חברים יקרים

feyoula

New member
חברים יקרים

רציתי לומר שאני עשויה להיעלם לכם קצת בזמן הקרוב עקב תקופת המבחנים שנפתחה לה ודורשת ממני את מלוא הריכוז (וכידוע לכם, ריכוז זה הצד החלש שלי)... כמו שאמרתי לדודי, אני חייבת לתת את כל כולי בתואר הזה עכשיו כדי שיום אחד הבובות והילדים יוכלו להיות חיי. ואני מזכירה לעצמי את זה ברגעים הקשים. אז התנצלותי
אשתדל לקפוץ מדי פעם להתאוששות...
חמוטל

יפה שלנו זאת העלמות לצורך התחדשות../images/Emo140.gif

המון הצלחה, מחזיקה לך אצבעות. דבוש

יש לך גם את האצבעות שלי ../images/Emo45.gif

מבטיח להחזיק גם ברגליים אם זה יעזור לך... בקשר לבעית הריכוז - כמו שאת מסוגלת להתרכז כל כולך בהופעה ועבודה עם הילדים ( מי כמונו יודעים כמה ריכוז צריך בשביל זה ) את מסוגלת להתרכז בכל נושא...רק שזה אולי קצת פחות מענין וכייפי אבל בסוף גם בו יש תגמול... את תמשיכי לראות את השאיפה לעתיד מולך כל הזמן ( וגם תזכרי שיש לך פה המון אנשים שתומכים,מחזקים ומאמינים בך וביכולותיך ) ותעברי את זה בקלות...הרי כבר אמרתי מזמן שאת לא רק יפה!!!
בהצלחה

ריכוז הוא אולי, הצד החלש אבל..

הספקנו להיווכח בכל כך הרבה צדדים אחרים שלך והם חזקים ומלאי נוכחות , שאני בטוחה שתצליחי! ואת תמיד מוזמנת לבקש ולקבל עזרה- מסתם תמיכה ועד לעצות או סיעור מוחות... נתגעגע

feyoula

New member
המון תודה אבישג!!!!

אוח אתם כאלה מקסימים. תודה רבה, באמת. אני עכשיו בדרך לעשות ניתוח שונות חד כיווני לאיזה קובץ SPSS... וזה עושה חם בלב לקבל כאלה הודעות לפני שניגשים לדבר כה מגעיל. אין כמוכם, באמת! יום חמישי מבחן ראשון-wish me luck... אתם חושבים שהראש מתכווץ אם עוסקים בקבצים כאלה יותר מדי? (למי שלא ראה זה פשוט טבלאות באורך שלא נגמר מלאות במספרים קטנים ואותיות באנגלית). אני מקווה שלא. תחשבו איזה מצחיק אני אראה עם ראש מוקטן? זה בכלל לא פרופורציונאלי לגובה... חחח..איזה מוטציה של ג'ירפה ופינצ'ר.. יאללה צ'או כפרות, אסור לי להאריך... נתראה בשמחות ושוב תודה:)

זה באמת יהיה מצחיק ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

כל השאר נשמע די מאיים
ניתוח שונות חד כיווני...תלת מיימדי...נשמע כאליו את מקללת...חחחח שיהיה בהצלחה מאמינים בך, תומכים ואוהבים

למעלה