חברים יקרים!

• פותח הנושא roaic
  • פורסם בתאריך

roaic

New member
חברים יקרים!

בימים אלה תנועת "הגיע הזמן להזדמנות".........מבקשת מכם לחתום על העצומה הקוראת לנו "עם ישראל".......לקרוא לשמעון פרס להתמודד על ראשות הממשלה במקום אולמרט!! הגיע הזמן,אחרי שנים שהמדינה שלנו נראית כמו שהיא נראית.......לתת הזדמנות סופסוף לאיש שמעון פרס. שמעון פרס הוא האיש. חיתמו על העצומה

טלמ

New member
אני מאוד מכבד את שמעון פרס

והוא אחד האנשים המשכילים והמוצלחים בפוליטיקה הישראלית אבל אני לא בטוח שהוא מתאים לכהן כראש ממשלה בימים אלה. אני חושב שהזמן יעשה את שלו והמתרחש בתוך מפלגת קדימה.

roaic

New member
לא מתאים לכהן??

על מה אתה מדבר? העם הדפוק הזה,בכל פעם ששימון ניסה את כוחו...לא נתן בו את האמון. במקום זה כל פעם מינו ראשי ממשלות כושלים! אתה אולי חושב,שהגיע הזמן לתת לו את ההזדמנות? אולי המצב של המדינה שלנו נראה כמו שהוא נראה (מאז שנות השמונים) כפי שהוא נראה? עוני אבטלה חינוך מתפורר שנאת חינם נוער מדרדר וכו'...

roaic

New member
נכון!!!

אנשים מתפארים בעובדה ש "אף פעם הוא לא הצליח בכל פעם שהוא התמודד". חשבת מה זה מעיד עלינו??? אולי אנחנו המטומטמים שנותנים לאופציה הזו להתפספס???????????????????????? אולי די כבר?? אולי המצב של המדינה שלנו ,נראה כמו שהוא נראה,בגלל שאנחנו עם מטומטם? שימון הפסיד בכל הפעמים שהוא ניסה להתמודד--זה עדיין לא עושה אותו ללוזר. זה רק יכול להעיד שאולי מתאים לנו לחיות עם מנהיגים סוג זין! תתעוררו כבר

gershon17

New member
שכחת שהוא ירפא את האידס

למה אתה חושב שכולם מטומטמים ואתה חכם? אולי זה להיפך?

יוטו2

New member
חח זה הסיכוי היחיד של פרס לקבל משהו

אולמרט פחות גרוע מפרס ומביבי גם יחד . כול עוד אין מועמד טוב מאולמרט - אסור להחליף אותו .

כמו שאני מכיר את פרס

עוד יהיו לו הזדמנויות רבות להיות נשיא, למשל בשנת 2100...

מצטרף לתמיכה בפרס

עם כל הכבוד לנשיאות, השנה האחרונה הוכיחה שהמדינה שלנו זקוקה לראש ממשלה עם נסיון, ראש ממשלה שעבר כבר את כל המלחמות, ישב בכל הדיונים הבטחוניים ומכיר את המצב הרבה יותר מכל אחד אחר. תקראו לו לוזר, תקראו לו חתרן, תצחקו על הגיל, אבל כשרבין אינו בחיים ושרון לא מתפקד נותר לנו רק מנהיג אחד - שמעון פרס אם לא ניתן לו את ההזדמנות, אנחנו נהיה המפסידים היחידים.

זמנו של פרס טרם הגיע

אבל אין להוציא מכלל אפשרות שבעתיד עוד נכונו לו גדולות ונצורות.

למעלה