חברים יש לי היום יומולדת

חברים יש לי היום יומולדת

מבקשת שלא לכתוב לי את השרשורפלצת של מזל-טובים, אלא במקום לתת לי רעיונות למתנה שתשדרג לי את החיים.
רכב או טיסה לחו"ל זה מוגזם מבחינה כספית. נעליים חדשות או שרשרת זה לא משדרג מבחינתי. משהו איפשהו באמצע יתאים לי.
 
הנה כמה הצעות שנראות לי משדרגות

מיקסר
בלנדר
יום שופינג :)
i robot
שמיכת פוך שווה לקראת החורף
להרשם לחוג שתמיד רצית :)
לעשות מנוי לעיתון מעניין
לעשות מנוי לספריה
ללכת להתנדב בעמותה למען הקשישים ניצולי השואה (עושה טוב לקשיש ועושה מצויין למי שמתנדב- מומלץ לכל אחד להתנדב במשהו למען קשישים)
לקבוע סדרת טיפולים אלטרנטיבים לאורך השנה (נניח אחד בחודש)
&nbsp
אלו הרעיונות שיש לי כרגע :)
&nbsp
המון המון מזך טוב

&nbsp
&nbsp
 
קודם כל מזלטוב!


את יכולה להגיד מה שבא לך, אבל זה פורום חופשי ואנחנו נשרשרפלץ אותך כמה שבא לנו!
&nbsp
ועכשיו, בעניין ההצעות שביקשת...
נראה לי שמאוד יעזור אם תספרי לנו קצת יותר על מה את אוהבת, מה התחביבים שלך וכו'.
למשל, למי שאוהב לבשל, יש המון דברים שישדרגו את החיים שלו: מעבד מזון, בלנדר, מיקסר, שלל גאדג'טים, אופה לחם, אולי תנור חדש.. וכו'.
מצלמה טובה יכולה להיות כיף לא נורמלי למי שמתחבר לזה.
אולי סמארטפון, אם אין לך. קשה להבין בשביל מה זה טוב עד שיש אחד כזה, ואז כבר אין דרך חזרה. אולי לפטופ יועיל לך יותר.
אופניים (או אופניים חשמליים). בין אם כדי להתנייד או כדי לטייל.
אולי אימוץ של כלב או חתול (זה לא דבר שמקבלים במתנה ממישהו אחר אלא מחליטים ועושים לבד, אבל מי אמר שאי אפשר לתת לעצמנו מתנות?)
לאמא שלי כורסה אורטופדית שינתה את החיים.
אם יש לך חצר או אפשרות לתחזק גינה או כמה עציצים, אפשר ללכת על גינת ירק קטנה. עיקר ההשקעה היא בהתחלה, באדניות או זרעים, אח"כ רק מתחזקים וקוצרים :) וזה כיף לא נורמלי.
ואולי בכלל יש משהו שאת מאוד רוצה ללמוד, ואפשר לתת לך קורס במתנה בתחום מסוים, או סדנה. זו מתנה מדהימה לדעתי כי כמעט לכל אחד יש תחום שהוא אוהב או היה רוצה ללמוד.
&nbsp
ושוב שיהיה במזלטוב!!!
 

קרנף לבן 1

Well-known member
מנהל
קודם כל סלסלה של פירות

עים פתק של יום הולדת שמח
אאחר כך
מיקסר או מעבד מזון
שואב אבק רובוטי
כל היתר כתבו
 

יוספה 51

New member
ושילוב של הופעה טובה של מחול מודרני או הופעת מוסיקה

עם מסעדה שחייב להיות בה קינוח שוקולדי מדהים. מזל טוב.
 

smaak

New member
מאוד אישי

אני למשל משתדלת לנסוע כמעט כל שנה לבד לשלושה ארבעה ימים, ללונדון או ברלין, אבל אני נוסעת ברכבת או טסה לואו קוסט, ישנה אצל חברים טובים וזה לא עולה לי הרבה כסף.
אז על אותו משקל אפשר למשל לנסוע לחופשה מפנקת בישראל, בצפון או במדבר.

אפשרות נוספת- עדשה למצלמה, או מצלמה. זה לא זול, אבל גם לא מאוד מאוד יקר (תלוי בעדשה כמובן).

קעקוע חדש (זה מה שבן הזוג שלי נותן לעצמו השנה)

וסתם סיפור:
בשנה שעברה קיבלתי ממנו במתנה יום כיף בספא יוקרתי.
היה אכן יוקרתי ויקר, אכלנו שם ארוחה מעולה, עשינו כל טיפול אפשרי תחת השמש. סופק מפנק. כרכרו אחרינו כל היום באופן שהביך אותי.
אבל עם הכסף ששילמנו על זה הייתי מעדיפה לנסוע או לקנות עדשה. אמרתי לו בסוף היום שהיה ממש כיף, אבל שאנחנו לא עושים את זה יותר אלא אם זכינו בלוטו. הרגשתי אשמה.
 
למעלה