חברים יקרים שלי

חברים יקרים שלי ../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif

היום 6 חודשיים בדיוק מתחילת הדרך שלי הצלחתי לעבור את מחסום ה40 קילו. הירידה שלי מסתכמת ב40.1 קילו. משתדל להבין ולהפנים את השינוי שהתחולל בי איך וכיצד איבד האוכל את התפקיד המרכזי שהיה לו בחיי וההכרה שאני לא רוצה ולא מוכן לחזור למקום שהייתי בו .!!!!!!!! מאמין בעצמי בתהליך ובכם לילה טוב ענקון

רוייקו

New member
שיהיה לך המשך הצלחה בדיאטה העצמית

אני גאה בך. ההצלחה כולה שלך ולא של הטבעת ששוכבת לה בארון כאבן שאין לה הופכין אגב, 40 קילו הורדתי בדם ויזע
מי כמוני יודע מה 40 קילו ... בהצלחה בהמשך רוייקו

כל הכבוד!

אני מקנאת. לא ב- 40.1 ק"ג, אלא בזה שעשית זאת ללא ניתוח! ובאמת הדבר החשוב ביותר הוא להפנים ולהבין את השינוי. בהצלחה בהמשך, שלומית.

באיה1

New member
ענקון, כל הכבוד לך!

שיו, 40 קילו. לא יאומן. אני פה עם הזלילה הלואי שאחזור עם אותו משקל. חשבתי שאוכל לשמור כאן על דיאטה, אבל זה קשה מאוד. לפחות אני עושה הליכות. תמשיך כך, ומפרגנת לך מכל הלב. שלך באיה

רונה 29

New member
וואה וואה ווי וואה ../images/Emo6.gif כל הכבוד !!

שיחקת אותה !!! המון הצלחה בהמשך מכל ה-

לענקון הרבה ברכות לירידה.

בוקר טוב לך ענקון אחלה של ירידה שברת את מחסום ה40 קילו וגם תשבור את מחסום ה50.העיקר שההרגשה שלך טובה אני בטוח שאתה מרגיש גם מבחינה פיזית יותר טוב פחות משקל החיים יותר קלים. טוב שהאוכל איבד את התפקיד המרכזי בחיים ,יש אנשים שחיים בשביל לאכול אתה עברת לשלב של אנשים שאוכלים בשביל לחיות. בהצלחה ושבת שלום.

sure16

New member
שלום "דרדס" חמוד../images/Emo29.gif(יעני דרדס..)

גם חמוד ,גם קטן ,וגם כחול.....

רוייקו

New member
אני ?? גמד ?? זה שקר מיסודו ../images/Emo152.gif

זה רק ניראה... כי הרגליים שלי מעט קצרות. זה הכל. פשוט לא ראיתם את מלוא התמונה. אני ניראה גבוה יותר אם מסתכלים מלמטה

sure16

New member
תרגע! הכוונה היתה לענקון../images/Emo110.gif...

אתה תותח....

zoei1

New member
גאה בך ומקנאה - היעד שלי הוא ../images/Emo39.gif

להוריד 40 ק"ג ואצלי הדרך עוד ארוכה

ורד *

New member
היי ענקון מגיע לך ../images/Emo47.gif

אני חושבת שכל החברים צריכים להתכנס ולמצוא לך שם חדש. אני מעריצה אותך מפני שאני יודעת כמה קשה לעשות את מה שאתה עושה. הייתי בסרט הזה לפני 10 שנים והצלחתי לרדת 63 !!! ק"ג. וגם לשמור על ההישג במשך 8 שנים. טוב שיש כאן חברים שישמשו לך כתף תומכת כל אימת שתזדקק לה. ואתה תזדקק להרבה כתפיים בעתיד. מה שלא היה לי. שמור על ההישג ותזכור שאנחנו באמת חברים.שבת שלום ורד.

RomiVais

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo65.gif חמודוןןןןןן ../images/Emo65.gif ../images/Emo45.gif

אני כל כך שמחה בשבילך!!!! אני כועסת על עצמי ומקווה שתסלח לי שהייתי כל כך עסוקה במבחנים שלי ולא שאלתי אותך על מה שהיה לך כל כך חשוב. אני באמת מצטערת אבל כל כך שמחה לקרוא. אני ידעתי שתצליח. אני כל כך גאה בך!!! אתה דוגמה למופת עבור כל אחד ואחד מאיתנו - ואני מרשה לעצמי בשם כולם (מסכימים איתי - נכון?
) יקירי, מאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם להמשך הדרך אני מעריצה אותך ויודעת שתצליח!! שיהיה לך שבוע נפלא ביותר אוהבת רומי

למעלה