חברים יקרים..

חברים יקרים..

פחות מ- 20 ימי פעילות נשארו.
מאמינים?
איזה תהליך עוברים החניכים עכשיו? מה הפעולה הבאה? שתפו אותנו.

אני../images/Emo27.gif

פחות מ-20 ימי פעילות? גאדד זה עבר כל כך מהר.. את האמת בתחילת השנה לא הייתי סגורה אם אני אוהבת את ההדרכה..אז אמרתי שאני אסיים את השנה וזהו.. אבל מה אני אגיד..תמיד יש את החניכים שלא מתים עליהם אבל מצד שני יש את החניכים שאני פשוט מתה עליהם. ובזכותם ובגלל שאני מתחילה משהו ואני חייבת לסיים אותו נשארתי בהדרכה ואני גאה!!. אהבתי את השנה הזאת בגלל שאני אוהבת את הקבוצה שלי עם כל הקשיים שלה ואני אוהבת להדריך עם בת זוגתי;]. החניכים,לדעתי, חושבים שנהיה איתם גם שנה הבאה
[כיתה ד'] ולא מנצלים את זה!!..חלק עדיין כמו תמיד ממשיך להפריע.. הפעולה מחר היא בנושא חיסכון במים..יש רעיונות
;]

yaelula94

New member
איךךך שהזמןןןן רץץץץץץ

באמתת השנה רצההההההההההההה!!!!!! כמו הימי פעילות גם ימי הלימודים הולכים ופוחתים. מבחינתי השנה הזאתי הייתה שנה מדהימהה!!!שבועיים לפני שהתחילה השנה רק ידעתי שאני אדריך בכלל אז גם לא הייתה התרעה כל כך מראש..! פעולה ביום שלישי לא תהיה כי יש לי אסיפת הורים(וגם לחניכים)אז פוחת לי עוד יום פעילות לצערי הרב=[ אבל הדבר הטוב בכל זהה שבחופש סוף סוף אני אצא לקורס מדריכים ואז בעצם הכל יהיה מושלם :] אז שיהיהה סופשבועע נעיםם לכולםם =]

יש[?]

שהימי פעילות ייגמרו[להשנה] אני אתגעגע לזה!![אני לפחות מקווה!] אני כבר רוצה לסיים את השנה, לסיים אותה טוב! אצלנו זה היה עד עכשיו משו כמו 25[?]ימים פעילות או משו כזה..כי פתחנו שנה באיחור.. אבל עדיין, זה בטח יגיע, רק 20 ימים?:O ואווווו. שיהיה אחלה של המשך[או סיום?] ימים פעילות!!

Rioter

New member
עד שסופסוף אני באמת מרגישה שלמות לגבי הקבוצה.

אוף.

נקוה ששנה הבאה יהיה יותר טוב...

אבל הבאאהסה הוא שיוסי עוזב אותנו=\ אז בטוח לא יהיה יותר טוב... אבל הוא בטוח יבוא לבקר:) נכון יוסי?

Rioter

New member
לא!!!!! הוא לא עוזב. לאלאלאלאלא!!!

|פרצוף פאפי-פייס|

למעלה