חברים יקרים

whatascene

New member
חברים יקרים

אני מצטערת, אבל ממש עצוב לי לראות ככה את הפורום, שומם ונטוש לחלוטין. ולמה? כבר יש חדשות, יש כתבות, יש סיפורים.. ובכל זאת אין כאן כבר אף אחד. אז מה, הייתם רוצים שנסגור וזהו? ואני שואלת ברצינות, כי באמת שזה ממש חבל שיש כאן איזה שרשור אחד בחודש, וגם אם יש דברים חדשים אף אחד לא קורא אותם או מגיב עליהם. אם אתם רוצים שהפורום באמת יגדל ויהיה פעיל, ושעוד אנשים חוץ מאיתנו יכירו את הלהקה הזאת, וגם סתם כי כיף לדבר על דברים שאוהבים, אז תתחילו להגיב! נכנסים לפורום? תגידו שלום! למה לא היינו כבר קהילה פעילה ונחמדה לא לפני הרבה זמן, ועכשיו.. זה התמסמס. אז אם אתם רוצים שנחזור למצב ההוא (ואני חושבת שלפחות חלק כאן באמת היו רוצים בזה) אז יאללה! תתחילו להתעניין קצת. מעניין לעניין באותו עניין, כמה אתרים לכם: פורום theUSED801.com מומלץ - לחדשות, עדכונים, מפרסמים שם גם כתבות וכו' המייסיפייס של הפורום הזה כמובן מייספייס של הלהקה - אפשר לשלוח הודעות ליוזר, ואולי הם יענו לכם, כמו שג'פה ענה למורן =) זהו בינתיים. ועכשיו תתחילו להגיב! make me proud!

MoonyAvFreak

New member
מה פתאום.

לא סוגרים. אני טיפה נאבדתי ולא באתי לפה אבל עכשיו אני אבדוק כל יום. איי פרומיס.

yaelrs

New member
אני פה! O:../images/Emo192.gif

באמת עצוב המצב של הפורום :[ אבל לא סוגרים! O: אנחנו נחזיר אותו לחיים..

Rose131

New member
אני פה../images/Emo7.gif

סליחה על הנטישה הזמנית, מעכשיו אני אגיב, מבטיחה

Noa Tsror

New member
לאא

לא סוגרים מהפתאום!... אני כל הזמן נכנסת ותמיד הכל ארוך באנגלית ואז אינלי זמן לקרוא ולהגיב כי לוקח לי זמן לחשוב באנגלית\: בכלמקרה ב'מת ציך להחיות תפורום...כמו שהיה פעם בקומונה..><

למעלה