חברים יקרים שלום

בוזיקית

New member
חברים יקרים שלום ../images/Emo140.gif

אני מרגישה צורך להסביר מה קרה לי ולאן נעלמתי, למרות שלא נעדרתי זמן רב. עברתי התמוטטות נפשית. לא לדאוג, זה היה ברמה קלה ביותר, ולמען האמת אני מתפלאת שזה לא קרה קודם או שזה לא קרה בעוצמה חזקה יותר. שעות רבות ליד המחשב, ללא שינה, מלאי סיוטים, לאחריהם התיפקוד כל היום כולו לקוי ואני מתמוטטת מעייפות, מנקרת כל היום וראשי סובב... חטאתי, חברים, בחטא הגאווה. חשבתי שאוכל לעזור פה לכולם (לא רק בפורום הזה). חשבתי שאוכל ליטול מכם את הצער והכאב, לייעץ לכם מנסיוני, לתת כתף בכל עת בכל שעה... חשבתי שאין לי חיים מלבד המחשב. הרגשתי (ועדיין מרגישה) צורך לקבל בחיבוק את החדשים, לסייע גם לותיקים ממני, והכל ללא תנאי וללא גבולות, כי כזאת אני - טוטאלית. חשבתי שאוכל להושיע את העולם מסבלותיו (טוב אני דרמטית, אני יודעת) ולמחות דמעה מעיניהם של הבוכים, אך חטאתי. חטאתי בחטא הגאווה, מבלי שאתכוון לכך כלל. זה הגיע למצב שאני חולמת סיוטים על האנשים בפורום, והופכת אותם לחלק חשוב בחיי. הגעתי למסקנה שאיני יכולה עוד. איני יכולה לשמש צוק איתן, והרי גם אני בן אדם ולפעמים נשברת. איני יכולה להיות זמינה 24 שעות. לא תמיד יש לי תשובות. כשאנשים (ואני לא מציינת מי) כותבים לי במסרים דברים כמו: "תעזרי בבקשה ל - X, הוא סובל" או "תעזרי לי, אני רוצה למות" או דברים מעין אלו, אני הולכת ומתכנסת בתוך עצמי. איני יכולה לאכול, איני יכולה לשתות, ובמרבית המקרים גם אין לי אמצעי תקשורת עם אותו אדם - טלפון וכד', וגם אם יש לי - מה בדיוק אני אמורה להגיד לו? ואיך אני אמורה לעזור? הלא איני פסיכולוגית ולא יועצת, ומעולם לא התיימרתי להיות. יושבת וכותבת לזה ולהוא והכל עם המון אהבה ודאגה, אך העייפות הכריעה אותי וגם הרגישות שלי המופרזת. אנשים, אתם הרבה יותר חזקים ממה שחשבתי! אתם יודעים להתמודד ואני לומדת מכם המון! אז אני עובדת עכשיו חזק על להשתדל להימנע ממעורבות ריגשית אינטנסיבית מדי, ואם זה אומר לא להגיב לכל הודעה אז אוקיי. ואם זה אומר לא לדעת הכל - בסדר. ואם זה אומר שיומיים - שלושה בשבוע אני לא אפתח בכלל את המחשב - גם זה יועיל לשלוות הנפש שכל כך חסרה לי. אנשים - אל נא תיפגעו ממני! אני אמשיך לכתוב פה ובפורומים אחרים, ואמשיך לעזור מכל הלב, כמו גם לשתף אתכם בבעיות שלי. אני רק מבקשת הבנה: איני יכולה לשאת את כל העולם על כתפיי ויש לי נטיה לעשות זאת. תרגישו חופשי להמשיך לכתוב לי גם במסרים. תרגישו חופשי לדבר איתי. אבל אל תכעסו אם יקח לי זמן להגיב. אני פה, רק לוקחת צעד אחד אחורה מתוך תקווה להגן על עצמי קודם כל, כדי שאוכל להיות כאן בשבילכם וגם בשביל עצמי. אולי זה נתפס קצת אנוכי, אבל מה לעשות, מה עדיף - שאוותר לחלוטין על עצמי ובסוף לא ישאר כלום לא בשבילכם ולא בשבילי? אני חייבת ללמוד להציב גבולות ואני מקווה מאוד בכל הלב שלא תכעסו עלי, כי אני אוהבת אתכם מאוד, ולוקחת את האחריות על עצמי בלבד. אנא סלחו לי. אוהבת אתכם, קוראת את מה שאתם כותבים, ומבטיחה גם לכתוב ולהגיב בהמשך, מתוך בריאות שלמה יותר... המון אור ואהבה, בוזי

puptits

New member
אם אין אני לי מי לי?

בוזיקית אני מחזק ומחבק אותך זה הכח שלך, במילים אלו הראית לכולנו כמה שאת באמת נפש אצילה מצדיע לך ומודה לך על מה שאת ומי שאת אני

בוזיקית

New member
פופיץ אתה נשמה ענקית, חולה עליך

ותודה שעזרת לי להגיע לאפשרות של לכתוב את הדברים כי מי כמוך יודע שהיה לי קשה להביא את הדברים בפני האנשים שכל כך חשובים לי!!! חולה עליך (כתבתי לך מייל) ומקווה לראותך בקרוב!!!

לבוזי היקרה

רציתי לומר לך שמתי שתרגישי צורך לדבר עם מישהו או שבא לך לשים את ראשך על כתפי אני פה בשבילך אם תרצי אפילו אני אתן לך את הטלפון שלי רק תבקשי תיהיי חזקה מאמי ותזכרי שאני פה בשבילך ואת כבר יודעת שאני חולה עלייך אני אומר לך את זה כל הזמן ממני איציק הגדול

בוזי מלאכית שלי רק שתדעי../images/Emo39.gif

שלא משנה מה תחליטי לעשות לכאן או לכאן מה תרגישי ואיך תרגישי אני תמיד אהיה שם איתך שומרת עליך מחזקת מעודדת והכי הרבה א ו ה ב ת !!!! ריגשת אותי נשמה, קחי את הזמן שלך.

אבי2407

New member
לבוזיקית ../images/Emo77.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif|כלנית

אנילא מכיר אותך חמודה אבל אני יכול לאחל לך הרבה הרבה בהצלחה חמודה ותתגברי על הכל מי יתן ולא תצטרכי את האתר והפורום הזה!!!!! אבי

כתומית

New member
בוזיקית יקרה ../images/Emo24.gif

מזדהה מאוד עם מילותייך וחושבת שהחלטתך נכונה שולחת לך חיבוק גדול ממני

ואוו בוזיקית... ../images/Emo12.gif

זה מה שאני מרגישה כרגע... תני לי להתארגן עם המחשבות (והרגשות ) שלי ואכתוב תגובה ארוכה יותר עוד מעט. אני רק רוצה לחזק בנתיים את ידייך אבל עוד רגע. עוד מעט...

דולידול

New member
מחזקת את ../images/Emo45.gif

בוזי יקרה, אני מעריצה אותך על הכנות שלך, מאוד קל להתמכר לפורום ולעזרה כאן, אולי כולנו צריכים ללמוד מהמסר המכובד הזה. אוהבת דולי

מסכימה עם דולי, יש כאן לקח לכולנו

השאלה- מה הוא הלקח? אני חושבת שההודעה שלך, שהחוויה שלך, באה ללמד אותנו על המגבלות של הפורום (של כל פורום)ועל המגבלות שלנו, עצמנו כבני אדם. את כותבת זאת: "שעות רבות מול המחשב...חשבתי שאין לי חיים מלבד המחשב". "חשבתי שאוכל לעזור פה לכולם, חשבתי שאוכל להושיע את העולם מסבלותיו, והכל ללא תנאי וללא גבולות, אך חטאתי בחטא הגאווה." וגם את הפתרון את נותנת לנו: "אתם הרבה יותר חזקים ממה שחשבתי! אני עובדת עכשיו חזק על להשתדל להימנע ממעורבות ריגשית אינטנסיבית מדי, ואם זה אומר לא לדעת הכל - בסדר. מה עדיף - שאוותר לחלוטין על עצמי ובסוף לא ישאר כלום לא בשבילכם ולא בשבילי? אני חייבת ללמוד להציב גבולות." גם אני עכשיו, כשאני יושבת ומנסה לנסח תגובה, נתקלת בבעיה דומה לזו שאת חשה, הרצון הזה לתת את התגובה המושלמת, מאירת העיניים שתשקף את הדלמה שעולה כאן, באופן מושלם וגם את הפתרון הנכון ועלי לקבל את זה שלא כך הוא. ואני נעזרת במילים שלך כדי לנסח את התגובה שלי... ואולי זה חלק מהפתרון. להשען לפעמים. בוזיקית, אני רוצה לאחל לך בהצלחה. אני חושבת שאת עושה צעד חשוב ושהיית צריכה לעבור את הדרך הזו כדי להגיע למקום שאת נמצאת בו כעת. ללמוד שגם הצרכים שלך חשובים ושמגיע לך לדאוג גם לעצמך מבלי לפחד שיכעסו עלייך או שלא יצליחו להסתדר בלעדייך. אני מרשה לעצמי לחשוב שנתקלת בבעיה זו במקומות נוספים בחייך ולא רק כאן בפורום. אולי פה זו היתה הזדמנות בשבילך לראות זאת באופן ברור. בוזיקית, את זוכה להרבה אהבה פה בפורום ואני בטוחה שתמשיכי לזכות לה גם כשאת מרשה לעצמך לנוח מהנתינה האין סופית שנרתמת לה. היכולת שלך לקחת באומץ צעד אחורה ולהסתכל על הדברים, תוך לקיחת אחראיות אישית, מעוררת הערכה רבה. האתגר עבור כולנו הוא לראות את המגבלות שלנו ולהרשות לעצמנו לשמור על עצמנו ועדיין להאמין שאנו ראויים לאהבה. זה מה שיש לי כרגע לתת מותק. כל טוב ולילה טוב יקירה, גילה

תראי מה כותבת אגנס...

(ברוכה הבאה, אגנס, אגב ) "אני מקווה למצוא תמיכה פה, ולשמוע סיפורים של אנשים אחרים". בזה זה מתחיל, בזה זה נגמר. זו הדרך להרגיש טוב, זו הדרך לצמוח. בהצלחה לכולם!

ImTooShy

New member
בהחלט אפשר להבין אותך :)

מכל מה שכתבת כאן- לקחתעל עצמך תפריד גדול של מינימום סגנית של אלוהים הרצון הכנה וטוב לבך לעזור לאנשים בכל עת עלה לך בבריאותך שלך אני בטוח שבתוכך תמיד תרצי לעזור לאנשים- אבל את פשוט חייבת לתת לעצמך אוויר לנשימה אחרת באמת תקרסי ואני בטוח שאף אחד כאן לא היה רוצה לשמוע שמי שעזרה לו כ"כ- התמוטטה בעצמה אז תני לעצמך זמן ואויר ותורידי הילוך כי אין ברירה יישר כוח-חזקי ואמצי

למעלה