חברים יקרים !!!!!!!!!!!!!

חברים יקרים !!!!!!!!!!!!!

אני חושב שנעשה כאן משהו מאחורי הגב שלנו על מנת שמנהלת תפוז תבין כמה טאי חשוב כאן לכולם ועזר כאן לכולם והיה תמיד במקום הנכון ובזמן הנכון בשביל כולם. על כן משעה 22:30 ועד הודעה חדשה לא כותבים בפורום "שיחות אל תוך הלילה" "ובוידויים" עד לקבלת הסבר. מי שחושב כמוני יעשה זאת בכל אופן אני כבר לא כותב כאן יותר כמו שאומרים גם אני נעלם עד לקבלת הסבר ממנהלת הפורום שיהיה לכולם רק טוב בחיים נ.ב גם בצ´אט לא יהייה .

Pure SilenCe

New member
חבל שכך אתה עושה

הנהלת תפוז מכבדת את פרטיותו של טאי, על פי בקשתו המפורשת ואתה דורש לחדור לפרטיות זו. האמן לי שעצירת הכתיבה בפורום לא תגיע לשום מקום. אני מאמינה בכל לבי שיום אחד טאי ירגיש מספיק חזק כדי לבוא ולומר לכם שלום... כרגע קשה לו עם הפרידה ולכן הוא מחריש אנא, הקשב למי שקרובה אליו מאוד... אין טעם לעשות בלגאן כי זה על גבו של חבר

Mוניk

New member
ואני חושבת!!!

שעשיתם מזה סרט בדיוני ואם טאי החליט לפרוש מפה ללא שום הודעה זו זכותו הוא לא חייב כלום לאף אחד ואף אחד לא חייב שום הסבר זה פורום חופשי וצ´ט חופשי מי שרוצה לכתוב יכתוב מי שרוצה לפרוש שיפרוש ובכלל אולי תחשבו קצת לפני ההתמרדות הזו אולי יש פה עוד אנשים שיפגעו ולא מגיע להם מישהוא חשב על זה? מוניק

מוניק, השאלה אם זה דרמה או מדע בדיו

ני, מה זה הקטע של פורום. כותבים אנשים שאומרים שהם מכירים את טאירון, ואני לא יודעת אם הם מתכוונים שהם מכירים אותו "בחוץ" או כאן, בעולם הוירטואלי. וזו הרגשה מוזרה, כי מצד אחד, בקצת זמן שאני כאן, מרגיש שמתחילים להכיר אנשים, והאינטימיות של המקלדת מאפשרת תחושה של קירבה. אבל איזה סוג של מפגש זה? האם נוצר איזשהו סוג של קשר שהוא "אמיתי"? מצד אחד, זו בכל זאת היכרות וירטואלית, ומפגש אמיתי זה רק בחיים האמיתיים, כשגם רואים, ונוגעים ומריחים את הבנדם. מצד שני, אנשים שופכים כאן דברים מתוך הבפנוכו שלהם (או שלא, מצד שלישי, כי אף אחד לא רואה אותם כדי לדעת אם זה נכון או לא) בקיצור, מוניקי, אני מבולבלת, וכל הסערה שקורית כאן היום כל כך מוזרה איך שהיא מתחברת לסערות של כל מיניאנשים כאן מיום שישי (למי שהיה כאן). בקיצור, לא יודעת, אולי בעצם מוניק צודקת, וכמו שאנשים מגיעים לכאן כנראה ששמורה להם הזכות גם להיעלם.

בהחלט שמורה להם הזכות להעלם.

אין ספק בכך. ואף אחד לא חושב לרגע אחרת. אבל, מתוך ההיכרות הקצרה שלך פה בפורום, וגם עם טאי נראה לך שהאיש שהיה פתוח, אמיתי, אותנטי, מדבר, משתף, יילך סתם כך, בלי לאמר שלום, בלי להיפרד, בלי להסביר?????????? זה לא הרושם שאני קיבלתי מטאי, ממש לא!!!!! ואני לא מאמינה שאני טועה לגביו.... ומה שהיה צריך לקרות זו הודעה מסודרת ואולי אפילו לאקונית, מפיו של טאי! רק מפיו!!! לא מפיות של אנשים הקרובים לו ויודעים את הסיבה האמיתית, וכאילו מדברים מגרונו, או בשמו. קמה כאן מהומה, ובצדק! ההנחתה הזו הייתה הפתעה מוחלטת, ולכן אנשים מתעניינים, ו"דורשים" תשובות. לא, ואני חוזרת ומדגישה, לא ברמת הפרטיות!!! ברמת הקומנט סנס (ההיגיון), שיש פה לאנשים. אני לא קונה את כל מה שנכתב ע"י ההנהלה של הפורומים, של מוניק, של פיור סיילנס, ועוד אנשים שרוצים להשתיק את העיניין, ולהמשיך כאילו הלאה....... זה לא עובד, עובדה!!!!!!!!!

Mוניk

New member
אייריש מאמי!

את צודקת במידה מסויימת ואני גם שפכתי פה את ליבי ויותר מזה חשפתי כמעט את כולי אבל ת´אמת לא ראיתי פה אף אחד במציאות אבל ניתקלתי בשמות שנעלמו פיתאום ללא הודעה מוקדמת או תגובה כל-שהיא מצד הנעלם ואני בכל זאת זאת אומרת צריך להניח לו אני מאמינה שברגע שתהיה לו אפשרות הוא יגיב אולי לא בא לו עכשיו להגיב ואני מכבדת זאת ראי מה כתבו חלק ממנהלי פורומים אחרים אני חושבת שצריך לכבד את כבודו של אדם וגם טאי זה אדם עם נפש אז להניח לו אפשר להמשיך בפורום אני מאמינה שימצאו מנהלים מתאימים ואל תשכחי שחלק גדול מהפורום זה החברים פה ואשמח אם כולם יחזרו ויתנו אמון שוב אחד בשני כי בסך הכל נחמד פה וטוב שיש אם מי לדבר זו דעתי האישית אייריש
מוניק

טאKילה

New member
בחצות 12.00 הפורום דומם מבחינתי

טאי מנהל בחסד,טאי צעיר בגיל,אבל בוגר בנפש בגישה, הוא יודע למוסס ,להפחית כאב כעס ,או סתם מצב רוח רע. הוא יכל להיות הבן שלי,הוא היה לי אבא אמא שאין לי, הוא לי אח , הוא לי משפחה ,שלי ושל רבים, טאיי בחור משכמו ומעלה,בטוח נעשה לו עוול,בטוח. לא רוצה לדעת כלום,רוצה שהוא יחזור לנהל את הפורום הזה. עצוב ,כואב לי,לא מקבלת את העלמות הזו.

למעלה