חברים יקרים

סטופידה

New member
חברים יקרים

לא הכי קשור אבל בטח תהיה לכם תשובה. איפה אפשר לרכוש את האלבום הראשון של שלישיית טוקאן?

trilliane

Well-known member
מנהל
בחנויות הדיסקים

ראיתי אותו אפילו בסניפים של טאואר, אז הם מחזיקים, לא צריכה להיות בעיה. זה אולי במלאי נמוך, אבל לא נדיר או משהו כזה. מקסימום אם חסר כרגע מבקשים להזמין והם מתקשרים כשזה מגיע (ומשלמים רק אחרי שקונים, אז גם אין התחייבות מראש).

shellyland

New member
הראשון? ../images/Emo12.gif

למיטב ידיעתי - היחיד. חגי רחביה הוצים אלבום סולו בשם Bebe שניתן למצוא בחנויות וז'וקה מוציא מחר(!) אלבום סולו שניתן לרכוש בחנויות בברזיל. שני האלבומים מצויינים.

Shykedmi

New member
חגי רחביה -

האלבום של חגי רחביה ניתן עכשיו לרכישה בכל סניפי טאואר רקורדס בשפע. לגבי שלישיית טוקאן, שלפי דעתי זה אלבום אחר, אני עוד לא ראיתי אותו בטאואר, ואני עובד בטאואר.

trilliane

Well-known member
מנהל
אני ראיתי בחיפה

כנראה לא בסניף שלך... אבל לפחות בעבר נתקלתי בו, ואני גם זוכרת שמכרו אותו בכל מיני מבצעים של "3 ב-..." (באחד מהם היו מבצעים על "מוזיקת עולם" ונמכרו בו דיסקים של טוקאן, בוסתן אברהם ועוד). בכל מקרה, בהנחה שהוא לא אזל לחלוטין, אני מאמינה שאתם יכולים להזמין למי שמבקש, לא?

Shykedmi

New member
אם זה היה במערכת שלי

והייתי יכול להזמין את זה, זה היה פה כבר לפני שנים. יכול להיות שזה כן רשום במערכת ואני לא יודע איך. למישהו יש את המספר הסידורי מאחורי הדיסק של טריו טוקאן, שיוכל לומר לי? בדרך כלל הדברים האלו עושים בעיות, כמו "עמק הנהר האדום" ו"ארץ שמש", ו"הים" (שאמנם אי אפשר להשיג יותר כרגע, אבל בכל זאת). בקיצור, אם למישהו יש את המספר הסידורי (ברקוד) ושם חברת התקליטים שהוציאה את הדיסק, אני אוכל לחפש, גם עבורי!
שי

trilliane

Well-known member
מנהל
ביקשת - קיבלת!

"נדה" הפקות, מופץ ע"י MCI, ברקוד 7293738406128

Shykedmi

New member
באמת? רשום לך MCI??

מוזר, הקלדתי את המספר במחשב, ואכן מצאתי את הפריט, אבל הוא רשום כפריט של חברת פונוקול. אני אברר, יכול להיות שעברו הזכויות. אבל תודה! שי

trilliane

Well-known member
מנהל
לא, סתם כתבתי... ../images/Emo3.gif

נו, ברור שכתוב! העתקתי מהעטיפה. אם היה סורק, הייתי סורקת, אבל אין לי. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה, ואל תשכח לעדכן בהתפתחויות.

trilliane

Well-known member
מנהל
אני ראיתי בחיפה

כנראה לא בסניף שלך... אבל לפחות בעבר נתקלתי בו, ואני גם זוכרת שמכרו אותו בכל מיני מבצעים של "3 ב-..." (באחד מהם היו מבצעים על "מוזיקת עולם" ונמכרו בו דיסקים של טוקאן, בוסתן אברהם ועוד). בכל מקרה, בהנחה שהוא לא אזל לחלוטין, אני מאמינה שאתם יכולים להזמין למי שמבקש, לא?

trilliane

Well-known member
מנהל
אני ראיתי בחיפה

שאלתי אתמול בתו השמיני.

אמרו "בטח שיש - אלבום מצויין!" ואני שמחה לעדכן אתכם שהופעת ההשקה של דיסק הבכורה של ז'וקה (
) נחלה הצלחה מרובה. באמת אלבום שווה.

למעלה