חברים יקרים

elylan

New member
חברים יקרים../images/Emo124.gif

בקצרה הסיפור של אחותי הוא כזה: הכל התחיל מכאבים רגילים. אחותי תמיד ביקשה שאני אעשה לה מאסג' כי מאוד כאבה לה הרגל. אחרי כמה חודשים של סבל וביקורים סתמיים אצל רופאים, סוף סוף שלחו אותה לרופא מומחה. המומחה שלח אותה לבדיקה ששם כבר הודיעו לה על המחלה. אני עד היום לא מצדיקה את זה שהודיעו לה על המחלה הזאת, כשהיא לבדה, בלי מבוגר או פסיכולוג. נו אז מה שהיא בת 20?! אבל זה לא אומר שהיא בוגרת נפשית כדי ש"ינחתו" עליה הודעה שכזאת. משם שלחו אותה למיליון ואחת בדיקות שונות וביניהם ביופסיה. חגגנו לה יום הולדת 20, כל כך קיווינו שתוצאות יהיו בסדר,כלומר הגידול יהיה שפיר. ויום למחרת , הגיעו התוצאות שלא היו טובות. היא הופנתה לבית החולים כדי להתחיל טיפול. ואי כמה דברים עברנו מאז: כעס,עצבים,לחץ,שאלות בסגנון למה,איך,מתי...ובעיקר פחד. אבל זה אפילו לא משתווה למה שהיא עברה. נשירת שיער,הקאות,כאבים,ניתוח,אישפוזים,בידוד, זריקות.... היא רזתה בכ 10 ק"ג. נהייתה שלד. אחרי קצת בכי,הרבה לחץ,הרבה פחד, הרבה עצבים והרבה כאבים אני מאושרת להודיע לכם
שזהוווו היא סיימה את הטיפולים!!!!!! זהו,נגמר. הראש כבר מכוסה בשיער מה שמסמל את התחדשות השיער, התחדשות החיים. ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש! עברנו את הדבר הנורא הזה! ואני מאושרת,מאוד מאוד מאוד מאושרת! אני מודה לפורום המקסים הזה, לכל החברים המדהימים והגיבורים! תדעו לכם שכל אחד ואחד מכם הוא בן אדם מדהים! זה טוב לדעת שאי שם מעבר למסך, ישנם אנשים שבאמת מבינים מה עובר עליי, אנשים תומכים, אנשים חמים עם לב ענק! קצת על חברי הפורום: ציפורלילה- מנהלת של הפורום החם הזה,אישה מדהימה שתמיד עונה לכולם. כל כך אנושית ומבינה. yiska- יקירתי המקסימה,המדהימה והמהממת! איזה כיף שיש לי אותך!!!
מיליתו-מלכה אמיתית!
אין מילים לתאר עד כמה אני מעריצה אותך! הלוואי שהכל יסתדר לך לצד הטוב ביותר ובקרוב נקרא הודעה עם בשורות טובות.
יוני-כל כך עצמאי,כל כך מחוסן נפשית. כל הכבוד לך מותק!!!
טוייקסית-ילדונת מקסימה
, בהצלחה בטיפולים, ובקרוב הסיום אצלך,הא?
ברבלה- בחורה מקסימה!שיהיה לך המון בהצלחה בכל תחום אשר תפני.
ילדה סוכר- איזה כיף לקרוא את ההודעות שלך שתמיד שמחות ואופטימיות!
rubber duck-שרון- בן אדם מדהים, הראשון שפניתי אליו כשנודע לי על מחלת אחותי, שגעתי אותו עם מיליון השאלות שלי והוא ענה על כולן בסבלנות. אין לך מושג איזה חיוך
היה לי כשקראתי את תשובותיך! אתה בן אדם מקסים,איזה כיף שזכיתי לדבר איתך!
doubtful reality- בן אדם מדהים שפשוט תענוג לדבר איתו!
אביתר ותמר- שוב המון המון מזל טוב לכם
!!! שיהיו לכם רק סיבות לחייך
night mistress- בחורה שווה זהב! ואני ממש גאה
בך שהבנת זאת!
פלוסי- אישה כל כך טובה! מאחלת לך שתמיד תהיי מאושרת!
ihovav-אני מאחלת החלמה מהירה לאביך
, כל הכבוד לך על התמיכה!!!
סליחה שלא רשמתי על כולם, אתם כולכם גדולים מהחיים
, מאחלת לכל אחד ואחד מכם המון בריאות ורק טוב שיהיה לכם!!!!!!!!!!

ihovav

New member
ואו! כמה בשורות טובות ביום אחד...

איזה יופי! שמחה מאוד לשמוע!

../images/Emo57.gif../images/Emo79.gif כל הסיבות שבעולם לחייך

עשיתם לי את היום. פתאום פחות חם לי :) ורק חיוך.. איזה כיף
רק בריאות מעכשיו, והרבה! שיהיה לה רק טוב, ולך. אין כמוך

../images/Emo6.gif שמח שימחה כפולה....... ../images/Emo6.gif

גם בשבילי, שהיום קיבלתי את הבשורה המשמחת, וגם בשבילך שאחותך יצאה מהכל................ ב"ה אני מצטרף לכל מילה שלך ומברך גם את כולם פה, כל אחד ואחד שהזכרת פה ראוי לכל מלה טובה שכתבת. גם אני נעזרתי בכולם פה! מיליתו, דגנילי, גלי (ציפורלילה), יסכה, ברבלה, ילדהסוכר (הצדיקה..) האונקולוג-שתורם מידיעותיו פה, ihovav- שנכנסה לכאן לא מזמן ומורגשת לחיוב יותר מכולנו... וכל השאר שלא הזכרתי...... אני מוסיף את דגנילי החמודה- שרק עוזרת ותומכת במי שיכולה!!!!!!!! שרק תהיי בריאה תמיד דגני. אז יום טוב הוא היום הזה. לכמה וכמה אנשים. הרבה בריאות לכל השאר. ברבלה, מיליתו, טויקסקי, ו-חזקה מרוח וסופה והשאר... מחכה לשמוע מיכם בשורות טובות. אמן
[איליין- את ממש פסיכולוגית, קולעת בול...
)

24 ברבלה

New member
אוירה של חגיגה פה או זאת רק אני? |ל

שמחה כל כך לשמוע! ומגיעות גם לך כמה מילות חיזוק ופירגון...למה? כי את אחות מקסימה, תומכת ואין לך מושג כמה זה עוזר לאחותך... באמת שזה המון! בתור אחת שעוברת את זה והאחיות שלי כה תומכות אני יכולה לומר לך בביטחון שהתפקיד שלך הוא בין החשובים ואת ממלאת אותו באהבה ובכוחות עצומים... כול הכבוד באמת |4U מסרי לאחותך את איחולינו, את העובדה שהיא גיבורה בת 20, את היופי והגילוי של החיים ושל המשפחה בעוצמתם הרבה ולזכור תמיד שיש לה בשביל מה לחיות, לאהוב ולשמוח! רק בריאות, חדשות טובות אושר והצלחה אה כן.. ותודה על המילים החמות והמפרגנות.. נעים לשמוע.... |חי

גבגב 2

New member
חדשות נפלאות../images/Emo42.gif

אמנם סמויה אך איתך/איתכם כל הזמן
הרבה בריאות ו-ר-ו-ג-ע, גבי=פלוסי=גבגב2

דגנילי

New member
כולי דמעות מהתרגשות... ../images/Emo99.gif

איזה יום מבורך! הרבה בריאות לאחותך.. ספרי איך אתם חוגגים... לכו להתפנק קצת.. ואני מאחלת גם לך ולשאר בני המשפחה בריאות - התמיכה הנפשית לא פחות חשובה, כל הכבוד לך.

elylan

New member
תודה לכולם../images/Emo13.gif

דגנילי תודה ענקית! קצת קשה לעכל את הידיעה הכל כך משמחת! כמה חיכינו לרגע הזה, שהיא כבר תסיים עם כל הסיוט הזה! סוף סוף זה הגיעה, ואין מאושרים מאיתנו
בינתיים היא לא מרגישה ממש טוב (בחילות, חולשה וכאלה), אז לא יצאנו לחגוג, אבל אל דאגה עוד נחגוג, ובגדול
שוב פעם תודה לכולם!

אביתר27

New member
המון המון בריאות../images/Emo57.gif והצלחה

בשורות טובות ויפות מאוד אני זוכר את הרגע הזה, כמו רגע של אסיר שמשתחרר. את יודעת כמוני, עד כמה לא קל, ללוות בן משפחה אהוב חולה, וחווית חוסר האונים שאי אפשר להתחלף אפילו לא ל - 5 דקות. מגיע לכם כל כך לשמוח לקחת נשימה ארוכה ופשוט להירגע ולשמוח שנגמר... הרבה שנים טובות של בריאות ואושר עד 120 וחיוכים לרוב.

yiska11

New member
הערה צדדית אך אולי משמעותית

הליווי של בן משפחה זה הדבר שנראה לי הכי קשה - אפילו יותר מלהיות חולה.כל הכבוד לכם אנשים והעיקר לכו לחגוג
!!!

t w i x i t

New member
מותק !!!

אני כל כך שמחה בשבילך ובשביל אחותך ! איזה כיף לשמוע ! שיהיה רק טוב מעכשיו
ותמשיכי לבקר, הנוכחות שלך פה עוזרת !!!! -
-

כאחת שקוראת הכל

ומגיבה לעיתים רחוקות, קריאת השרשור הזה הביא אותי לידי התרגשות גדולה , ראשית כי ישנם אנשים שהחלימו והשמחה גדולה ושנית על התמיכה של כל מי שהזכרת בהודעה ואת אלה שאולי שכחת. כרגע אני מלאת התרגשות ומלאה דמעות של שמחה בעבור אחותך ובעבור יוני , ואני מקוו שכל יום נשמע כאלה בשורות

yaldasukar

New member
ל-elylan ../images/Emo24.gif

בס"ד איזה כיף לקרוא את ההודעה שלך ושל יוני!!!
(סליחה שלא יצא לי להגיב לפני כן..) אני ממש ממש שמחה בשביל אחותך, בשבילך ובשביל כל המשפחה!
אני יודעת שגם למשפחה לא קל בכלל לעבור את הנסיון הזה, אבל הנה- עברתם את זה בהצלחה! ועכשיו, ברוך ה', אחותך בריאה!
אני מאושרת בשמחתכם! כל הכבוד לכם!
ובעז"ה כשהיא תרגיש יותר טוב (ואמן שכבר עכשיו היא יותר טוב)- אתם חייבים לחגוג!
תמסרי לה ממני "שיחקת אותה ובגדול
ושמעתה יהיו לך חיים ורודים עם המון בריאות ואושר". האמת היא שגם את שיחקת אותה- אז סחתיין עליך! את אחות למופת
שהיא לא תשכח להגיד ברכת הגומל בפני עשרה אנשים ואמן שנשמע בשורות טובות

למעלה