חברים יקרים

gili_n

New member
חברים יקרים

אכן מזל טוב אני חוגג שבוע מאז הצטרפתי לפורום זה וכבר למדתי מי הבוס (שוטרת כמובן) ראיתי שכמו בכל מקום יש כאלו אליהם לא כדי להתייחס וכאלו איתם כדי להתחבר כי חברים שווים זהב ואין סכום שבעולם שיכול לקנות חבר`ה אמיתיים. אז תודה לכולם על שבוע חביב, אבל יש לי בקשה קטנה: ואולי מי שצריכה לעזור לי בזה היא נוריתי השוטרת אני מאד אשמח להכיר אתכם קצת יותר לעמוק את החוקרת, אחות סקסית, מורה וכו` וכו` ואני מקווה שלא שחכתי אף אחת. אז זהו בינתיים, תודה ושבוע מטריף לכל החברים החדשים שלי גולי הערה: אני גולי אחד ושמעתי שיש עוד אחד אבל הוא לא אני ושמעתי שלא חמוד כמוני.

shoteret

New member
השוטרת כאן - אופסססס

היי סקסי, מה שלומך? אכן כן מסתבר שיש כאן שני גולי עם הגולי השני אף דיברתי והטלתי עליו משימה ומה איתך גם אתה מעוניין בעבודה פשוטה. ודבר אחרון כאן אנו משפחה קטנה שבמן האחרון התרחבה ונוספו חברים חדשים ומרתקים והעיקר כולנו כאן יחד את הפורום מרימים חחחחחחח ולא תרתי משמע נוני

gili_n

New member
זה אני

היי נוני, זה אני - אותו הגולי אך משום מה יש לי בעיה וכנראה שיש לי שני שמות משתמשת אז אני יעשה לזה סדר אחת ולתמיד - אין לי עדיין מושג איך אבל גולי זה אני ואני זה שקיבלתי את המשימה

למעלה