חברים יקרים

חברים יקרים

אני נפרד מכם בשמחה בדרכי למזרח (עד 19:00 עוד אבקר בפורום מדי פעם). מאד מקווה לדווח לכם ישירות מיפן. אני מניח שבימים הראשונים יהיה לי קשה יותר הכנס לפורום. אם לא אצליח כלל, אבקש מביתי סתיו לקחת אחריות. ומכם אבקש לא לפרוץ גדר ולהיות נאמנים לרוח הפורום. ז"א: - מותר לומר הכל בנימוס וללא הוצאת לשון הרע. - מותר ורצוי לבקר פעילות של אחרים אבל בנימוס ומלווה בנימוקים סבירים. - מותר ורצוי לתת מילה טובה לאלה שעושים כדי שכולנו נהנה. - מילים של שירים אפשר להעלות לפורום אך אך ורק ביחד עם שם המשורר ורצוי גם המלחין. - מי שלא ענה לסקר זו תזכורת נוספת אנא צרפו את קולכם. ו... תמשיכו לרקוד ולשמוח ושלא אשמע בשורות רעות מהארץ.

2404311

New member
לירון

שיהיה לך אחלה נסיעה ותהנה בשבילי גם. אני מקווה שתחזור אם המון סיפורים מרתקים לי-מור

מצטרפת ללי-מור ../images/Emo160.gif

שמור לנו על ירון

2404311

New member
לשוגי תודה רבה

על הפירגון אוהבת את הריקודים ובמיוחד אוהבת אותך יקירתי לי-מור

2404311

New member
תיקוותינו

אומנם את שם המשורר ואת המחבר אבל בהצלחה יש את מילות השיר תיקוותינו אם תנגן איתי תפרח התאנה וקשת תאחד כל מין ובמפתיע האביב יגיע האם שבות הציפורים ובמפתיע הא ביב יגיע נגן, דבר עם אלוהים אם נתגבר נשלח את התקווה שמבקעת עננים ובמפתיע היונה תופיע כאילו לא חלפו שנים ובמפתיע האביב יגיע נגן, דבר עם אלוהים עוד לא אבדה תקוותנו אפילו שנות אלפיים להיות עם חופשי בארצנו להיות, לתת לאחרים להיות עם חופשי בארצנו לשבת תחת הגפנים. לי-מור

gold869

New member
תקוותנו, מילים ולחן.

המילים לקוחות משיר עממי יווני, הלחן של ירונה הראל, שרה להקת אסטה.

האוירון

New member
ידידי אתה טועה

אני לא זוכר בדיוק מי כתב על זה בפורום, אבל כל הפרטים המדוייקים כבר נכתבו בעבר, אני מקווה שאחד מהחברים בפורום ירשום את הפרטים הנכונים פעם שניה.

gold869

New member
תקוותנו

אכן הפרטים נכתבו כבר בפורום זה נתן למצוא זאת בתחתית עמוד 60 בארכיון הפורום. מצורף לינק. כמוכן מצורף צילום העמוד. יש להקליק הקלקה כפולה על הקובץ. מחברת הלחן היא ירונה הראל כמו שכבר כתבה פלורנס.

לי-מור - חסר לך בית!

לא הצלחתי לפענח את כל המילים. זהו הבית השני שהולך בערך ככה: אם תנגני איתי נחצה את המדבר לה לה לה .... (שורה חסרה) נשוב עם ריח של יסמין פורח לה לה (מילה חסרה) עם צליל פעמונים ובמפתיע האביב יגיע נגן, דבר עם אלוהים יאללה לימור. לעבודה. צריך להשלים את השיר!

gold869

New member
בית חסר

אם תנגני איתי נחצה את המדבר, אל מאהל של בני דודים. נשוב עם ריח של יסמין פורח, שקוף כצליל פעמונים. ובמפתיע האביב יגיע, נגן דבר עם אלוהים.

2404311

New member
והינה כל השיר "תקוותינו"

תיקוותינו הלחן של ירונה הראל, שרה להקת אסטה. אם תנגן איתי תפרח התאנה וקשת תאחד כל מין ובמפתיע האביב יגיע האם שבות הציפורים ובמפתיע האביב יגיע נגן, דבר עם אלוהים אם נתגבר נשלח את התקווה שמבקעת עננים ובמפתיע היונה תופיע כאילו לא חלפו שנים ובמפתיע האביב יגיע נגן, דבר עם אלוהים עוד לא אבדה תקוותנו אפילו שנות אלפיים להיות עם חופשי בארצנו להיות, לתת לאחרים להיות עם חופשי בארצנו לשבת תחת הגפנים. אם תנגני איתי נחצה את המדבר, אל מאהל של בני דודים. נשוב עם ריח של יסמין פורח, שקוף כצליל פעמונים. ובמפתיע האביב יגיע, נגן דבר עם אלוהים. עוד לא אבדה תקוותנו אפילו שנות אלפיים להיות עם חופשי בארצנו להיות, לתת לאחרים להיות עם חופשי בארצנו לשבת תחת הגפנים.

פלורנס1

New member
לעוז - סיבה לחגוג

הנה לימור כבר התחילה בחגיגה נראה כמה זמן תמשך החגיגה . הרי ירון אמר שהוא לוקח איתו את המחשב אבל עד אז , עד שימצא מקום להתחבר אנחנו נחגוג.

חבריי הנכבדים, זה פשוט לא הוגן.

שלום לכם חברים. לדעתי, ממש לא הוגן שהמשפט: "החתול איננו, אז העכברים חוגגים", יחול עלינו כאן בפורום, אנחנו מספיק בוגרים, ואנשים הוגנים, כדי לא להפר את התקנות בפורום. אנחנו כבר דנו בסוגיה זו של, פרסום שיר ללא שמות המחברים, רובנו כתבנו את טענותינו ותגובותינו בנושא, ועשינו זאת בנוכחות מנהל הפורום, שגם קבע את פסיקתו. אז למה אנו חוטאים בזה, כשהוא איננו? האם מזה אנחנו נסיק, שמנהל הפורום הינו רק: "המתריע בשער", ולא חבר ושותף לפורום זה? לתשומת ליבכם חבריי לפורום. ותודה על שיתוף הפעולה. יום טוב.

פלורנס1

New member
ליום טוב - סניגור הפורום

גם למרות ש.. יכולנו לחגוג הרי שלחתי מילים לשיר "בלדה בין כוכבים" לפי כל הנוהלים אז כך שאנחנו ילדים טובים .

למעלה