חברים יקרים! :)

חברים יקרים! :)

למי שמכיר אותי מפורום ``על בנות ובנים`` ולמי שזו לו הפעם הראשונה ברוכים הבאים לפורום ``בעיות גיל ההתבגרות``! שמי שלומי בן דוד (נעים מאוד)ואני אנהל את הפורום יחד עם סגנית מנהל הפורום kiticat. בפורום זה תוכלו להעזר בצוות מצומצם שיהיה מורכב ממני (מנהל הפורום)מkiticat וממספר חברים מצומצם שיבחר על ידי בהמשך. אז שיהיה לכולנו בהצלחה והמשך עבודה פוריה בפורום! באהבה שלומי בן דוד :)

Flickerman

New member
מזל טוב שלומי ובהצלחה!!

אגב, אני חושב שגם אני ראוי להיות סגן שלך, או לכל הפחות חלק מהצוות המצומצם.

R K L

New member
אני חושבת שאתה ראוי...

להיות סגן או משהו כזה!!! מזל טוב ובהצלחה עם הפורום החדש!!! -קרן-

לשלומי

ממש כל הכבוד על הרעיון של הקמת פורום נוסף זה פותר הרבה בעיות ותקלות... אני נמצאת כבר בפורום על בנות ועל בנים הרבה זמן והמצב שם נורא ``צפוף``... ובהקמת פורום זה אתה פותר שני בעיות הראשונה שיש ילדים שרוצים לשתף ותנו בבעיות שלהם ולא יכולים כי כל תשומת הלב מופנת לילדים שעסוקים בלרדת על ילדים אחרים... והשניה שיש שם המון אנשים ואי אפשר לראות כלום מרוב ה``זרם`` של ההודעות... ויש לי עוד שאלה מה הכוונה שלך במספר חברים מצומצם? הרי תמיד יבואו עוד ילדים עם בעיות נוספות.... או שהבנתי אותך לא נכון... אשמח לקבל תגובה סנדרה

נצחית

New member
שלומי.......

בהצלחה בפורום החדש..... וכמובן אל תשכח שיש לך עוד פורום למרות שרוב האנשים ששם באו לפה.....(-:

דניאל***

New member
נקודה למחשבה :p

ברוכה הבאה לפורום החדש! לדעתי הפורום הזה יותר מחושב מ`על בנים ועל בנות` משום שפה אפשר להביא חוות דעת על דברים שאנו חיים איתם כל הזמן! בקרב בני הנוער! לפתור בעיות אחד לשני ולדעת על כל מה שלעולם לא העזנו לשאול! לדעתי הפורום הזה ראוי לפרס רציני ! )-: דניאל***

למעלה