חברים יקרים - רעיון!!!

RomiVais

New member
חברים יקרים - רעיון!!! ../images/Emo62.gif

לפני שאני אכתוב על הרעיון, אני אזכיר לכם לגבי הצ´אט. אני לא יכולה להבטיח להיות כל יום, אבל אני בהחלט משתדלת כל יום להיכנס לצ´אט בסביבות 22:00, פחות או יותר. מקווה לפגוש אתכם בקרוב...
היום בצ´אט עם גיל חשבנו על רעיון, שבו נרכז את תאריכי ימי ההולדת של כל המשתתפים, כדי שנוכל לאחל "יום הולדת שמח" ו"מזל טוב" לכל החברים.
מה דעתכם? אני בטוחה שלא תהיה התנגדות מצידכם, אין צורך בשנת לידה, מספיק החודש והיום. אם לא בפורום (למשתתפים הפאסיביים) אז אני אשמח אם תשלחו לי למייל. שיהיה לכם לילה טוב ושבוע נפלא!!! אוהבת, רומי
נ.ב. את התאריך תכתבו בשרשור להודעה זו, כך שזה יהיה במרוכז...

סיאמית

New member
3/9/67 ../images/Emo9.gif

אפילו שזה מוציא אותי מה-זה מתלהבת... אז אני אהיה הראשונה ש"יוצאת מהארון"... מה גם שכבר היתה לי עכשיו יומולדת ובכלל יעבור עוד מלאן זמן עד האיחולים הבאים!!!!!!! לא פייר!!!!!!!!

RomiVais

New member
מצויין - ועכשיו השאר... להתפקד!!! ../images/Emo6.gif

סיאמית יקירתי, אני זוכרת שהיה לך יום הולדת לא מזמן, אבל, את מוזמנת לבקש ברכות בגלל כל דבר שרק תרצי - מתי שרק תרצי!! ואני אשמח להקדיש לך אותן!!
אז אל תתבאסי, הזמן גם ככה טס לו...
שיהיה לך ערב נפלא!! רומי

סיאמית

New member
עובר!!! ../images/Emo6.gif

יש לי חזיות יותר ותיקות ממך...
אבל בכל זאת קבל

סיאמית

New member
לך אני מרשה להיות קטנה...

כי את גדולה! ... כשאת נולדת הייתי בת 13 וקצת, ולא נראה לי שידעתי אז מה זו טרשת נפוצה... הלוואי שאיש מאיתנו לא היה יודע מה זה בכלל. אבל יש לי תחושה שתוך מספר שנים תהיה פריצת דרך משמעותית מאוד בנושא תרופות ולא רק טיפולים. סתם תחושה שכזו... אמן.

RomiVais

New member
תודה על האישור... ו... ../images/Emo24.gif ../images/Emo6.gif

לגבי הגיל, הוא לא ממש קובע לדעתי!!! קחו שני אנשים באותו הגיל ובחיים הם לא יהיו אותו הדבר.
לגבי פרצית הדרך שהזכרת, אני מאוד אומפטימית לגבי זה. אני מתרשמת שעובדים על זה ממש חזק, ואין שום סיבה שלא ימצאו תרופה. אמן, אמן אמן!!!

@diver

New member
רומי

אני התחתנתי ב-3/80 יש לי בן יליד 25/8/81 אבל את ענקית ואני אוהב אותך
קובי

RomiVais

New member
תודה קובי!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo23.gif

גם אני אוהבת אותך ואת כולם!!!
אל תיעלם לנו - שומע?
אני פה עוקבת טוב טוב... ואני אשמח לראות אותך כותב לעיתים קרובות יותר
מה שלומך יקירי? ואיך המשפחה? שיהיה לכם חג שמח ויום נפלא!!! רומי

@diver

New member
רומי THE GIANT

רומי הענקית אני כמעט כל יום בפורום קורא מה שכולם כותבים ומתנהג כמו שטיח אני שומר על קשר בצורה הזו כי כנראה אין לי את היכולת המופלאה שלכן הנשים להתחלק ולספר כל מיני דברים. הגברים בארץ חונכו לא לספר הכל (אולי בגלל הצבא) לכן אני לא כל כך טוב במילים , אבל ליבי נמצא בפורום ואני עוקב אחרי כל מילה שנכתבת פה . כך גם נודע לע שאת גרה באילת (אפשר להיפגש שם כי אני מתחיל לרדת לאילת עם בן זוגי לצלילה לחדש לו את הביטחון העצמי במים (לי אישית יש כ-300 צלילות) אשמח להזמין אותך לקפה או כל שתיה אחרת (חוץ מאלכוהול) לכשאתחיל במבצע הצלילות. אני גם יודע על הקשר האמיץ של סיאמית עם בן זוגה ועל הפסקת ההזרקות שלה. רשמתי גם את המתכונים שנזרקו פה . והכי חשוב...... אתם איתי .......... מהאח הגדול קובי

RomiVais

New member
קובי היקר!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo9.gif

אני כמובן צוחקת איתך ועם כולם פה... אני מבינה לחלוטין שלא כולם רוצים או רגילים לספר הכל - ואני כמובן מכבדת כל אחד ואחד מכם!!! אני מאוד שמחה שאתה איתנו תמיד - גם אם רוב הזמן בצורה פאסיבית!!
אני מודה לך על ההצעה - ואני בהחלט אשמח!!! אל תשכח להגיד לי לפני שאתה מגיע!!!
(ואיך ידעת שאני לא שותה אלכוהול?
) שיהיה לך יום נפלא, וחג שמח!! רומי

natangil

New member
לא נעלבתי

כי יש פה חברים יותר צעירים ממני. בהצלחה וחג שמח !!!

ODED99AA

New member
18-11-1977 מזל עקרב ועכשיו שאלה

איזה עונש אני מקבל על איחור בקשר להגבה להודעה? וחוץ צזה לכל אלה שהיה להם יומולדת אני אגיד בכל זאת
והבאתי קצת
לכל מי שלא הספיק לאכול שלכם עודד (שלשם שינוי הוא לא הכי צעיר בפורום)

RomiVais

New member
עודד יקירי - העונש הוא... ../images/Emo24.gif ../images/Emo8.gif

בסך הכל, שתהיה בריא, שמח ומאושר, ותעדכן אותנו מדי פעם (שלוש פעמים ביום נשמע סביר?
) אתה אכן לא הכי צעיר בפורום, אבל זה אומר שבפורומים אחרים אתה כן הכי צעיר?
בכל מקרה, לדעתי זה כיף!!
מה קורה עם האתר שלך? הבנתי שסיימת אותו... ספר לי... שיהיה לך ערב נפלא, וחג שמח!! רומי

למעלה