חברים ישנים

doresh shalom

New member
חברים ישנים../images/Emo32.gif

חברי פורום יקרים שמתם לב שבזמן האחרון חברים ישנים וטבים בפורום עזבו אני מתכוון לפסיכים מכו ורדה כהן סילבר אהרון 5 ושאר ירקות ותקנו אותי אם אני טועה אבל הימני היחיד בפורום הוא IDOZ מה שגורם לי לתהות האם הימנים עבו את הפורום או שפשוט התחילה שינת היץ שלהם בברכת
בתנור תומר

תראה, כשהממשלה ימנית קיצונית

והם הכי חזקים בכנסת הם עושים את זה. אבל מה שמטריד זה שהם פשוט הרימו ידיים בנושא מפת הדרכים..

idoz

New member
לשרון יש את משבר גיל האחרי-זהב

עכשיו הוא משחק אותה יויו, וזה מצליח לו.

EverMan

New member
לא מדויק.

הם פשוט לא היו ברמה של הפורום הזה
אם יש דבר שאני גאה בו בפורום כאן - שהחברים בו מדברים ברמה גבוה , על נושאים של כלכלה , חברה ומדיניות. למרות הנסיגות פה ושם
בכל מקרה - מי הבא בתור שלוקח על עצמו לכתוב מאמר ? (אגב- גם ימני יכול - למרות שפה אני מעדיף מאמר על כלכלה)

idoz

New member
יש כאן זילזול בימני? ../images/Emo8.gif

בהתייחסך לימני הנאור שכאן, דיינו, אנוכי
, שמתי לב שאתה מבקש מאמר על כלכלה (למה דווקא כלכלה?). למרות שלא תהיה לי בעיה לכתוב גם מאמרים על "הצביעות השמאלנית דופקת את הביולוגיה" (והתאוריה שלי די מאוששת) ו"איך ששמאלנים וערבים מריחים אותי מרחוק" (כבר שלוש פעמים זה קרה לי, בפעמיים נדפקתי
) ענבר, דבר אלי איזה מאמר אתה רוצה ואולי אני, הימני הצודק, אכתוב אותו
. נ.ב: איזה כיף (גם) אני ברמה גבוהה
.

EverMan

New member
משום שעל המדיניות הנידון

דיי ברור. אין פה מה לכתוב שורות על גבי שורות. כולנו כבר יודעים את הטיעונים השחוקים של : "נחלת אבותינו" ו"רצועת ביטחון" מול "דיי לכיבוש" "3.5 מיליון פלשתינאים" "כסף כסף כסף". הייתי שמח אם היית כותב כתבה על צדקת הקפיטליזם.

למעלה