חברים יקרים אני יורדת לי לדרום ליומיים, אחזור ביום חמישי בלילה. שמרו על עצמכם, חובבנית.
ח ח ו ב ב נ י ת New member 11/8/04 #1 חברים יקרים אני יורדת לי לדרום ליומיים, אחזור ביום חמישי בלילה. שמרו על עצמכם, חובבנית.
צ צינסקי New member 11/8/04 #4 תעשי חיים משוגעים ../images/Emo180.gif../images/Emo176.gif תהני עד כלות וחזרי בשלום. איזה כיף שם בדרום. צינ.
תעשי חיים משוגעים ../images/Emo180.gif../images/Emo176.gif תהני עד כלות וחזרי בשלום. איזה כיף שם בדרום. צינ.
ח ח ו ב ב נ י ת New member 13/8/04 #5 היה נפלא... ראיתי המוני מטאורים נופלים, טיפסתי על ההר הכי גבוה לצפות בשקיעה, שכבתי בלילה תחת כיפת השמים... היה באמת מדהים. רק זעזוע המוח הקל שחטפתי לפני העליה לאוטובוס קצת הרס את העניין, אבל אני בסדר, נדמה לי... היה כיף. כתבתי המון. חובבנית
היה נפלא... ראיתי המוני מטאורים נופלים, טיפסתי על ההר הכי גבוה לצפות בשקיעה, שכבתי בלילה תחת כיפת השמים... היה באמת מדהים. רק זעזוע המוח הקל שחטפתי לפני העליה לאוטובוס קצת הרס את העניין, אבל אני בסדר, נדמה לי... היה כיף. כתבתי המון. חובבנית
ק קסנדרה* New member 13/8/04 #6 חובבנית נפלא שחזרת בשלום ../images/Emo140.gif ותנוחי כי בשבוע הבא רוצים לראות אותך מחייכת שבת שלום קסנדרה
חובבנית נפלא שחזרת בשלום ../images/Emo140.gif ותנוחי כי בשבוע הבא רוצים לראות אותך מחייכת שבת שלום קסנדרה