חברים יקרים שלי

ritosh

New member
חברים יקרים שלי

אין באפשרותי בנסיבות הקיימות להמשיך להשתתף בפורום. הייתם ועודכם אנשים יקרים לי מאוד. אני מקווה בעתיד לחזור אליכם. אוהבת אותכם חושבת עליכם המון בריאות שמרו על עצמכם, ריטה.

gaia20

New member
ריטה, למה????

בבקשה אל תלכי.... אין לך שמץ של מושג כמה את חושבה לנו.... אני מבקשת ממך... תשארי!!!

gaia20

New member
ריטה, אם את כאן, אני מכחה לך בצאט

הישן... השתדלי להכנס...........

ל3

New member
ריטה-מה אני שומעת?../images/Emo5.gif

את לא יכולה לעזוב אותנו יקירה. הפורום הזה צריך אותך והמחשבה שלא תהיה פה יותר מדכאת נורא. האם את רוצה לספר לנו מדוע? ריטה, אני מבקשת ממך בכול לשון של בקשה לשקול את זה מחדש. אם את רוצה לדבר על זה בטלפון אז בבקשה רק אל תעלמי לך ככה. מחכים פה לשמוע ממך אוהבת, שירי

lupland

New member
חברה יקרה שלנו

ריטה היקרה שלום. לא מקובלת עלי ההודעה שלך.בדיוק התכוונתי להעלות עוד נושא.מי עכשיו ידרבן אותי??? כמובן שאני צוחק ריטה וכמובן שאני מצטער לקרוא שלא תהיי איתנו בזמן הקרוב כאן.יהיו סיבותייך אשר יהיו אנחנו נישאר כאן ונקווה לשמוע ממך כמה שיותר מהר.אני מאוד מקווה ש "בעתיד" יקח כמה ימים. במידה ואני יכול לנחש מהי הסיבה אני מקווה שתוכלי לפחות "להציץ" מדי פעם ועד הפעם הבאה...הייה שלום אסף

1ט ל י

New member
../images/Emo7.gif

אני חושבת שאני מבינה למה. אני מקווה שתוכלי לחזור, אפילו שזה לא נראה ככה. יהיה טוב. אני מקווה שאת עדיין יכולה לקרוא בפורום. תודה על כל העזרה שנתת לי. באמת עזרת לי המון.

עדיתפז

New member
ריטה יקרה../images/Emo39.gif

רק עכשיו קראתי שאת עוזבת אותנו. מאד עצוב לי לשמוע את זה, אינני יודעת מה הסיבה ואת כמובן לא חייבת לספר, אבל אני מתארת לעצמי שמשהו אינו כשורה. אני מקווה בשבילך ובשביל משפחתך שהדברים יחזרו על מקומם בשלום ושאת תוכלי לחזור אלינו, כי תהיי חסרה כאן מאד. אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם, ובריאות לביתך. מקווה שנתראה כאן בקרוב, הרבה נשיקות, עדית.

ilush

New member
ריטה....

הי, לא יודעת אם תוכלי לקרוא את ההודעה הזו או שכבר מאוחר מידי... ובכל זאת. חבל לי נורא לוותר על נוכחותך (המאוד משמעותית) בפורום. מניחה שהנסיבות מחייבות... מקווה שבקרוב נוכל שוב ליהנות מזיו פנייך (הוירטואליות..) ומפרי עטך. אז זהו יקירה, להשתמע בקרוב... חיבוקים, אילנית

למעלה