חברים יקרים שלי - תודה על הגיבוי

tsipi35

New member
חברים יקרים שלי - תודה על הגיבוי ../images/Emo24.gif

אבל אני בכלל לא נעלבתי. נראה לי שישנם אנשים כמו כאלו שקוראים לעצמים "סיגר" שרק בפורומים מקבלים תשומת לב. בכל מקרה זה באמת מוריד מהרמה של הפורום שלהבדיל מפורומים אחרים שאני מכירה הוא ברמה גבוהה. אז משה המנהל תחסום כאלו אנשים שמנסים לקלקל לנו את כל ההנאה מהפורום. בכל מקרה - אני מאחלת לכולם חג פסח כשר ושמח והעיקר שקט מפיגועים ותשמעו הרבה מוזיקה כי המוזיקה מאחדת את כולם.

ציפי אחותי, איפה את???

מה קורה אחותי? הכל טוב? לגבי סיגר, אל תתייחסי אליו, אני כבר אוציא הודעה לכל הפורום ולגבי מה שדיברנו לפני כמה ימים, התחברתי אלייך לאי סי קיו אבל את לא מחוברת כבר כמה ימים... תתחברי היום בלילה כי האי סי קיו שלי מחכה לתגובה ממך. ממני ידידך (אופס...אחיך) אלון זכריה.

tsipi35

New member
אלוני היקר ../images/Emo24.gif

דווקא חיכיתי להודעה ממך באי סי קיו. נכון, אצלי בבית זו בעיה. אנחנו 5 אנשים בבית שרבים תמיד תורו של מי עכשיו לשבת מול החחשב. בדרך כלל אני יושבת בלילה אחרי שכולם ישנים ואני יכולה לשבת בשקט. עכשיו עם כל הניקיונות שלפני הפסח אני נרדמת די מוקדם. בכל מקרה היום אני אחכה לך. ודרך אגב - מה אתה עושה פה כל כך מוקדם ?

איי ציפי ציפי

נתתי לך הודעה באי סי קיו אבל לא השבת לבקשה שלי להצטרף לרשימת החברים, דבר שני, אני לא יכול לישון, הייתי ער כל הלילה וזה רק מגעגועים לדורית שלי....

AB780

New member
אלון כנססססססס זו מאיה

אלון תגיד מה מספר האיסיקיו שלך?!

למעלה