חברים יקרים שלום

noam64

New member
חברים יקרים שלום

נרשמתי לשנה"ל הקרובה לתואר במדעי המדינה-תקשורת ציבורית, ורציתי לשלב גם לימודים ביחידה לתקשורת ועיתונאות. אממה? נאמר לי מהיחידה שהם לא בטוחים אם תהיה הרשמה לשנה הבאה, או שזה ישולב במסגרת התואר, או שבכלל כל העניין יבוטל... יש פה מישהו שמעודכן במתרחש? ובמילים אחרות, מה באמת הולך לקרות עם היחידה ללימודי תקשורת ועיתונאות?

hen7777

New member
תשובה

היחידה לתקשורת בבר אילן היא אחת המוזנחות בקמפוס, הן מבחינת הכלים העומדים לסטודנט והן בתוכן. לפי מה ששמעתי, השכילו באונ' וככל הנראה יסגרו את היחידה לתלמידים חדשים ובתוך מס' שנים בודדות תוקם מחלקה לתקשורת בדומה לאונ' ת"א.

לא ברור עדיין ולא סגור

היחידה לתקשורת ועיתונאות בבר אילן לא תסגר. מה שכן היא לא תהיה תנאי ללימודי תואר שני. התהליך שעוברת המגמה לתקשורת ציבורית בבר אילן הוא הפרדות מהמחלקה למדעי המדינה, והפיכתה למחלקה בפני עצמה. כך שבעוד שנים בודדות (אני לא יודע כמה זמן ימשך התהליך), תתקיים מחלקה נפרדת לתקשורת שתכיל גם לימודים פרקטיים. דעתי האישית, ואינני מבטא את דעת הרוב בעניין היא שכדאי להרשם ליחידה לתקשורת. אני כיום משמש כדובר אגודת הסטודנטים ואני רואה בוודאות כיצד רכשתי כלים מקורסים מהיחידה לתקשורת ועיתונאות לתפקיד זה. אני מסייג ואומר שאכן יש קורסים ביחידה שהם בזבוז זמן משווע. אבל אם תעשה בירור מקדים ותרשם לקורסים שלומדים מהם באמת, אתה תצא נשכר - כפי שאני יצאתי.

zeevsch

New member
ראשית, אין כבר דרישה ליחידה

לקראת תואר שני וטוב שכך. אני מבין אותם חבר'ה שלמד בשנה א' ביחידה ועזב אותה, תכננתי לעבור אוניברסיטה, מכיוון שלא התכוונתי להשלים את היחידה (שרובה כחולה בעיניי, בזבוז כסף וזמן). בכל מקרה מתכוונים באמת ליצור מחלקה נפרדת לתקשורת.

למעלה