חברים יש לי הודעה חשובה

חברים יש לי הודעה חשובה ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

ערב שלמה ארצי יתקיים ביום חמישי 11.10 בביתי שברמת גן בעייה קטנה - אין לי פטיפון אז מי שיכול להביא יעשה טוב לכולם מי שמתכוון לבוא שיענה להודעה הזו מקווה לראותכם גיל

ברק!

New member
גיל שלום

באיזו שעה זה יהיה? אם אפשר, אני רוצה שזה יהיה בשעה מאוחרת ככל האפשר - אני אוכל לצאת מחיפה לא לפני 17:30 ואני גם רוצה לקפוץ בדרך הביתה להביא דברים מעניינים ונדירים. לדעתי, כדאי שנעשה תוכנית לערב. ברשותך, אני רוצה להביא כמה קטעים נדירים של שלמה שיש לי בתקליטים ולעשות האזנה משותפת. במקום שאני אסחב עם פטיפון אני אעביר אותם למיני דיסק ואני אביא אותו, ובנוסף אני אביא את התקליטים כדי להציג את העטיפות שלהם. נראה לי שבמקום לשלוח אליך בדואר את הקלטת של ההופעה עם אצ´י ופתאום אחר ימים רבים, אני אעשה "השמעת בכורה" בערב שלמה ארצי ואח"כ אני אתן לך את הקלטות שתעביר אותן בסבב כמו שסיכמנו. אני רוצה שגם תכתוב לי איזו מערכת יש לך, כדי שאני אוכל להתארגן עם חיבור המיני דיסק אליה. בנוסף, נראה לי שיהיה נחמד אם יש למישהו גיטרה והוא יודע לנגן - כדי שנוכל לעשות "ערב שירה". וגם אסור לשכוח שאנחנו צריכים לאכול משהו - אז שכל אחד יביא משהו. כדאי שלמי שיש לו רעיונות נוספים, שישרשר אותם כאן. ברק

אהבתיה

New member
ברק!

תהיה לנו בעיה עם החזרה הביתה אם זה יהיה כל כך מאוחר! למי מבינכם שיש אוטו ומתנדב להסיע חזרה יבורך!!! (אם זה בכיוון נסיעתכם כמובן!)

אהבתיה

New member
אני מאור עקיבא ../images/Emo13.gif

שזה אם אתה לא מכיר (הרוב לא....) בדרך לחיפה מת"א....ככה ליד חדרה וקיסריה

ofirmoon

New member
ברק שלום

ברק היקר שלום גם אני כמוך הייתי ממש שמח להגיע לערב הנפלא הזה ואני מנגן על גיטרה ובכיף הייתי רוצה בליווי עוד כמה חברים להעביר ערב שלמה ארצי מקסים כי אני מכיר את שיריו של שלמה ארצי אבל אני פשוט לא מרגיש כ"כ טוב אבל אם אהיה שינוי בהרגשתי אשמח להגיע. בתודה אופיר

אהבתיה

New member
היי גיל !!

כמו שאמרתי לך מקודם,אני אשמח לבוא רק הבעיה היא איך להגיע חזרה הביתה בשעה מאוחרת מכיוון שהתחבורה הציבורית לא עובדת עד מאוחר כל כך...לכן אני מציעה שנתחיל את הערב מוקדם ונסיים אותו בשעה סבירה שעוד יש תחבורה ציבורית כדי שכולנו נוכל להגיע הביתה (חוץ ממך כי זה הבית שלך! נחמד לך אה?)

אחלה רעיון ברק ../images/Emo38.gif

תודה שהתנדבת להקפיץ את מורן מורן - אל תשכחי להביא את לירן מה קורה עם שיר ועם כל החדשים שהצטרפו? אני מאמין ומקווה שרוני תבוא. שנינו נמסור חוויות מההופעה של מחר. ברק בקשר לאוכל קשה לי להעריך מה וכמה כי רשימת באי ביתי עדין לא סגורה בוא נחכה עם זה יום יומיים

למעלה