חברים יקרים

noaaaa

New member
חברים יקרים

יוו כמה זמן לא הייתי פה וכ"כ הרבה דברים השתנו... בקיצור יש לי הודעה למסור: פיטרו אותי מהעבודה!!! אתם בטח שואלים וכי מה זה קשור לפורום?? אז שימו לב... אני מקבלת פיצויים בשווי טיול למזרח!!! נו,שווה לא???

נועהההההה רגע רגע רגע...

רגע אחד HOLLLDDDDD IT (בקול של לימור) פיצויים זה טוב אבל מה קורה עם פיצויים לחברים שתמכו בך כל הזמן??? (אני אני אני אני אני אני) אני לא רוצה לרמוז לך על מישהו מסוים אבל יש כאן מישהו שלפי דעתי בהחלט מגיע לו לקבל פיצויים בשווי טיול למזרח... (אם לא אז לפחות חצי טיול כולל כרטיסי טיסה...) דרך אגב את נשמעת לי לא כל כך מאוכזבת היתכן שאני צודק???? ומותר לשאול מהי הסיבה???

noaaaa

New member
לא מאוכזבת בכללללל

ברי ברי ברי,וכי למה שאני אהיה מאוכזבת??? נמאס לי כבר מהעבודה הזאת,פשוט נגמרה לי הסבלנות אז אחרי שנתיים וחצי הגיע הזמן לפרוש!!! והפיצויים....אח... אבל אם אני לא אמצא משהו בקרוב אז כל הכסף ילך לצמצום המינוס וויטנאם תשאר עדיין כ"כ רחוקה...

נגמרה הסבלנות???

אני מתאר לעצמי שעבדת בשירות לקוחות או משהו כזה??? חברת סלולר??? או משהו בטלפון??? זה כל כך שקוף רק מהמילים "נגמרה לי הסבלנות" בכל מקרה זוהי בחירה נכונה לצמצם את המינוס הייתי בסרט הזה ועבדתי קשה מאוד כדי לסגור אותו לבד וויאטנם רחוקה אבל לא כל כך כמה חודשים של חיסכון נחמד ואת שוב פעם בדרכך לשם... חוץ מזה שזה כיף קצת חופש לא??? אני גם צריך את זה
חוץ מזה כבר אמרנו שתחזרי לשם ....

noaaaa

New member
החופששששש

כן אני בחופש עכשיו-אני באילת!!! אומנם היום אני כבר חוזרת(יש לי מבחן מחר) אבל אלא היו 3 ימים של סטלבט רציני,וזה קצת הזכיר לי את המזרח,עוד לא ירדתי מהאוטובוס וכבר כל האלה עם היחידות דיור מתנפלים עלינו,אבל...מנסיוננו לא נכנענו וחיפשתי גסט האוס(סליחה,אכסניה)בעצמי עד שמצאתי משהו סביר וזול יחסית. ההבדל היחיד שהמחירים בשקלים ולא ברופי או בבאטים.

אני ויתרתי על אילת...

הייתי שם לא מזמן והייתי אמור לנסוע לשם בסוף החודש אבל אין טיילת וסתם משעמם מה שכן זה שיש אחלה של דילים כי העיר במצב תיירותי קשה כל המלונות בקשיים ולכן יש אחלה דילים לבתי מלון (למרות שאני מעדיף אכסנייה) אבל אם אתם זוג אז כבר עדיף מלון בכל מקרה תהני עד היום בערב ובהצלחה במבחן מחר.... (תלמדי טוב טוב ושימי את החומר מתחת לכרית אני יודע שזה עוזר) דרך אגב הלוואי זה היה ברופי במקום בשקלים למשל מחיר של חדר היה 350 שקל שזה היה נהפך ל-350 רופי מה שאומר שמלון חמישה כוכבים היה עולה כ-35 ש"ח ללילה (כן וזה יקרה רק כאשר יהיה שלום כלל עולמי) שוב פעם בהצלחה ברי

noaaaa

New member
תודה ברי

אני הלכתי לאילת לצלול בלבד. עכשיו יצאתי מהמבחן והוא היה די בסדר.

למעלה