חברים יקרים ...

חברים יקרים ...

שרון לוי ... חחחח מצחיק אותי לחשוב שהוא שחקן כדורגל בכלל ... למה הוא צריך להיכנס לפני זוהר חוגג בכלל ?תקשיבו שרון לוי הוא מלא שכל קשר בינו לבין כדורגל הוא מקרי בהחלט אלי גוטמן , עשית החלטה גאונית שהוצאת אותו עוד היינו עלולים לחטוף בגללו גול . אלי זינו תודה רבה ... אתה תחזיר את הקהל בכל צורה אה ? כל הכבוד סוף סוך יושב ראש שמתייחס לכל הילדים בני ה12 ומטה שיהיו אוהדים של הפועל רק תעשה טובה ... תדאג לליצן במחצית ושקיות הפתעה כדי שיהיה להם מעניין כי במשחק בטח לא יהיה ... כדורגל כמו שראיתי ביום שבת ? לא ראיתי שנים .. מה שמצחיק שכשבאתי לאיצטדיון קצת אחרי המחצית של אשדוד ... וראיתי שם כדורגל עוד היתה לי תיקווה ... שנראה כדורגל כזה גם בוסרמיל ... ודווקא שיחקנו לא רע בגביע הטוטו נגד פתח תיקווה ב' ... חשבתי אולי יהיה מעניין אבל לא היה ... בכל מקרה חרם המנויים חייב להיפסק ... קודם כל הקבוצה אח"כ ... כל השאר .

מוצארט

New member
לפי מיטב ידיעתי

החרם הסתיים לו. וחוצ'מזה, מה רע בלגדל דור חדש של אוהדים? אני רואה בזה רק טוב לקבוצה! תסכים איתי ברמת הביצועים, והרצון להציג כדורגל יותר איכותי, עולה עם כמות הקהל.

AnakondA1

New member
ומה גרם לאלי זינו

לעשות את המפגן הכל כך יפה הזה אם לא חרם המנויים??? מתחילת הקדנציה בלון הוא לא הביא לאוהדים!! ואיך אתה יכול לשפוט שחקן כזה שרק עלה מהבוגרים ובהופעת הבכורה משחק בקושי 7 דקות?שלא נדבר על זה שהוא מקבל פיק ברכיים ונלחץ כתוצאה מזה שלא הולך לו ...אז למה לא לתת לו לסיים את ה90 דקות ולהסביר לו מה הטעויות באימון למחרת?דברים כאלה גומרים לשחקנים צעירים את הביטחון!לגבי היכולת שלו ראו טוב מה הוא שווה בנוער הרי לא סתם העלו אותו לבוגרים,אבל בכל זאת זוהר חוגג צריך לשחק לפניו הבעיה שהם לא משחקים באותו תפקיד-גוטמן רצה להכניס חלוץ ולא קשר.

למעלה