ש ח ר של י ו ם חדש
New member
חברים יקרים, 14 יום נותרו לנו
להורדה סופית של הגבס. בסך הכול נגיע לשלושה חודשי גבס פחות שבוע. וואו, זה המון. אני רוצה להגיד שאני מעריצה של טל. הוא היה גיבור. הוא לא מתלונן. הוא חי ומתנייד עם הגבס הזה כל הזמן בלי לקטר בכלל, כאילו שהוא נולד עם הגבס הזה. הוא רץ, הוא הולך ואתמול אפילו התחיל לטפס על עץ בדרך מהגן, עד שאני הורדתי אותו... יש גבול לכל דבר
ילד קסם יש לי. ילד אמיץ וגיבור. בדיוק שבועיים מהיום נוריד את הלבן-הלבן הזה, שכבר מלא בציורים ולכלוכים ואני כבר לא יכולה לראות את זה יותר... סוף סוף נוכל לעשות אמבטיה כמו בני אדם, אמבטיה גדולה מלאת מים וצעצועים וקצף. טל כל כך מתגעגע לאמבטיה כזו. עכשיו הוא יושב בכיסא קטן בתוך האמבטיה כשהרגל עטופה בניילון של פח זבל שקשור הרמטית לרגל ואנחנו נזהרים לא להרטיב גם את הניילון. הרגל כמובן נשענת על שרפרף אחר. זהו, שייגמר כבר. בוקר מצוין לכולם ומקווה שעל אש"ת עובר יום קל יותר. ושוב קוראת לגוון שתבוא להציץ ולהגיד מה שלומה. יעל
להורדה סופית של הגבס. בסך הכול נגיע לשלושה חודשי גבס פחות שבוע. וואו, זה המון. אני רוצה להגיד שאני מעריצה של טל. הוא היה גיבור. הוא לא מתלונן. הוא חי ומתנייד עם הגבס הזה כל הזמן בלי לקטר בכלל, כאילו שהוא נולד עם הגבס הזה. הוא רץ, הוא הולך ואתמול אפילו התחיל לטפס על עץ בדרך מהגן, עד שאני הורדתי אותו... יש גבול לכל דבר
![](https://timg.co.il/f/Emo3.gif)