אושין וכולם!
אי חושב שמחיקת ההודעה של אושין היתה מוצדקת לגמרי, אני לא מבין איפה הספק כאן בכלל. אושין, אם יש לך בעיה עם הפרו-גרמאניות של הלגה, תפנה להלגה עצמה. אתה באמת חושב שהסתה כאן כנגד חברי או מנהלי פורום אחר תשנה משהו באותו הפורום (לטובה או לרעה)? אם לא נוח לך היחס שאתה מקבל בפורום וואלה, אתה יכול פשוט לא להכנס אליו, למרות שהייתי ממליץ לך לפנות קודם כל למנהלת הפורום בצורה אישית ונעימה, ולפתור איתה את הבעיות שיש לך. אני הייתי מצפה שאם למישהו כאן יש בעיה איתי או אם הנווד שיפנה אלינו במסרים אישיים ולא יפרסם הודעה בפורום וואלה או פורום אחר בלשון כזו: "מה דעתכם על הפרו-קלטיות הקיצונית והמעוותת בפורום פגאניזם בתפוז?...שגובלת ואף לוקה בהכחשה ברורה של עובדות הסטוריות מצערות? ומה דעתכם על התנהגותו המניפולטיבית והאנטי-דמוקרטית של מנהל הפורום-Dia Leoghann?, שמוחק הודעות שאינו מסכים איתן מסיבה סובייקטיבית,היות והוא מזוה רגשית עם העם הקלטי?" באחת ההודעות שלך אושין אמרת "שכאשר לכם יש ביקורת כלפי מישהו, אתם לא חוסכים אותה בפני הציבור, אלא מתבטאים במלוא העצמה וללא כל סייג.תחשבו על הנושא ועל השלכותיו, זה חשוב לכולנו." - דבר ראשון, זה בדיוק מה שאתה עשית שהטחת ביקורת בציבור על הלגה, ואפילו לא ממש בציבור של הפורום שלה. דבר שני, אני לא נתקלתי ולא זכור לי שהטחתי אני, או הנווד לצורך העיניין, ביקורת על מישהו בפני הציבור כולו, אלא אם כן זה בתגובה על הטחת ביקורת שלו עצמו על מישהו מהפורום הזה או פורום אחר. אם הפילוג בין הפורומים מפריע לך ומדאיג אותך, תדאג לצמצם אותו ולא להעמיק אותו. דרך אגב, אני לא מכיר את הפילוג הזה, ואני לא מסכים עם כל טענה שהועלתה פה על פורום וואלה, שלדעתי הוא פורום ברמה גבוהה ומכובדת!!