חברים יקרים...

Black Soul Om

New member
חברים יקרים...

תגידו מה אפשר לעשות?! מה?! הים כל כך יפה ואני בקושי יכול לגלוש בו?! יופי.. אז סופ"שים?! סופשים אני הולך לגלוש... אף אחד לא הבטיח לי שבכל סופש יהיה גלים! חוצמזה למי סופשים מספיק?! כן כןן אז אני חוזר יומיוות!! אז מה?!?! אני נכנס ב7 הביתה... וגם זה בלחץ.... סעמק... ילדים תהנו מהחופש שלכם... את חופשיים עדיין... כמה מרמור סעמק

068

New member
על זה אתה בוכה? על זה אתה אומר תהנו ילדים?

מה אתה בכלל מתבכיין, בזמן שאתה אוכל את הקניידלך והגפילטה של אימא (כבוד בכל זאת אתה בא " רק בשבע") אנשים יורקים דם במוצבים שונים בדרום ובצפון הארץ קורעים תתחת ורואים בית וים רק פעם בשבועיים (וזה גם עם לא עשית בעיות...) אך אך ג'ובניק יקר תבין שזאת תקופה מהנה אצלך ולא כזאת שגורמת לסבל.. השמש שוקעת עכשיו רק בסביבות 8 אז בכל זאת אתה יכול ללכת לים לאיזה שעה רגוע ככה (בעיני דווקא בבוקר ובשעות שאחרי 6 בערב הים הכי כיף ורגוע)

Black Soul Om

New member
אחלה אז אני אסביר לכם כמה דברים

1. יש משפט שאומר מי האדם שישפוט דרכו של אדם... ולפי התגובות אני מבין שהבחור הראשון כבר אחרי צבא... הבחור השני לפני צבא והוא מתכנן על קרבי... שזה כבר אומר הכל... כי גבר בהתחלה כולם מתכננים תכנונים... ואז לומדים להכיר מזה צבא... ותאמין לי שאני מצטער שבכלל התגייסתי... המערכת הכי דפוקה שיש בעולם שדווקא היא אמורה להיות ישרה כמו סרגל... שחיטויות וגועל נפש יש יותר בצבא מאשר בממשלה... וצה"ל זה יותר מפלוגות של לוחמים שהם החזית.... אבל עזוב אנ'לא במצב לוויכוחים והסברים כל דבר בזמן שלו 2. מי כמונו מכיר את ההתמכרות לים... התמכרות לגלישה... ודרך אגב כן עוד 10 דקות בערך אני עף לפלמחים... אז 068... חמוד... תהנה מהאזרחות שלך... ועוד שנה שנתיים שדר לי הודעה לפה פנאן?

flitzer

New member
הצבא מערכת דפוקה ?../images/Emo12.gif

מה פתאום ! שחיטויות בצבא ? אין דבר כזה,כולם מקבלים את אותו הדבר ,רק יש כאלה שמקבלים מהדבר הזה קצת יותר,ויש כאלה שמקבלים קצת פחות
זאת המערכת הכי טובה שיש עכשיו היתי חוזר לשם
שלוש שנים זרקתי סתם כוס אוחתו כל המדינה הזאת.

068

New member
צודק אבל לא בהכל

זה נכון שהצבא ממש לא ישר ובאמת יש די הרבה שחיטויות ו"בוץ" בוא נקרא לזה אבל זה לא נכון לצאת מנקודת הנחה שבגלל שאתה שונא את הצבא כולם כמוך וכולם יהיו כמוך. אני מכיר לא מעט אנשים (ובינהם אחי) שנהנים ללכת למילואים ואפילו אמרו לי "תאמין לי הייתי מוכן להתחלף איתך, בהתחלה אוכלים חרא ואז אפשר להנות" (לשגע את כל האוהל בבוקר "קומו יבניזונות" חח שאמרו לי את זה נקרעתי...) בקיצור לכל אחד נקודת מבט שונה, ואם אתה באמת שונא את הצבא אני מאחל לך שירות מהיר

Black Soul Om

New member
בקיצור אתה ילד והכל וזה בסדר..

רק מטריף ותי שאנשים פותחים ת'פה שלהם כמו לא יודע מה כשאין להם מושג על מה הם מדברים אז תנער ת'עצמך ותהנה מהחופש שיש 'ך..

capucho

New member
חבוב אתה מזיין ת'שכל על לכל אחד דעה שונה

ובנתיים אתה משתיק אותו כשהוא אומר את דעתו... ורק לפרוטוקול, אמנם אני בחורה ולא שירתי קרבי, וגם הוציאו אותי על רפאי אחרי ארבעה וחצי חודשים, אבל אני מאווווד נהנתי בשירות שלי, אפילו שכל פעם הייתי צריכה לנסוע מאילת לבת גלים תשעים אלף שעות, ופתחו לי שם תתחת, כי זה לא היה תפקיד פקידותי, והריצו אותי, וואלה אהבתי את זה. אז בגלל שהחוויה שלך מהצבא לא נעימה, ונכון יש הרבה חרא במדינה ובצבא, אבל חבר יש גם הרבה דבש, אז חבל שאתה לא נותן לאחרים להתבטא, הרי המסגרת הצבאית לא מתאימה לכל אחד וזה בסדר.... בנתיים יום cool לכולם.

Black Soul Om

New member
טוב זה מתחיל להיות ילדותי...

תגובה אחרונה ופה אני מסיים ת'שיחה הזאת... הבחור עוד לא התגייס... לא יודע מזה צבא... וגם את חמודה 4 וחצי חודש בצבא זה לא צבא.... כי וואלה בחצי שנה הראשונה גם אני נהנתי.... אז על מה "לא נותן להתבטא" בדיוק תעשו טובה.... מי שלא קשור לדברים האלה באמת עדיף שלא יגיב... כי אם כל פלוץ יגיב בנושאים שלא קשורים לו.. סתם בשביל להגיב או סתם בשביל להראות נוכחות נחזור להיות הפורום המטומטם והילדותי שהיינו לפני לא הרבה זמן....

flitzer

New member
../images/Emo45.gif אל תתגייסו,שרפו דגלים של ישראל ../images/Emo70.gif../images/Emo67.gif

למעלה