חברים יקרים

חברים יקרים

חברים יקרים אחרי שהות במחיצתכם אקטיבית יותר או פחות אני רוצה להודות על כל השיעורים שלמדתי פה. שיעורים בשירה שעורים בחברויות שיעורים באמון ועוד כל מיני.... אני מודה לכל אחד ואחת מכם שהיה חלק מלמידה משמעותית זו בחיי. ובעצם כל למידה נתפסת בעיני כמשמעותית, אנו בני האדם צועדים בשבילי הדרכים שבחיינו, לעיתים הרוח היא זו שמובילה אותנו ולעיתים אנו עושים את הבחירות בעצמנו. ישנם מצבים בחיים בהם אפשר למתוח עוד קצת את זמן ההחלטה, אך משאדם מגיע לצומת דרכים, כאן הוא חייב כבר לבחור. דברים שלא אשכח: את כל הימים שהייתם לי בזמן חולי את כל הימים שהייתם לי בזמן בריאות את הטאגליינס הראשון שלי את החגיגה סביב הססטינה את המפגש הראשון אצל פרח את סדנת השירה בצאט את שיחות הוידויים המהממים ואיך שפרח "מתה" וקמה לתחייה כל פעם מחדש את השנינויות והחכמות והציניות ההורסת שאין שני לה של פרח (שעד היום היא אולי לא יודעת כמה אני מעריצה) את טוב הלב של איציק והתמימות והרצון להיות בסדר עם כולם את הסקסיות של צינס והשובבות הבלתי מתפשרת את החכמה והחריפות של אריה במדבר (גם את החברות העמוקה שנוצרה בנינו מעריכה). ואת ההשקעה של קסנדרה הבלתי מתפשרת בפורום ובספר שלנו מעגלים כתומים. אני מודה על תקופה פורייה ועל כל הדברים הטובים שקבלתי כאן. אני רוצה לשתף אתכם בהתלבטות שעברה בי, התלבטתי אם נכון יהיה לכתוב את כל הדברים הללו או שעדיף לצאת בשקט... לא יכולתי לוותר על ההזדמנות לזכור את כל הדברים היפים שוב פעם גם אם אסתכן בפומפוזיות יתר (זה תמיד עדיף בעיני על בריחה ...) בכל אופן חברים מבטיחה לשתף כשיקרו הדברים הטובים... ואסיים במשפט (כל הזכויות שמורות לליאם) יש לכם פורום נהדר!!! שלכם סנדי

aiziq

New member
סנדרלין, תודה../images/Emo13.gif

מאחל לך הצלחה רבה בכל אשר תפני. וכשיהיה לא קל, תמצאי את המכשפה ההיא שנתתי לך ( מחר היא כבר בת שנה
) ותצחקי
איציק.

צינסקי

New member
חברה שלי

אֱלֹהִים. אִשָּׁה אַחַת קָמָה וְהָלְכָה. רָאִיתִי בַּגַּב הַתַּחְתּוֹן שֶׁלָּהּ אֶת שְׁנֵי הַשְּׁקָעִים הָאֵלּוּ שֶׁאֲנִי כָּל כָּךְ אוֹהֵב לָגַעַת בָּהֶם עִם הָאֶצְבַּע. רָצִיתִי לִקְרֹא לָהּ, לְבַקֵּשׁ מִמֶּנָּה לַעֲמֹד עוֹד רֶגַע אֶחָד בַּמָּקוֹם, לְבַקֵּשׁ עוֹד מַשֶּׁהוּ. זה בשבילך סנדי, גם השיר וגם הניקוד. זו אינה פרידה, רק אמירת שלום במימד המחשבי הזה. חיבוקים ונשיקות (ומזל טוב ליומולדת). צינסקי.

למעלה