לא סובלת את ה- 225 שח שמשלמת כל חודש ליס ומרגישה שזה מיותר לי והשתעבדות אליהם .

GUY639

New member
עם אנטנה רגילה קולטים ערוץ 1 ו-2

בתשלום של 0 ש"ח לחודש (מלבד אגרה כמובן). ערוץ 10 לא קולטים. לעיתים ניתן לקלוט גם את ערוץ 23, 33 או שניהם. תלוי.

dify

New member
איך מגיעים לאנטנה הרגילה?

אנחנו קנינו את האנטנה שמוכרים בחנויות ושמים על הטלוויזיה (או במרפסת..) ואנחנו רואים עם המון שלג במצב שלא משתלם להתאמץ לראות (וגם אז רק ערוץ 2, לא 10) איך אני מגיעה למצב שבו אפשר יהיה לקלוט את 2 ו10? (אנחנו גרות בקומות נמוכות באיזור עם בניה צפופה- אני משערת שזה משפיע על איכות הקליטה אצלנו- אני טועה?)

אנטנה לטלויזיה

עוצמת השידור הניקלטת שונה מאזור לאזור, ואת צודקת שייש השפעה לעובדה שאת בקומה תחתונה באזור צפוף. במצב כזה אנט' ביתית לא מספיקה. צריך אנטנה, לכל ערוץ ע"ג תורן הממוקם על הגג + מגבר+ מפצל. השקעה חד פעמית שמחזירה את עצמה מהר (מול העלות בכבלים או YES).

goldy

New member
מדוע את מצרה את עולמך?

ילדים קולטים שפה זרה הכי מהר וההוצאה, גדולה ככל שתהיה, הינה חד פעמית.

shoom12

New member
שווה לחכות קצת

היי, דבר ראשון את בהחלט יכולה כמו שכתבו לקלוט ערוץ 1 ו-2 בעזרת אנטנה. אבל אכן את צודקת יש עבודה כעת על הפיכת השירות הציבורי לנגיש דרך אנטנה שדרכה יהיה ניתן לקלוט 5 ערוצים: 1, 2, 10, ערוץ הכנסת, 33 ואולי גם ערוץ 23. עלות חד פעמית של ממיר תהיה 500 ש"ח. זה בדרך, אבל אני מאמין שיקח קצת זמן עד שזה יהיה נגיש לציבור הרחב. אז אולי שווה לחכות קצת. בהצלחה

chenshotokan

New member
היות שאת ב"יס" את בבעיה.

כשהם מנתקים אותם מסתבר שהם מנתקים לך גם את הערוצים החינמים - 1 ו-2 ... וצריך לריב איתם על זה שיוציאו לך את הצלחת ויחברו אותך לאנטנה הרגילה. בהצלחה

איך מקבלים ערוצים 1 ו 2 ללא תשלום

קודם כל, לפני שאני מפרט, במצבך - יכול להיות שהכי נכון - זה לחכות לתשתית החדשה של הטלביזיה. שכפ שאמרת, בתשלום של 400 ש"ח חד פעמי - נקבל את הערוצים 1,2,10,33, ו 99 - חינם. ואחרי שאמרנו את זה, נמשיך. אם את גרה במודיעין - אזי ניתוק שלך מהכבלים או יס, מחייב את החברה להחזיר לך את ערוץ 1 ו 2. זאת התחייבות וההסכם שלהן כלפי העירייה. אם לא, החברות האלה חייבות לתת לך ערוצים אלה - בתנאי שהייתה מחוברת אנטנה - לפני החיבור שלהן. את זה, תוכלי לבדוק אצל וועד הבית - בתנאי שהם זוכרים את זה. עכשיו, האם היה לך חיבור לאנטנה קודם ? נניח שלא. מסלול נוסף, קצת מייגע, שיביא לך את הישועה, הוא כדלקמן: 1) להתנתק מיס. 2) להתקין אנטנה. 3) להתחבר ליס / כבלים. 4) להתנתק שוב 5) הפעם מגיע לך ערוץ 1 ו 2 - ע"ח יס / כבלים. יש מי שטוענים שתוכלי לקבל ערוץ 1 ו 2 - דרך החיבור לכבלים. אם יש לך חיבור לכבלים - עבור טלפון או אינטרנט - ייתכן ותוכלי לקלוט גם את הערוצים האלה, דרך התשתית של הכבלים. זה דורש בדיקה - למשל - אצל שכנים שלך שהתנתקו מהכבלים אבל, יש להם טלפון או אינטרנט. אבל, כפי שטענו כאן קודם - אם יש לך קליטה טובה - אנטנה היא פתרון פשוט וטוב לבעיה - שכאמור היא זמנית.

תנסי את זה:

נכנסתי לדירה כשהדייר הקודם ביקש להעביר את המנוי לכתובתו החדשה. הדייר הקודם לקח איתו את הממיר והכבלים לא טרחו להגיע לנתק את החיבור הקיים. אני עשיתי נסיון, תקעתי את המכשיר שלי בקיר ו.....35 ערוצים בחינם. **תנסי להגיד שאת עוברת דירה, ואת מעוניינת לא להתחבר מחדש ואת רוצה להחזיר להם את הממיר. את בבית עד לתאריך X ואח"כ ניתן לקבל את הממיר אצלך בעבודה.

למעלה