חברים יש לי בעיה..

• פותח הנושא obb
  • פורסם בתאריך

obb

New member
חברים יש לי בעיה..

אז אני יודע שאני אשם שלא הקשבתי לסטלה,היא אמרה לי לחכות עד לאחרי שהוא יגמור לעכל את הארוחה השניה שלו אצלי (זה יוצא יום שלישי,כי יום ראשון אני מאכיל) הקיצא אתמול לאחר שנשבר הטרמומטר שאני יוציא אותו לכמה דקות לטרריום הנחש שקיבלתי איתו ואני ינקה את הטרריום מהכדוריות ויחליף את הניר אם החרא. הקיצר בדיוק אתמול הנחש כבר התחיל להסתובב בטרריום הרבה,ושהוא נראה נינוח על העץ באתי להרים אותו והוא ברח,פעם שניה ניסיתי והוא הפגין קצת תוקפנות.הקיצר פעם שלישית הוא עשה אם הזנב כמו אכסן,והפיק רעש מאיים ונדרך ולא רציתי ביס,והאמת היא שגם נבהלתי.הכלתתי לעזוב אותו לנפשו. היום הוא כל היום באחד המחבואים שלו (או בכלי ההפוך שלו או מתחת לניר הסופג. הוא גמר כבר לעכל אתמול וזה בטוח.הקיצר שתי בעיות,האם אני הכנסתי אותו לסטרס והרסתי את האמון שלו בבני אדם וגם עד שהוא התרגל לטרריום הרסתי הכל,ועכשיו כמה זמן אני יצטרך להמתין עד לנסיון הבט (בטח תגידו אחרי ההאכלה של מחר,אבל כמה זמן,יום שלישי יהיה מתאים?) למרות שסטלה אמרה לי להתקשר אליה בשביל הדבר הכי קטן אפילו זה נראה קטנוני,לא? אז מה אתם אומרים?

obb

New member
דרך אגב..

לפני שהבאתי אותו אליי הוא היה נינוח ורגוע מאוד והחזקתי אותו הרבה.

o r i 6 6 6

New member
כמה דברים

לא נראה שלי שהכנסת אותו לסטרס...כשהגופרים שלי הגיעו בדיוק אחרי האכלה הייית צריך לנקות חרא והגופר רשרש בזנב ונשף ואני לא פחדתי והוא התרגל כעבור כמה זמן. דבר שני, למה אף פעם אין סבלנות? אם אמרו לך אל תיגע ואל תוציא אז אל תיגע ואל תוציא זה שהנחש "נראה" לך נינוח זה לא אומר שהוא באמת כ"כ נינוח "לאחר שנשבר הטרמומטר שאני יוציא אותו לכמה דקות לטרריום הנחש שקיבלתי איתו ואני ינקה את הטרריום מהכדוריות ויחליף את הניר אם החרא" לא הבנתי כלום מהמשפט הזה, תסביר בבקשה

obb

New member
אני יסביר...

לא רציתי להוציא אותו כדי לשחק,אלא כדי לנקות את הטרריום לאחר שנשבר הטרמומטר שמכיל כדוריות שהתפזרו ואת שבבי הזכוכית שהתפזרו. החרא לא הכי הפריע לי... כנראה שגם בשביל זה לא הייתי צריך לגעת בו.

naja

New member
אל תדאג.

עוד יום יומיים הוא ישכח שהפחדת אותו. נחשים ילידי שבי בד"כ לא נכנסים לסטרס מכל דבר קטן. בקשר לעיכול-בד"כ זה לוקח יותר מיומיים ואם אתה מאכיל ביום ראשון זה לא אומר שביום שלישי הוא סיים לעכל, גם אם הבליטה שהטרף יצרה נעלמה. אם אתה רוצה להפחיד אותו כמה שפחות-תשתדל להרים אותו כאשר הוא לא פעיל אלא יושב במקום המיסתור שלו.

obb

New member
כנסו בבקשה.

אני רואה עכשיו שיש לו על הגחון בשתי נקודות סימנים אדוןמים של נוזל שנמרח,נראה לי שזה הדם שלו,שהוא נחתך מהזכוכיות,להוציא אותו ולהסתכן בנשיכה או לא,זה דיי דחוף..

naja

New member
תוציא אותו.

אם הוא נראה לך מדמם אתה חייב לבדוק אותו. אין לך מה לפחד מהנשיכה. אם תיגש אליו בביטחון ובזריזות ותרים אותו הוא לא ינשך וגם אם כן זה לא נורא. תשטוף את הגחון שלו במים ותראה אם זה עובר או שהוא ממשיך לדמם. אם זה חתך אז רצוי לחטא עם פולידין. אל תחזיר אותו לטרריום לפני שאתה מוצא ומוציא את מה שחתך אותו.

obb

New member
זה מה שהעשה אבל...

הוא מתחת למצע שלו,זאת אומרת הנייר הסופג,להרים את הניר להרים אותו ולהוציא ככה?

naja

New member
כמו שהסברתי לך.

מרימים את הנייר ושולפים את הנחש. תעשה את זה בזריזות והוא לא ינשך.

obb

New member
בוצע.

ואח"כ שהוא היה כבר בחוץ אחרי שניקיתי אותו וראיתי שזה שום דבר רציני אז שיחקתי איתו קצת,ולהגיד את האמת אני עוד צריך להתרגל לנחשים,אבל אני בטוח שיהיה בסדר,בסופו של דבר הסתדרנו דיי טוב. מחר לפני ההאכלה אני ישחק איתו קצת.ושאני יאכיל אני יצם לאנסה לקבץ כדי לשלוח פה לחברה שיראו איך הוא נראה איך אני נראה ואיך הטרריום נראה.

למעלה