חברים יקרים שאלה

מצב
הנושא נעול.

s a k a l

New member
חברים יקרים שאלה ../images/Emo35.gif

חברים יקרים שאלה

היום פעם ראשונה בחיי ביצעתי אולטראסאונד לבדיקת זקיקים. (ימי ביוץ) רופאת הנשים שלי לא מקבלת היום ואני קצרת רוח להבין את הבדיקה.אולי אתן יודעות מנסיון או מידע. הנתון שהתקבל שבשחלה ימנית קיימים זקיקים קטנטנים ובשמאלית זקיקים גדולים יותר. האם זה אומר שאלו ימי הביוץ שלי?. תודה וסליחה

orname

New member
חסרים המון פרטים

חברים יקרים שאלה

היום פעם ראשונה בחיי ביצעתי אולטראסאונד לבדיקת זקיקים. (ימי ביוץ) רופאת הנשים שלי לא מקבלת היום ואני קצרת רוח להבין את הבדיקה.אולי אתן יודעות מנסיון או מידע. הנתון שהתקבל שבשחלה ימנית קיימים זקיקים קטנטנים ובשמאלית זקיקים גדולים יותר. האם זה אומר שאלו ימי הביוץ שלי?. תודה וסליחה
חסרים המון פרטים
מה זה קטנים? מה זה גדולים יותר? מה מצב הרירית? אני מניחה שהאולטרסאונד לווה בבדיקות דם... גם לתוצאות הללו יש משמעות. בכל מקרה זקיקים "בשלים" - משמע מוכנים לביוץ הם כאלו שבדר"כ בסביבות גודל 18 - 23 וכמובן שאין לצפות שכולם יהיו באותו גודל. בהצלחה!

US זקיקים

חברים יקרים שאלה

US זקיקים
מבצעים כל יומיים (במקביל לבדיקות הדם). המטרה היא לבדוק מתי הביוץ כבר ממש קרוב כדי שאפשר יהיה לעשות את הטיפול עצמו. ביוץ קרוב רואים כשהזקיקים בד"כ מעל גודל 18 מ"מ. בתחילת המחזור הגוף מגייס כמה זקיקים שחלקם (לא כולם) גדלים ומבשילים לקראת הביוץ. בד"כ את הזקיקים הקטנטנים (פחות מ-10מ"מ) לא מודדים, רק מדווחים שהם שם. באיזה גודל הזקיקים הגדולים יותר? בכל אופן, קרוב לודאי שיזמינו אותך לעוד US ביום שישי או ראשון (איזה כיף, הא?)

s a k a l

New member
הזקיקים הגדולים בגודל של 16X23

US זקיקים
מבצעים כל יומיים (במקביל לבדיקות הדם). המטרה היא לבדוק מתי הביוץ כבר ממש קרוב כדי שאפשר יהיה לעשות את הטיפול עצמו. ביוץ קרוב רואים כשהזקיקים בד"כ מעל גודל 18 מ"מ. בתחילת המחזור הגוף מגייס כמה זקיקים שחלקם (לא כולם) גדלים ומבשילים לקראת הביוץ. בד"כ את הזקיקים הקטנטנים (פחות מ-10מ"מ) לא מודדים, רק מדווחים שהם שם. באיזה גודל הזקיקים הגדולים יותר? בכל אופן, קרוב לודאי שיזמינו אותך לעוד US ביום שישי או ראשון (איזה כיף, הא?)
הקטנים מצויינים "כקטנטנים". אלו עוד פרטים אני צריכה לדעת?

Mרוצה

New member
זה אכן נשמע לקראת ביוץ

הקטנים מצויינים "כקטנטנים". אלו עוד פרטים אני צריכה לדעת?
זה אכן נשמע לקראת ביוץ
אני מניחה שלא קיבלת החודש כדורים או זריקות, נכון? אמורה להיות הזרעה, או שאתם עושים "עבודת בית"? הנתונים שמסרת אומרים שיש לך זקיק אחד מוביל המתקרב מאוד לביוץ. כבר דיברת עם הרופאה שלך? שיהיה בהצלחה!

מצב
הנושא נעול.
למעלה