חברים יקרים

פ י ו ל ה

New member
חברים יקרים

מה העניינים? מה שלומכם? סליחה על ההיעלמות הקלה...אני בתקופה דיי משוגעת. בחיפושי דירות מטורפים רצה בין עבודה 1 לעבודה 2 לדירות (וחצי עם הכלבה כדי שלא תשאר לבד)... עד שאני מספיקה לומר לעצמי "אינעל ראבאק, איזה יום היום בכלל??" היום נגמר וזה דיי אינטנסיבי כל העסק.. אז אני אגיד בקצרה שהתחלתי לעבוד עם פגועי נפש מבוגרים השבוע ואשמח לעצות בעניין שילוב בובות כי כבר התחלנו לדבר איתם על זה והם הביעו עניין אבל מעבר לזה אני כמובן רוצה לקרוא את כל מה שכתבתם ולהגיב כראוי! שזה בעצם מה שהיה חשוב לי להגיד! וזה יהיה כנראה רק מחר כי המוח שלי מתחיל להכנס להייברנייט.. אבל זה יהיה :) וכמובן שלא שכחתי את פינת הבובולוגיה שימושית 2 שתעלה בקרוב ואני מזמינה אתכם להעלות בקשות לנושאים לדיון או שאלות בנושא. אם לא יעלו דברים, אני אבחר את הנושא. להתראות מחר,
פיולה

bobani

New member
התגעגנו אלייך

מקווה שהתקופה המשוגעת תעבור מהר בשבילך

חמוטל יקרה../images/Emo24.gif

בהצלחה בכל המטלות עקבתי בהתלהבות אחרי כל הסיקורים שלך מהפסטיבל תודה וכל הכבוד!

יהבוליק

New member
מגיע לך לנוח אחרי כל הטירוף של הפסטיבל,

לדעתי , את צריכה דירה אחת בשבילך ,ודירה אחת גדולה, לכל האנרגיות שלך..
בהצלחה בהכל! ו.. תשושי נפש זה משהו מיוחד! בהצלחה !

simba6

New member
בהצלחה עם הדירות והעבודה החדשה

וכן, גם אני נעלמתי... שיפוץ, מעבר דירה... וכל הבלאגן עדיין לא נגמר... התגעגעתי אז באתי... עבדתי שנתיים עם פגועי נפש...לא עם בובות אלא בחברה שפועלת כדי לשלב אותם בעולם התעסוקה. אני רכזתי קורס בתחום הטבחות ואחכ עזרתי להם במציאת עבודה, בהשתלבות ובעבודה עצמה, יש לי נסיון עם עבודה איתם אז אם אוכל לעזור במשהו אשמח... שיהיה יום נפלא, סימון

יהבוליק

New member
סימון ../images/Emo6.gif התגעגעתי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

וסליחה על ההתפרצות...

רגע, לא שמעת על טרנד הדיור החדש?!?!?!.../images/Emo66.gif

עד כדי כך את עסוקה שלא שמעת שכל המדינה עברה לגור באוהל????? ואפרופו- מישהו יכול להסביר לי איפה הם מתקלחים? מה הם עושים כל היום? לא הולכים לעבוד ולא כלום?!?!? אני כל כך מתרוצצת שאין לי אפילו זמן לעצור ליד המאהל הטבעוני בכיכר (טוב, גם לא נעים לי לשאול...)

../images/Emo24.gif הי חמוש שלי ../images/Emo24.gif

מזדהה לגמרי עם התחושות והתיאורים שלך רק שאצלי את ה
מחליפה
חוץ מזה הכל זהה לגמרי!!!! אוווווווף כמה לחץ אבל תודה לאל שזה ככה ולא להפך ולצערי הרב אצלי זה הולך להרגע אחרי ה20.8.
אין צורך או מקום שבכלל תתנצלי
החל מתחילת חודש יוני את כל כולך בענייני הפורום החל מאירגון המפגש עד הוצאתו לפועל, ההתארגנות לפסטיבל, האיוש בפועל של השולחן שלנו במשמרות רבות, הדיווחים האישיים והעלאת הציורים והתגובות של ההורים והילדים וכל זאת תוך כדי כל שאר העיסוקים, העבודות והטירוף שאת מספרת עליו כך שבהחלט מגיע לך קצת חופש, גם אם הוא לא חופש משאר עניני החיים השוטפים אבל לפחות קצת הורדת לחץ מהכתפיים שלך פה. כולנו נחכה בציפייה
אבל בסבלנות עד שתתפני להעלות את החלק השני של בובולוגיה שימושית וכולנו ( במיוחד אני ) גם מודים לך על כל האמור לעיל.
ד"ש לבילי

למעלה