חברים יקרים!

CANDY MAN

New member
חברים יקרים!

בתור התחלה אני רוצה להמליץ לכם על משהו! רובכם גם ככה משתמשים בנאפסטר או בקאזה או בכל תוכנה שלא תיהיה אז תנצלו את הזמן שלכם ותתחילו להוריד את השירים שנכתבו אחרי האסון בניו-יורק. השירים מעורבים בקטעים שבהם שומעים אנשים מדברים ואכתבים מדווחים מהשטח ואישה שמתקשרת מאחד הבניינים לבן שלה ומשאירה לו הודעה שהיא אוהבת אותו שנייה לפני שהכל נופל! הורדתי תמונות ושירים (המומלץ ביותר הוא "GOD BLESS THE USA") וסרטונים ומכתבים וכל מה שאפשר ואני לא קולט עדיין שני דברים ! איך יש כל כך רוע בעולם ? ואיך זה שמדינה בת 280 מיליון תושבים מצליחה להתאחד ואנחנו 5 מיליון לא מצליחים להסתדר! מה רק אם יבוא עלינו אסון כמו מה שקרה שמה אז נצליח להתאחד? אם העם היה מאוחד בתוך עצמו אני מאמין שכל הבעיות עם הערבים לא היו קורות בכלל, ואתם יודעים למה? כי אין דבר שחזק יותר מעם שמאוחד ועם שרוצה להגשים מטרה מסויימת! עכשיו האמריקאים לא יוותרו ולא ישבו לנוח עד שהאשמים יבואו על עונשם! למה שמה הבינו בכבוד את הצורך של הנשיא להיות במקום מסתור בשעת חירום ברמה הכי עליונה ואצלנו תמיד צצו הקולות של פחדן אה? למה כל אחד חייב להיות אצלנו גנרל ומפקד צבא? למה אנחנו חושבים שתמיד המנהיג חייב להתייצב בראש גם בשעת סכנה? עובדה ששם הוא קיבל 95 אחוז על תפקודו ובארץ הוא היה מקבל אולי 5 אחוז! בוש הוכיח את גדולתו בשעות שאחרי ובנאומים שנאם! למה אתם משווים בכלל? שרון בקושי מדבר ואחרי כל פיגוע הוא בא עם הפרצוף הכאילו זועף שלו (למרות שהוא תמיד ככה) ומדבר שטויות שאחר כך עולות לנו ביוקר! איך העם הדפוק שלנו לא מבין שבוש הוא מנהיג אדיר אבל שרון הוא מסריח ולא תורם כלום! הגיע הזמן להחליף אותו ומהר! אני ימני מאד בדעותיי ותראו מה אני אומר על ראש הממשלה שלנו! פרס אומר לו מה לעשות ופרס מנגב לו את התחת ובגלל אנחנו נראים ככה! תאמינו לי שאני מקנא בארה"ב אני שומע את השירים אני רואה איך גייסו 100 מיליון דולר למשפחות של הכבאים והשוטרים שנהרגו ואני מקנא! אבל לא אני לא רוצה לעבור לשם ! אני אוהב את המדינה שלי ואני רוצה להלחם עליה כמו רבים אחרים, רק חבל שלא נותנים לי ולרבים אחרים! באבל רב על הנפגעים, CANDY MAN שמקנא בשכנים אבל אוהב את ישראל!

EverMan

New member
אתה שוכח

באיזו מדינה נהדרת אתה חי מדינה שבה ילדה הייתה זקוקה להשתלת מוח עצם ומיליון אנשים תרמו. אתה חי במדינה שכל יומיים אוספים בה תרומות למשהו שונה ואנשים תורמים. אתה שוכח שאתה חי במדינה בה רבים על כל חייל חטוף לא משנה עד כמה הסיכוי חלוש למצואו בחיים. אתה חי במדינה נהדרת וסוציאלית שאוהבת את כל תושביה ללא הבדל דת ולאום. -=<ענבר רובין בהפסקה מהסוכה>=-

liran_sh

New member
אוהבת את כל תושביה??

שאני אבין, את טוענת שישראל היא לא מדינה גזענית???

קלימרו

New member
איש.

אמרת דברים נכונים מאוד, אבל...תראה מאיפה מתחילה השנאה והקרע... תשים לב איך אתה מדבר על המנהיגים שלך.... על ראש הממשלה שלך.....

למעלה