חברים יקרים קיבלתי 600 ש'ח לתרום לחג.

ella59

New member
חברים יקרים קיבלתי 600 ש'ח לתרום לחג.../images/Emo23.gif

היי חברים קיבלתי מידיד של הבת שלי 600 שקל לתרום לנזקקים לאוכל לחג.. אשמח לקבל מהקבועות כאן בפורום..שם של משפחה הזקוקה לעזרה הידיד ביקש לתרום את הכסף דרך מצרכים.. אז בבקשה תירשמו לי מי זקוקה לאוכל לחג..בכדי שאקנה ויבואו לקחת יש ברשותי כפי שכבר רשמתי 600 שקל לתרום מכל הלב..בתרומה מידיד אבקש להכין לי רשימת מצרכים הבסיסים לקניה לקראת החג אקנה וכל מי שזקוק יוכל לבוא ולקבל.. או אפילו לתרום את הכל למשפחה הזקוקה לזה באמת.. תודה מראש אלה ותודה לידיד של הבת שלי שיזכה רק למצוות...אמן..

ella59

New member
אני אמסור לו חמודה..אולי את זקוקה למשהו../images/Emo23.gif

בשמחה אקנה לך מהחשבון שלו מה שאת זקוקה לחג.. במידה וכן תעשי לי רשימה ואקנה לך מהסכום..

ella59

New member
מה לקנות? אולי מישהו יכול לייעץ לי מה../images/Emo140.gif

אקנה את הדברים ואז אחלק למי שזקוק..

יובל2

New member
תודה מליוןןןן../images/Emo24.gifמכל ה-../images/Emo23.gif

החג אני לא בבית, כך שלדעתי יהיו כאלה שצריכים יותר. אבל יכולה לייעץ לך מה לדעתי ירצו,,, ומה הכי חסר תמיד למי שצריך,,, אם תרכשי בסכום מוצרי בשר/דגים ותחלקי זו תהיה עזרה ענקית להרבה מאוד אנשים. ואולי אפילו תוכלי להגיע להסדר עם איזה קצב שיתרום בנוסף. הבעיה תהיה בלוגסטיקה של החלוקה כי יהיה צורך לחלק זאת במידי. המון המון תודה לך ולתורם הנדיב

שוקולתה

New member
כך הכבוד לך את מקסימה

תיזכי למצוות וכל הכבוד לידיד של הבת שלך ושיהיה לכם החי טוב שבעולם . אשלח לך מסר

ella59

New member
עדכון בקשר לתרומה..../images/Emo24.gif

נמצאה משפחה באזור שערייה פ"ת הזקוקה לאופן דחוף למצרכי יסוד.. לבינתיים העניין סגור.. במידה ויהיו שינויים העדכן בהמשך.. צריכה ליצור איתה קשר מחר על הבוקר.. תודה מראש אלה

יובל2

New member
ניפלאאאאאא../images/Emo45.gif

כייפ לשמוע שעוד משפחה קיבלה פיה טובה לחג

הענין סגור..תבוצע קניית מצרכי יסוד שימסרו ל

למשפחה במצוקה אמיתית וקשה בפ"ת. תודה לאלה ותודה לתורם. רוני

naoh

New member
כיף לדעת שהתרומה עוברת למקום שבאמת צריך זאת

כל הכבוד לך אלה ולידיד של בתך על התרומה המכובדת ישר כוח ענת

ליאנית

New member
שלחתי לך מסר אך כנראה שפיספסתי

אולי בכל זאת תוכלי לפרסם פה ולראות איך אפשר לעזור לה

זקוקקה דחוף דחוף

ביום כיפור הייתי עם הילדים 5 במספר אצל הוריי המקרר התקלקל ולא הייתי בבית כל הבשרים שקניתי לחג התקלקלו והסריחו אשמח לקבל מצרכים בשר עופות מה שאפשר אין לי איך לעשות את החג מימי מודעת לזה חד הורית +5 ילדים זקוקקה לחגים הקרבים מוצרי בשר נקניקייות המבורגר ...... תיזכו למצוות

ella59

New member
עידכון בקשר לתרומת 600 השקל..../images/Emo24.gif

קניתי מצרכים שחולקו לשני משפחות .. חבילה לאמא של יהונתן וחבילה למשפחה שרוני המליץ לעזור למשפחה במצוקה.. דיברתי עם האחות מקופ"ח ועידכנתי אותה בקשר למשפחה בטיפולה.. המצרכים שקניתי וחולקו ל-2 המשפחות הם: טיטולים אגיס דוגל 4 מטרנה גדולה של 750 גרם שלב 3 מגבונים של אגיס סט של שמפו ומרכך לתינוק משחה לתוסיק גרברים -בננה לתינוק קופסא מרק עוף טונה ספגטי-אטריות קמח - סוכר - אורז - שמן - קפה שמחתי לעזור ותודה מראש לבחור שתרם את הכסף..שיזכה למצוות תודה מראש לרוני שתמך ועזר לי למצוא משפחה הזקוקה למצרכים תודה מראש לאחות רויטל מטיפת-חלב שהמליצה על המשפחה.. ותודה לבנות שלי שעזרו לי לסדר את הדברים.. שיהיה לכולם חג סוכות שמח.. והמון המון בריאות ואושר.. ..אמן תודה מכל ה-
אלה

ella59

New member
ולמען השקט הנפשי שלי ..קניתי לבנות שוקולד..חח

ובשבילי סיגריות... הייתי חייבת לרשום בשביל השקט הנפשי שלי....חחחח תודה

יובל2

New member
הממממ,,,,../images/Emo46.gif

על הסגריות
,,,,לא עדיף כמה קיינדרים על פני המקלות מוצאי העשן האלו
ן,,,
על השאר